嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢 " I( j+ @0 Y* O- H3 ~  P( z

! J9 f/ q- T% I4 B. I4 w1 h* Z7 l首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:
7 x% w8 r" W* b' f, Y9 k) v3 B( u3 m* s) z6 ^  e  A
(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝  R/ ]* u3 J$ @, @" \
! @! M/ u, d1 M( U& d
(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
% ?- \% W% v. |) T
9 d8 S" q7 r% m% p) D0 ]6 P# s& _5 P(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel
2 i1 _8 D8 M4 T( H# _
: g4 {! G. \1 P2 Z9 W$ }8 A4 v% E- v(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類
8 I" G/ G; j* i6 n) ?
- X/ [  k' F& j1 B8 O. [7 F, w[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:34 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美3 w8 U, C& i9 N( [$ [4 `/ D
而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   + Z$ }* I/ r9 s  t: y
鞋形很美- i3 O/ I5 I  M* B1 n
而妹妹穿上很有上班女仕味兒
: H0 Z/ }; c3 j( \, Z( n% p2 \: U4 W; a* e4 L
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
# I& F5 F  d) y" y* y
( _5 C' @" K0 ^9 e' D5 [5 _$ K% Y0 F0 V5 f/ c
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
* `& B9 g3 _1 `& ]
. M/ a, K& T" H2 i' G
有人幫手,必更美( a0 n$ A2 K2 k, \6 n% C( N
你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   ' J4 H' c3 S- ?: s$ l: u
鞋形很美
; _' H9 m1 V" D& d而妹妹穿上很有上班女仕味兒
# J5 U9 [8 b3 ]( k4 V0 }, i, b. {" U; L7 l0 g+ i& a7 Q0 o
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜0 p) B1 K6 o( _6 S

4 c0 `) L( l! O* {" k加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
' V8 U% P  k2 F8 K9 W: w# ~* K# I5 F% n
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,3 }8 M2 g  T- M- i7 O

+ d# j6 k: M5 A3 |講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   9 k4 ]4 M4 k* O6 k" E" |$ R' M- c" I
! N' n$ d9 i' z* T$ F

" B) ]5 q) t2 _+ y) G  ^5 \其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
5 i: |6 ~4 l: E9 f6 ]3 h5 {/ ^- p" Q$ }+ X  q* ~8 f) c. R
要幫手?8 b" O. ]) @4 q

3 j, c: H: X3 _& ^- v1 m(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
" k4 p" h7 o+ F- j完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   $ ~  L0 j( D) ~" p/ _3 S
鞋真心正7 J8 K- n  C/ Y& O
完全擊中我心
/ m! O+ G& B7 |; {3 j

- a; [% `" l6 A, V多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好 # U9 p) r! Z5 s; ^. b  i1 K
8 {9 K; L2 P: l

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   
: F' W0 l. I$ |# @8 y# m, D4 z0 f1 H/ \/ d+ S9 y+ ]  v! X
" [5 k6 Y. Z$ q+ d1 ]
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜' d8 [+ ]+ b9 h  p/ g

- X) r0 w# X( o6 E8 D, V0 n加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,9 B% q  }+ n" u

0 L' k% C/ J' a  f+ Z0 N( B尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
- ~; g  M7 _: U6 Z4 N7 O7 R
" M0 }! V# x1 {, [講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
' Z  b: a( b1 n. |8 l  U6 b1 V
" n2 H6 }( s8 |7 ~$ V' G& W我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿
( r3 A4 M: I' t( {# ^) q( T# h1 k0 ?我未曾穿上那些貴高根) e; r* k. |6 w3 G
也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
8 w6 X7 N# T" I2 y6 n; S$ r& x5 l不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   , _6 T8 R% m/ \6 b# ?; G
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
1 |9 e+ ~6 F5 @* ?+ R不過這對肉色絲襪有點厚了一點
; Q# \% A* V1 I' D# p( A* V
3 z. J! C3 ^( r' d; p( t! t我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
. }& |* z2 W; Z- w- Y2 b. u4 C
9 Y2 s/ B/ f+ x1 l4 B4 i& t厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
! d. q, v6 C4 o' }0 _" ~! E) [2 E- I3 l# x3 R0 }4 q
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身! u; Y1 n, V5 s

# G1 q# S/ Z0 G9 i7 [0 _+ l* U[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:27 編輯 ]

不錯!! 不錯!!: [& _7 x% G* `; V, c% I8 _5 @
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
4 r: h8 z& ~2 @. _8 \% C7 C絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!1 b: K/ z1 l8 h/ `: \4 t3 e

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   
" O7 w9 }2 L/ ]! x. H& ?- T5 O% I+ r* \# F- Y1 L8 i! w
/ p5 e) c, ^; }- A0 M) e8 o: s: O. S, y
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
) T0 c. X! J' n! S( z" ~* O* k) w" F# U# G1 W2 Y- d
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,5 r1 }# P* e. z$ ]- O4 r- \/ B

3 q" {& e* T  M  }  J& f當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
* N) R( D; T  r  }5 b% I& K& S: |+ g2 n6 k  |

6 D% `) w! w. R) B  F' Q, M我會穿上,薄c
& P: N# f* D6 C% r0 t: ]  F! D2 x8 W3 w. Z6 [0 Q$ s8 ?
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   % G& W/ R$ L) P- H6 c- L
& \8 F& S: O. u% u
) y  u5 A3 m+ d, a/ o
, w) A3 a, V, E
我會穿上,薄c( ]* u4 C3 F$ H* V" O* n
! F3 L8 f) W+ t7 w/ t
(o^^o)
7 F: s( @+ I& e: L5 a7 z' B
0 q* ~  j/ I5 ]' O0 a& Q
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)- W3 F9 |2 {" I0 I; `

# M5 _. y& E! E/ J/ Q2 Y0 o其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,- s$ L' h* n# W2 x8 U

- L- [9 j3 }! ?1 r再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯; Q4 Y% C* o3 m# M- `
近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   
  F/ n+ N. y3 }
' q. D4 d, ?* k3 ]/ s& Z( I
4 }, R( I! e" O# h; S薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)0 K/ X8 Z& M: G  l9 g
+ A2 J& A: ~; t9 V9 S% X  F4 ?
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,/ z2 a' R' D* [$ n

# m5 O! K& V& b' C+ \+ D" \再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
+ N5 P% o7 |) ?! }7 y& p
自拍真係好難

最近訪問的版塊