嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著絲襪睇醫生的經歷

著絲襪睇醫生的經歷

話說我要到醫院覆診,因為我左膝以前受過傷,所以要須做手術才可根治。由於之前兩次診治中,醫生已經徹底診治過我的膝傷,我以為今次只要跟醫生表達做手術的意願後,就可以走了。/ s# W" P' h( n& p

" t7 L4 {+ J* x不過當我講完後,醫生要再次檢查一次左膝,要我兩個褲管捲到上大腿位置,當時我褲里穿了薄絲襪,一時間不知如何是好。之後我堅著頭皮,照捲起褲管,心情十分緊張,因為這是我第一次真正被人發現。醫生看到了我的腿後,定了一會,便著手檢查雙蓋。當他摸到我膝蓋後,肯定知道我穿了絲襪,但他沒有說什麼,只是以專業的態度,詢問我膝傷如何。$ q- `" `; t# F" ]9 T' D, M7 C
6 j6 g$ @; G# D
檢查完後,哪叫我放回褲管,先回到診症的位置。之後他匯報他的主管醫生,主管醫生重覆一次醫生的做法,都是叫我捲起褲管檢查。當然他亦知道我穿了絲襪,但沒有什麼異樣,幫我檢完就叫我回位,站在身邊的護士亦很平靜,不知她有沒有發現到。見完醫生後,心情仍然是十分激動,這次經歷太過意外了,但其實沒有什麼,一切都係自己看得太重了。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
被人發現的感覺是開心的?

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-3-6 01:42 發表   ) V" z& T% T; w; I
被人發現的感覺是開心的?
, F# g# j" U1 n4 i

6 q7 G1 g0 o' [6 e) `& s當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。- y1 d( i/ c+ {2 f: F
5 H8 X, r' R( W9 {7 [' Q, b
PS 當時係著8D的薄肉絲

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-6 04:01 發表   ! m$ f0 O6 I0 i/ U$ |3 Z9 q

2 u) F0 J, g3 d0 q
8 o1 Z/ {0 {8 O+ R當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。
) ~4 O8 W9 C4 w2 z% Q( X
6 x" R/ \. o: E) }3 V6 o- Y$ bPS 當時係著8D的薄肉絲
# i& g) ~( f7 ]+ a- v3 F

( {) F6 W+ p& x' ]9 o1 k, S% s會不會穿上女裝內褲

可能佢知有男裝絲襪呢樣野

擔心都係多餘的......

我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
( D1 M4 E3 b; R! Y, M絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-6 09:33 發表   
0 l8 [2 H6 i; _) \; R3 R6 F1 r' M, d8 f& E

. k- M' g: i$ a# [( j會不會穿上女裝內褲
! o" o- k1 w3 d: E. g9 d' [# ~

. |- u$ Q& I) t% o我淨係鍾意絲襪,好想將絲襪日常化,可以好似女人咁當係尋常衣物咁配搭。

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2023-3-6 14:29 發表   
* k2 D1 Y0 B9 i6 G- I4 {- O可能佢知有男裝絲襪呢樣野
) }. K3 C; C4 S; J我都唔知佢地知唔知,佢地可能都覺得奇怪,佢地都不約而咁問我做邊行,唔通知著絲襪會同行業有關?

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2023-3-6 23:10 發表   . v6 J* s" I% t
擔心都係多餘的......
& v5 i& U, P( k9 L6 e% b係的,短褲+絲襪出街多咗後,人地都冇乜點去留意,都冇咩好擔心@

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   + \7 ?; W$ T$ P: T2 w# V
我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
. v0 e, V/ w+ ?3 a8 l絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
1 t. K' O+ h+ s咁你點應對呀?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-7 17:2!  
, D9 ^" ?, Q* D+ [. r$ D# k0 r( _* |5 c
咁你點應對呀?
冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!) ~: z8 {5 y+ |( u& \% @8 v) ?" @
我全程冇出聲!

我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..' L# w3 E- C+ b$ y! r) S  ?

$ s4 V3 Z# z0 n# b* {. x. {有點緊張,但沒事
$ K8 B  T, B* V& r4 Q2 K5 |) @, w) _' `
姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪
- c1 ~1 T* {! V( @! w
$ c6 W! \& j: W) n) ^$ a) |結果測到脉搏,唔洗撕。

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 19:38 發表   - S! d$ i/ y6 N/ ^+ X0 [+ c
冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!9 t3 a: o: v1 I; p. t" p) }. r/ V3 h
我全程冇出聲!
5 C+ k7 p( H) y) K4 y% `' m3 N
  F% ?# j. W" U9 B8 q我都試過$ {/ @% T  l5 k4 ]! N6 P
都係全OL裝* }6 n3 E. Y* X- m
短裙絲襪高跟
3 K( G9 X' ^7 }; G9 a' ~+ A7 q. I我估佢其實想抄我牌
$ c8 r- b' |7 F# J4 S9 W/ C不過發現我係男之後無奈俾我走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 12:09 發表   
; h2 g3 K4 L6 R+ Q5 m
! h) x9 x# M& U" T$ V% i
7 n+ r: i4 `" P我都試過+ r- T  `- E8 p# G( M1 {, R
都係全OL裝; e4 b- \. @# ?1 x$ g
短裙絲襪高跟1 V- }' I. F8 d" _1 W, |* B
我估佢其實想抄我牌  S: d+ S  k1 Z" q+ ]/ |- r
不過發現我係男之後無奈俾我走
我自問,就算上好裝都冇呢度啲姊妹咁靚,我古佢哋當時只想確定我係男定女!

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   ' m  s9 [) f) F
我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..
( h% Q! T- d9 I- V! z2 U# \# {
1 b; u* l( u+ W  a7 e有點緊張,但沒事9 S/ k% r0 X( }4 o1 J* f( _; o

( P; K8 x9 N! y9 ~) l% J! I姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪
- ^1 @6 O, z9 H/ c
6 N  B* {3 ~/ j1 U$ }. B& U結果測到脉搏,唔洗撕。
  z  F6 E. g0 T5 K6 `8 v2 r4 z
, I8 j% u9 x% l6 q* X
檢查脈搏要在隻腳度check的咩?正常唔係在手臂度咩?6 \% K/ [6 h+ m1 ^5 O
% f+ W$ h3 L, E! E9 \1 f4 G  ^# o3 Y* i
師兄好似有好多被人發現的經驗,可唔可以分享一d嚟聽下

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   " w/ X6 ?9 q' Q5 f7 P
我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,5 Y) M# i# r' X. Z6 S9 ^. P: y6 m3 i
絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
! S6 }( p- g9 c4 N

5 r$ J: Z' ?3 n. ?會不會很麻煩?

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   
1 t% P& `8 f+ Z( O/ ~我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..
5 a& K& N& g9 g5 r8 Z* B  M
8 Z) P8 U8 M+ }4 J有點緊張,但沒事8 A$ N4 g# c. {3 d
, E0 b/ G( m$ E) Y8 R# E7 [/ }
姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪8 _! [3 ^4 @( g- V

/ F) W) z3 {& t+ }( z" U結果測到脉搏,唔洗撕。
, H8 l" d; i' |$ W8 k. ~/ G/ j

7 U7 c! R# b2 d: H' F心電圖check心口唔check腳
# l  l) m) \/ D% i8 Z& M! v當時係咪著咗全身絲?

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-8 18:05 發表   + ], b8 V4 l  m7 Z7 e) Y

( X% a0 J9 L+ D0 ~$ q' j* o& X" q/ q/ s* [) N
會不會很麻煩?
' d' d+ ]# o  |5 @$ G
唔會,但有點驚慌!

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 18:07 發表   
: l8 s( `3 K! K
6 \+ v7 o2 @  w+ X7 R
; |+ O% Z# H& k# m/ x, B2 S) n  v: U0 u心電圖check心口唔check腳& u. H! B+ C4 T  f6 w
當時係咪著咗全身絲?
) u& O7 W" ^8 ~0 E& N% ?
5 d; c. V' s% O& O  s好多年前,唔記得 check 乜,只知要有舊野夾腳。