嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

包住來釋放,真的很舒服

包住來釋放,真的很舒服

包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!
! A& s# K. X) Y9 }0 Z+ w4 K- p但玩完後,件校服就要報廢了* ^3 n& j4 p0 h  j/ G
+ q. W( H, A) k4 u5 X8 c& n
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

磨下磨下釋放真的好舒服!!
9 Z: X/ o. i' }, [

回復 1# kingphone 的帖子

幻想自己是學妹高潮?

好似好好玩咁噃...............

咁未成日要買校服?

引用:
原帖由 samou 於 2022-10-20 09:30 發表   
) ^! i6 E+ I# F7 r3 g% u2 O% t咁未成日要買校服?
2 W5 z( L% M1 }) N/ d2 n% p& `' Y
家中的校服有幾十套之多

點解要報廢?

引用:
原帖由 123456789321 於 2022-10-21 01:22 發表   
' j0 E8 W7 a5 N8 R, l. a$ t$ K點解要報廢?
6 D% F; R# f2 _& K: ]" E' ]因為在J位置已經開了一個窿,所以.....

看起來好爽

有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-23 12:23 發表   + V4 o0 `  R- f8 n" v: _  \) S
有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩
' w. ]6 ?4 n1 H& {, X5 Y+ x3 q6 w# X
當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩 8 t0 F0 K2 K+ J! C1 G4 b
我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩: D2 u+ R$ \6 o* |. j
而且還會購買,最近又買了多套

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-23 13:19 發表   2 N: F4 D5 P8 t- s' G5 b3 }

/ I7 b: F5 n9 [' _+ U當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩 6 l# w1 ?' L. \) j9 f. I
我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩1 `. U' ^! L4 d9 \' }& ]  Q
而且還會購買,最近又買了多套
# u9 ?' t" r, |. ?- [睇法唔同啦。
4 e0 R5 b' m. H: O! g2 m8 U暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事0 P2 z2 w" R, r# P) w$ ]
而未直接當玩具/道具住

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-24 21:01 發表   6 n$ _! u$ Z4 ~1 P$ ]
( s2 c  s! n! U- T- N1 _; m2 T
睇法唔同啦。
% n  g  ?1 a* U" ]4 @  P/ N暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事
! L8 O4 ~# E( G# i3 l% |而未直接當玩具/道具住
& W# {' r8 @( m" h% F$ V9 [各有各喜歡 我這幾天又買了三套校服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.

引用:
原帖由 eddiecd 於 2022-10-28 14:21 發表   4 c: ^; b' I. r1 E
條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.
$ q& ?( `2 X: {- V. ^8 N
是開了一個孔的,玩多幾次就會用來玩撕破

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-19 14:32 發表   
/ U3 b9 }. A8 n* Q# P. w* V包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!3 U$ H+ L5 |) u
但玩完後,件校服就要報廢了
0 w0 N- `$ p' i6 d; f3 g

( v; B0 @% K* O你每次玩完啲校裙都會掉咗?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-27 18:47 發表   
& U" L' x8 h4 v) Y3 w5 a- E$ p9 V! i* Z: Q1 k1 k6 R% |  X/ i

' v8 G9 I3 M; v+ u你每次玩完啲校裙都會掉咗?
6 Z4 t! F3 L* G1 q
不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動
% p( l/ F. Q2 V喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-12-27 20:42 發表   
/ k; S+ y( S5 d+ D( i) \8 n" K1 `! ]- v. u
不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動
* M0 r$ R) g8 E2 u2 P$ d喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了
7 m& b: |; ?) K
& x3 r: [7 e: P% D0 Q3 A好似太浪費

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-30 20:32 發表   
: M$ d; w/ g: `# U$ P* `% O- y& X; @# R& x

; [( }! e; l1 l: r/ t. _3 [好似太浪費
: j- T7 ~# g0 k看看自己點諗囉* P( T7 r' @9 |! i8 Y
由於校服放得耐會變黃,所以玩到咁上下就處決它
) J# U( P- g5 ^* w但我入貨快過出貨,所以都唔知幾時會玩盡