嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

請問有沒有大大可介紹小弟呢?6 A' \5 l# G# E4 y5 c
因為小弟對此沒太多研究。8 u" v4 G/ F- N
如果識人介紹的更好,謝大大們。
3 d9 C5 Z, ~9 b7 q) n(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)) q% O# v4 M$ i7 G

: C& R9 E/ ~; |+ [/ x! h2 @[ 本帖最後由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-27 18:46 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你幾大呀 我知邊到有 不過無試穿 間野只淮男仔入

men's mart

你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =7 T' _9 k% G7 b( k  ^3 Y
有D係專比男同性戀既內衣店既我知道

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-6-26 20:03 發表 . R; I5 M# [. P* V: H( W
你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
" y3 v' A# E3 \有D係專比男同性戀既內衣店既我知道
. D5 y  o  v7 T7 m  b' L. t女性的
# ]7 Y+ I$ ^2 k: s) \! I' d9 {' J小弟18
% B* z* P. n( h; d! K: T$ f( B有的話pm通知或在此講可以嗎?

18歲都成人啦= =咁都問得出
+ E2 U) P9 v) ]. d你估買野試食咩,如果內衣個個試過晒邊有人會買=-=米癲啦+ u- f0 O4 C( J) o2 Y! J
比人試過既即係你會買??/ J. O% p) E+ t" s' M, z

我想香港就沒有,多謝

有D係專比男同性戀既內衣店既

女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架

99.9%冇

i feel no....

引用:
原帖由 alexander 於 2009-8-8 00:21 發表   
9 v; F, Y/ W9 V. a/ u/ h女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架
" A& L% u/ w: H* K: T' H/ _8 f6 G1 ~$ C- V% U6 A
個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都

引用:
原帖由 willy 於 2010-1-8 11:16 PM 發表   
  h: ^# x( t4 z' U2 b
8 @& ~/ Q# g1 b) B2 w4 S
5 o5 `% O' x! a- W2 U% ]個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都
唔係唔平
; d1 w* b0 ]4 h6 `) H- T2 c係好貴
YV3S1E117XC050141

有嗎有嗎  我去找找看

我比較想知比男同去的內衣店係唔係旺角果間?

引用:
原帖由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-26 01:19 發表   
; ~6 C# J  ]8 {$ B; @+ r請問有沒有大大可介紹小弟呢?# y. [7 d9 u* X4 @# S
因為小弟對此沒太多研究。0 q% M3 e: M$ P- S5 v5 i: ]  O
如果識人介紹的更好,謝大大們。
  {+ L' e) [% X: \$ V2 m(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
8 f6 J. Z, {8 f* x- Q2 j! n! s9 b: T8 E* A( V) ?7 e5 N
可能沒有

我記得旺角好似有間( I: s  F5 `' P  C8 F, B$ N

3 I; d/ ?' m/ H- E' e! H: }. a$ Z只比男入去買

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   # S# c, z7 x9 g( W, t. k8 I5 H4 @7 Y
我記得旺角好似有間4 L/ i# [6 f# h/ |
9 X& x+ o! g% W  |# d- o: M9 Y1 ]
只比男入去買
0 k6 g* Q( z) C* D
觀塘分店好似無乜生意結束左…

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   ) b6 e! M( n7 i) L3 t7 q+ Y
我記得旺角好似有間& r( R9 b' I# R4 E3 B# k

" S$ ~/ W4 ]' }只比男入去買
( Z. t2 l' b  ?; n
執左n年,無左好耐

上網買。。。。。。。。。