嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

24歲直男想搵cd 做長期sp

24歲直男想搵cd 做長期sp

有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# 鋼鐵直男 的帖子

已pm,請查收

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   $ ^) V( n* x2 Q, a: t
有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
  @2 P4 w& x( b8 l6 V2 Z) C2 z2 ?- ?: v& a7 x
我年紀比你大呀
+ F; z, m' O9 t+ N$ x你喜歡三十多女人?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-1 03:15 發表   
- Z/ ?2 |$ }1 S0 o/ U
* |- ^/ s7 ?) t1 n' H6 Q  E5 Y' p* g* U* q) q2 V
我年紀比你大呀" a7 m, S2 M. D) I& ^
你喜歡三十多女人?
, [  f9 M# D& U& q
鍾意呀∼

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 04:17 發表   
, A4 T& Z& }7 N3 l7 A8 W' A1 H$ e, q* X
鍾意呀∼
1 ?3 p' Y! H  w0 h( r5 h! u& S8 ]5 E# r& y: m" D
你喜歡看本小姐穿著
+ P9 u' q# T8 u! V9 ?9 b' J" X貼身裙
$ L1 |% o6 g* C" W2 A9 S1 R,睡衣,
- b1 }6 Y+ D( ~  Z2 R休閒衣?

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   
6 z$ c3 L5 y# c7 E9 t7 `7 {5 Y) P有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
/ a. a$ i! u. i( e, G

5 Q! ^. U6 ^" h. `我這樣打扮喜歡?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 13:42 發表   
+ }+ X. \5 v, q) `- ?2 A: e' y$ Q- S* s. J5 z* F6 \, ^5 i8 w

* I( q& Y) v0 T我這樣打扮喜歡?
* X9 x& I. S: h# d: V) V. ^: T& I" e
射爆你

情人就pmed ; U) v" [9 w5 t7 @# P
SP不了

嘩, 咁筍呀, 真係難得一見既offer . v! f2 ~8 j. U) F" ~( U4 i
我要應徵做你長期 sp 呀, 有得比人抽插仲唔衝住去咩; C7 L  v" \. B! F8 l% l
你咁大食實好多人排隊應徵啦 , 希望唔會遲, 希望可以揀到我
+ B0 U; L7 E( W4 p  k( w3 lWhatsApp 我 66982429 please

我可以報名嗎?我有tg

引用:
原帖由 unclehui 於 2020-4-7 17:25 發表   
2 U9 T7 V# @4 ]  g0 v: o( n7 h. G+ B6 n# Y% C1 V
射爆你
/ H1 p9 U7 g8 ?2 z7 ]

% G+ H! W6 K; Q4 y想要射在我那裡?

最近訪問的版塊