嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

兩側 CD 點滴

兩側 CD 點滴

1.  知道家人會岀外兩星期。本以為也可以玩 cd 兩星期。是全天那種。人算不如天算,最後只得一天玩。. c1 g( n$ `/ d* i% T

* T) W4 m$ Y( T- G4 i3 G2. 拍了相,已經 delete 了,但吾小心開了 recent delete box (iphone) . 比女見到。由於面用手機擋了,只拍了面型及頭髮。好彩她以為是其他親戚 (scare)+ j: f0 s8 S1 ]$ r# D% X

+ k8 F8 c( j: H+ w! N(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
覺得好的就按一下感謝吧~~
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# misslady 的帖子

千萬不可給家人,和女友知道

小心呀。 看到便麻煩喇。

引用:
原帖由 joey221 於 2018-7-18 20:07 發表   
$ x- V# a1 r3 a; g千萬不可給家人,和女友知道
& M; c: N! `3 L& t
2 E8 B+ U4 h$ a( \/ q4 H只是太不小心。
享受 一分一秒的 CD

無錯,次次cd都要好小心唔俾人知,我都試過俾賓妹姐姐見到我收埋女裝衫裙,好彩佢當睇唔到,屋企人都唔知

其實好羨慕另一半能接受既情侶,如果能夠一齊玩既就更難得。

引用:
原帖由 chowman 於 2018-7-18 23:15 發表   ! B, B  u* M" ^/ w: I
無錯,次次cd都要好小心唔俾人知,我都試過俾賓妹姐姐見到我收埋女裝衫裙,好彩佢當睇唔到,屋企人都唔知
6 y  S' s: ]: v4 E# f2 A

0 G9 t$ v: Q/ H9 C# b0 l應該吾會報吋的。
享受 一分一秒的 CD

好可惜....兩星期變1日

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-7-18 23:23 發表   ) U* c/ z5 K: y) E# K
其實好羨慕另一半能接受既情侶,如果能夠一齊玩既就更難得。
; n8 e; D6 r" d* F6 D5 t/ t0 |/ R$ {& ~5 b# k, T: |
只有一個 wish
享受 一分一秒的 CD

Need to be very careful!

如何將相片永久delete呢(在安卓机)

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2018-7-19 10:30 發表   
4 c0 }! D' P& S: \9 h4 t6 l如何將相片永久delete呢(在安卓机)
2 N1 E6 G( |& |. m我都好想知

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-7-19 12:53 發表   0 B; i+ `9 w- Q1 O* q8 L
' G. m8 h+ v3 u. ~/ l. {& }) O1 }
我都好想知
$ S1 J. f& R" A9 W$ X
3 T# s7 X0 f4 A; s2 B" ?. b這個應該 問其他 group
享受 一分一秒的 CD

回復 1# misslady 的帖子

最弊俾屋企人知道,同齡都仲好
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 misslady 於 2018-7-19 00:19 發表   
! H2 p5 H8 M# A& @6 H  ~. f- q
" Z7 v8 g  n$ N7 P9 r+ v
# S* F) t, p7 f! x3 v: p應該吾會報吋的。
# q# y, d$ ?$ ~/ I, _/ t& F+ m% m
我屋企姐姐試過報寸,屋企人炒大鍋我啲CD嘢冇哂

安全第一,珍惜生命

引用:
原帖由 password 於 2018-7-19 22:38 發表   
! d- d) M! l, d$ C安全第一,珍惜生命
, T8 \+ W- h; K! L( J4 |, {$ l
4 l% s+ W- Z1 i2 V5 hWow....looks CD be found is really bad.
享受 一分一秒的 CD

要小心小心

引用:
原帖由 Marie0749 於 2018-7-19 18:50 發表   
9 x0 N! |3 H3 j2 P% l7 g9 s# `2 m, F
/ {4 G7 z5 D  I3 S" ~) g9 |- \/ a我屋企姐姐試過報寸,屋企人炒大鍋我啲CD嘢冇哂
3 A# {' x3 O* p- O) y

/ f  \+ n5 b7 H2 e' n個姐姐,吾知那個是老闆!
3 E+ r6 }$ R- g% ]5 g/ t! i5 V% G! o- r$ h! @, b& c$ R. Q3 v
報寸# c9 W6 \( C* ?; l
& X/ I+ e; l( ?% w5 W" @
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-7 14:41 發表   / ?1 r: d2 ?& i- |- y
+ I3 w9 C1 J: N) ~' X. a
) G3 j+ E( H8 Z# R5 U3 V2 Q8 |
個姐姐,吾知那個是老闆!2 i7 q  C  B+ l/ @

5 M3 n8 U" ^! I4 ~/ `報寸
  d( S, Y1 f9 @# f0 o5 S, k7 f
姐姐唸,madam 先係老闆:-)
情色免問,謝謝。