嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(成功補回事件後半段) -1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)

(成功補回事件後半段) -1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)

補 : 1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)(唔係呃post,出唔到故事後半段)7 T5 H0 C$ y& q  f
  }7 Y; ~" m" w- v8 Q' U# L; k2 ]
事情發生在大約一年前,我偶爾會半夜係公園偽街(見到人就會離開果種),我唔識化妝,
3 M' o! X. m9 U$ S2 ~幸好上身都算瘦(當然同女仔比仍然有分別),下身大腿有D肉地,因此著包臀裙都好睇(個人覺得),
- ~. M1 U+ a* T: s! h4 @有幾次我都會上身著住件短袖女裝深藍T恤就落街,下身就會著大腿肉絲加包臀裙,, {( i: k  j- g& X& V1 Q  x
唔識化妝,通常帶口罩、假髮、cap帽就會出,有次試過4點幾係公園撞到大叔晨運,$ G2 c, a1 A5 n
只好直接係佢面前行過,發覺佢D眼光不斷望住我下身既短裙同大腿,果時好驚比佢發現,
7 n( {; [, \' g另一方面又好興奮,知道佢不斷睇我對腳,好興奮,下體都硬左,好奇怪,但最終都係急步離開左。
7 A5 e( O( f' }9 g' p+ D但今次興奮既經驗令我大膽左,真正令我正式開始面挑戰有人見到既偽街,
+ `$ a8 D' r6 Z9 m! k. U3 z( ]而我竟然選擇左港鐵!(都唔知點解果時自己咁大膽...),但係係一個唔太好既經驗,6 F9 p0 @; q, J  h3 g3 s7 ~

, |- x5 ^- C9 g% `$ C果次我選擇左尾果幾班車,而我果次係先帶定同上一次一樣既服裝上殘廁度換,
# r7 Q4 O& [/ V8 W9 s. k; G果時晚上既尾卡直頭無咩人,於是我就扮玩手機影自己對腳同裙,我條包臀裙去到大脾既一半,5 g( D" u, ~  K% ~
我一坐低果下條裙就縮短左成吋,而且個patpat感到好涼,呢種感覺好舒服,+ O6 k6 u: W- `1 P; `& P
點知坐左2個站,有個5X歲既大叔專登坐正我對面,咁我已經知佢想睇我裙底,
7 f# Y8 f3 ?5 X8 b  h' Y我果時條裙縮短左,而且著住條白色配粉紅色間條既底底,同條黑窄裙對比色好明顯,, |4 R( ~0 m' p3 P  t4 }
我果時橋緊對腳,佢應該睇唔到D咩,但我都有d緊張,我用餘光發覺佢不停偷望,
5 ^$ S& `3 p' D/ w! p# v我突然心血來潮,扮專注玩電話,然後將對腳平放,但大腿係合埋,由於條裙夠短,
/ R- }6 O/ e' v4 `6 k即使我合埋對腳,佢都可以睇到大半條底底,我從對面塊玻璃都反射睇到我既小三角,
/ Y& ?; C! m& H6 p, {呢種不經意走光比人睇到裙底既感覺好興奮,我不斷隱藏住興奮同時繼續低頭玩電話,$ ]) H1 x% N2 e1 t
維持左成分鐘我先抬頭望佢,1 @0 e3 ~- A' _
& Q. S4 w5 R  ?0 A
補回後段:& `+ T0 Q9 l! t' A  T  h
' m, X9 ~: c* k1 j  g5 L6 Q+ {% m
點知佢竟然用緊部手機偷拍緊!!!我即刻拉返長條短裙,同埋用手袋遮返住條裙既裙口,7 [, F& Y3 e0 r" L. l$ r
佢先至放低左部手機,一到站我就衝左出月台,果時好唔開心,覺得自己好蠢,
; [0 q; o- P( ?/ l/ F& Y  g點解會俾人偷影到,自此之後我都無再偽街坐地鐵了,近排又心血來潮好想坐地鐵,! t; X7 U4 M# s8 k2 e
但始終唔夠膽,怕又比人影到裙底,我享受走光比人睇到底底,但我好唔鍾意人地偷拍....
3 x( M% y  B1 D+ ^1 L
% S  I% Z' y8 @+ G[ 本帖最後由 maymay55699 於 2019-10-11 00:00 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點知佢竟然 . . .   ?4 {. K+ W) K' u& D' b
6 \* T5 Z: W7 q! W( X
! t& K' k( ]% V" \, R& P* {* o
估結果?   我估
' b+ G2 {+ h8 ?. g* T; T& y
' n4 n3 M1 z, X& B" d; N) m+ L* a: q已經瞓著咗...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

放個小手袋,在膝上,
# K5 M2 b" s7 ?2 Y8 j) [% q! x& M2 ~& V( Q
更引誘
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-10-9 23:02 發表   
' I* S( E  j0 y* a補 : 1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)(唔係呃post,出唔到故事後半段)( U7 O- A8 Y( W& R; @! o  e
  E2 A6 z5 D4 n
事情發生在大約一年前,我偶爾會半夜係公園偽街(見到人就會離開果種),我唔識化妝,
$ g4 P4 N8 N2 x幸好上身都算瘦(當然同女仔比仍然有分別),下身 ...
; I( {/ L5 R# n2 `% i

, z  b  `7 {$ q( v/ @3 f好經驗呀, 但小心安全

額,爛尾咁~~~不過故事同現實畢竟有差異既,支持
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-11 17:03 發表   % x) a( V- e! q
額,爛尾咁~~~不過故事同現實畢竟有差異既,支持
( [7 W! d- i% y1 @8 p7 @  u+ `- T

3 u6 J6 [1 z8 Q$ |$ B5 c5 m期待,下半場
享受 一分一秒的 CD

而家黨鐵尾班車10點,唔算夜,周街仲有唔少人,要揀呢個鐘數偽都唔容易