嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,被她的高跟鞋完全吸引住,馬上落單也等了差不多十天,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
4 B/ p9 k1 D5 D3 ?; K! w: `+ G6 W1 ]5 b7 \' a8 r+ E
我穿上的連結:hkcd.tv/thread-72495-1-1.html
( Q( `. U5 \) ~1 g, N; V. X9 j
2 y+ j$ t3 U, f2 `6 n+ g7 z) d
5 H! O8 \1 a  W# v7 T$ |2 l& I

, z' `; E9 W1 @' f( F1 F& }3 C當時已經購入了這對十一厘米銀色高跟涼鞋:hkcd.tv/thread-68982-1-1.html) K0 Q( o7 G4 p# c6 V8 j
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
: p, T9 V/ Q2 c* k0 _
原來本身是CL設計的老款式
4 @3 V. f- w0 D) A/ W
, z9 w( \" v& e個盒同依個一樣,爛得好緊要,不影也罷" q5 M% g8 k) S, e7 ~* l
/ `, E  ?1 r* |8 d0 V- `8 Y

: u1 _9 @% t* ]! K% X[ 本帖最後由 samou 於 2021-10-10 08:51 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
話雙高跟好美啊,我怕我穿不到

nice

13cm
) \: s7 d8 ~& T7 o
& }9 Y( @, _6 A' J1 a' a0 z- A快去看看有無穿上圖....

穿上圖呢!!??

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:23 發表   . y/ w; i" a8 o1 ?) h5 P* R" U
穿上圖呢!!??
, Z) H: z" T  ~( F* u/ D
9 k+ I1 K7 V( x  [: `3 m6 b. ]
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:21 發表   # T' G8 L: J" ^0 g+ C. q  Z
13cm
% i- }$ N- R3 D7 F- I' u% z0 I
) V$ Y( t& J5 R# W快去看看有無穿上圖....
. f( U5 d0 J$ r. h+ \
* n  C" b8 s4 E1 q' H3 f% n2 N) c暫時只有一張試穿圖; q$ E8 q$ W8 b/ ~3 p

+ I$ N) ]- r* Y3 T& g+ y* y
7 J( x. b. B: a4 ?8 g' w( P[ 本帖最後由 samou 於 2019-3-30 11:35 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

1 U9 k# D$ U7 r; F+ M5 E+ |7 `
6 ]. t. d" U( y
妳著得很好看# a+ j! o' \! Z  Q/ u2 p
幾銀?7 c' W9 |) z; t0 V  d6 a

6 ?; y0 G) Z, d( ^: k[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2019-3-30 12:55 編輯 ]

姐姐多謝你宣傳我個post 5 d+ C6 u1 @, Y) n
好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買
8 e' P: F  C: f0 _" x0 y1 \$ K* y- x! l8 ]當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
. x, ]- V" ]6 s+ x1 a: a' {著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長
, C( X0 M# L7 [) K, r不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服 . t! w+ J" _* C. o
: Z  j. e. W" R5 v& o  |; C- T
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   7 V" g! p9 B4 W: h3 \6 a
之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
# b; |8 V6 c: H0 F3 w/ H+ u1 d! p5 w& u

/ B$ j; N* G/ E# |& H- Z! a" e. y: }) l- y
當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
  H' r) e0 r, @! `
  b# |) f( Z# T* y我要看看你

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   5 C0 _( h' ?8 @
之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
9 E  ^0 F# N6 |1 t: [, N
8 Y6 k- r, Y7 \3 d: Z8 s& l/ C$ W2 I4 O+ B. p/ b- z  F- X2 J4 g
2 V/ f5 n- s4 A7 ^% r- ~# B
當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
; E7 U- L2 |- K$ k5 L$ c

4 W* H  t7 s5 N" @- q很好,本小姐也是喜歡的

真的好高13Cm

真的是很好看的高跟,想購入

回復 1# samou 的帖子

Let see see

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   & H. W( ]* v# e( l) V  I7 @
姐姐多謝你宣傳我個post & p6 l! c' B) k  q+ `! V
好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對鞋喺邊度買
8 f1 L: w' d# ]' |/ M6 o3 y當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
& T' P. i: s# {7 h6 t6 C我都係鍾意嗰少少透明
6 c- [3 |0 d$ A& Z6 b* r著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長
  f! A3 w! _6 @% X穿上鞋後腳背伸到直一直,站著行不了, w* q$ k5 G  b; D% }8 Z9 c
不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服
7 k5 r* y1 O5 O2 |# o$ ^/ m對我來說碼數細了半碼,穿了絲襪就剛好
1 g: p6 ~! T7 r7 k  A
* K. E% @( j9 k: Q5 N) j* V# ]* w; R$ z: }" q/ r
後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。
# W& s# c: p, C

呢對好靚, 好鐘意d 有透明位既高跟鞋, ZARA 都出咗好幾款
Heels Fetish

Very beautiful heel

我最高都係試過着12 cm
9 c( d- I% \" F: X9 p
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

謝謝你的分享