嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

為返港幣$10蚊左右,剩下幾件俾我要晒
* U( t1 y; h; y7 \: R9 g用來射都抵呀% o3 a! \" w, s
1月10日再買多5件另一款白恤衫,是同一個賣家,10件連運費$200,超抵- n; _, ~: V% o# ?; I+ G$ G0 h6 n
! r) }  @4 S) Q: ^# C3 C" c$ d/ J
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

好看呀⋯⋯8 B( v$ ?  [9 h
有oL 味道

好靚喎! 又平
" P4 O" F6 P/ @買多幾件! 可以玩爛都唔怕
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-10 05:57 發表   % y* y& E  h0 f- i8 e- G7 p3 ?) M
好看呀⋯⋯
  H0 l: d& l2 Q) D* U有oL 味道
' Q; E, K3 L5 F$ n+ K係呀!我見幾靚就買了

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-1-10 10:43 發表   
$ ]4 l% E3 V7 C) S$ ?好靚喎! 又平! E4 S  d- h4 H" Z: r6 x+ r, x' @
買多幾件! 可以玩爛都唔怕
1 Q8 X7 I2 @- F# T/ I/ W
我都是咁諗,所以佢存貨有幾多,我就買幾多,已俾我買清光了

修腰款式好靚

引用:
原帖由 jacjac 於 2020-1-10 11:14 發表   
6 q8 V* b2 x) i' _0 L修腰款式好靚
" n( \% N+ N2 U9 I7 G4 X係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

wow! 很正的衫裙

上圍大,收腰2 Z# H! u% |# d- l# M- N9 z

M8 m8 ^& v0 n好靚 / L) m" }7 t: n
6 c+ Y3 H" p4 I7 `$ y0 y1 g
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我要加加大或加加加大先著到
1 p# n$ S9 J. w* [7 D) D' [) g7 d2 _+ {
$ G: L" i- v1 ]. @. ?, W

5 l' T8 S! H6 p- c5 J
引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-10 12:36 發表   1 p; @' C1 U4 s' J- f- ~: p( G$ S3 L

9 |# ~7 s3 T% ?. h" g+ }6 O* v係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

引用:
原帖由 misslady 於 2020-1-10 18:31 發表   
0 z6 w6 H; S$ X% w上圍大,收腰  t; S# n- K: k+ i2 T4 o! o

6 Q/ C1 n, j* G5 F- U5 t& P好靚
. S: @+ D, D8 @1 E! Z1 Z6 J2 a$ `! c& `0 b% C1 x
(*^o^*)
# ^/ J) l& }% c
我都覺得係

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-1-10 18:58 發表   5 C6 H; j7 S& a$ T& R) C
我要加加大或加加加大先著到4 Z, I; ^' a3 l
; z. O+ b' Z; _6 }) {

: M% b$ _- x6 a, W7 P3 R
3 {* p3 p. t/ h/ g! ?
5 O' \5 N( g' a. H: s1 N
如果我著唔到,唯有唔扣鈕

應該聽日會到東莞,星期一應該收到,好期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等開箱文,好平,質料點?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-1-10 21:26 發表   
. r$ Z2 r* v9 |, w0 a等開箱文,好平,質料點?
7 X8 W5 |  q# `/ _  H9 A- }- H
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-11 01:48 發表   ) p0 P/ C  ~3 S( g
: n* \" l5 s' v' h. y6 m2 U" }
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知
8 }/ S# {) G3 {8 f+ ]) k

3 w% ]! A$ h7 K# P0 B4 {最好,
" n# t" W4 h4 f& x7 t3 T3 l; w* ]; \. H/ K# s- C
穿上身要 舒服
: ]* h" ?4 d7 h0 i& O/ B; e
; C% a2 l# ^% k/ n- Z/ O7 Q(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-11 13:02 發表   * {, [# e5 k' {; u) D: W
尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?
0 B! g. i/ O/ o4 _: s上這件只剩M碼,我全部要晒,而最底這件我買了XL碼要 5件

印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-12 00:10 發表   
# w* T; A* Q7 @" M$ m印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.
' ?6 f3 g, y; U9 a8 l
我幫襯呢間是統一價錢