嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點解我會變成咁。文字分享

點解我會變成咁。文字分享

唔知係咪睇得A片多6 @4 V6 ]4 U8 }+ k
好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要幫人bj到射一啲都唔容易喔!技巧固然重要,節奏掌握同其他感觀嘅刺激都好重要啊!好好加油吧
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   
) d5 f0 l; }! B" b$ V% u唔知係咪睇得A片多
, v; h, \& A! J) J1 w7 f$ Y  g好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
6 x% [& w' I# {) N; N, R
: J) ]( H7 g% y6 P& e& B" J
只是 cd 時,才想幫人買BJ ?
享受 一分一秒的 CD

想一想.也很刺激呢

引用:
原帖由 kwt 於 2019-2-11 10:39 發表   
# A" `1 N1 J: a/ G9 z9 R7 i4 `5 t; K想一想.也很刺激呢
. Y* z9 \9 _/ b7 D, O0 F8 T
5 I- C8 U! l* O; J; \, r8 I
玩 cd 久了,
. t- r  E" n; y! N8 Y( ]" J7 Z看文字,相多了,
# g$ O, s& D+ Y$ p2 R9 X是否真也想,玩玩後面 ?5 U# E$ \% I) M3 V& D

! {8 p( u* t; Q  ~(利申⋯⋯自己有買小玩具玩,是剛起步的)( w/ g1 x. t) `7 ~

H( u: K' f4 h* E" U2 V/ K[ 本帖最後由 misslady 於 2019-2-11 18:33 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   
5 W9 s' q! |8 L& O! U# s唔知係咪睇得A片多& Q. L( P% i+ G4 E
好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
/ T" w' L; u  N% H
8 c: @9 P7 l( c! k' Y5 R
伱是否cd

其實我覺得都好正常,我自己cd 左都好似你咁,好想含同被口爆% v" v4 @- S5 \6 {7 x- ]1 ]0 F: v8 N
有一種俾人征服既感覺,而自己又有一種其實我都可以做到既自豪感

引用:
0 q, r& h0 p! a唔知係咪睇得A片多
8 @' K( t2 Y9 b! r1 p好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
0 M0 G" J9 E( N" K$ N2 t" w/ D+ y
  R) ~, H3 k7 P" U3 Y$ D! v
合理丫3 z2 v- N# Y  b1 N$ T' [
CD 好多時都想在性方面有幻想. n) i  }/ s$ m
想BJ 想肛交
2 c) u7 Z( r% g; c9 }3 }# y好合理
4 E9 Q- u6 Q1 i. |
8 C8 D9 e/ P; U$ p. G但現實中
' v' F9 O( d) {3 K又唔係咁易

其實好平常wor,做CD,做女仔,含係應份架哦

可惜这种感觉只能压抑在心里

有冇幻想過自己係女主角

有時都係會咁9 y2 C0 s: Y* y) w( @
夜晚瞓覺前會諗想幫人含比人插' i- _; b; n+ y, e
不過如果真係想行動又會諗到好多嘢打退堂鼓
& g2 F6 ~" [) ~- y6 Q7 P
, U" v- }$ Z) b5 _[ 本帖最後由 miniraven 於 2019-3-11 22:55 編輯 ]
喜歡死庫水和cosplay @ᴀᴋᴏᴄᴢᴄ

有幾密想起呢樣野?

其實我一開始都以為自己係直男,不過慢慢想法唔同左。

最近訪問的版塊