嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
4 E( D. q" Z0 l  T- S/ q& a/ k$ k1 A; l( l3 A/ t
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
0 z, L5 V5 P" a' g" g  C( p1 ]6 W' v. b
想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   2 N$ I2 b, F  I* _

2 Y/ C# W6 f) f$ `  Z6 n咁你最多試過比幾多人一齊射過?
2 S' w& H' f0 R
三個男人對住射

gay?
! K  }  j9 g0 N- T你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   / M( S. \7 N! `" a2 \
gay?
) x# r' @$ i4 p$ o/ E) X$ ~你地真係好變態
5 P3 M' R# h% l9 a) T
$ O2 T- Y) r' t, _. K# I& ^' O
我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   : _( P3 ^4 K9 J( q' h0 l
全身射??!!
* g* v, b# H$ T+ t/ z" g/ t1 k$ f. C. x' T9 `/ M5 _3 F- X! Z
SHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到 7 v& P7 W; q! p, I' T
Up住精係胸到
5 m- D3 A6 u+ `% i6 s9 L感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
) {6 `  |7 J/ ?+ Q' a& U, ]8 b5 m& L. g0 W( Z
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,( v# ~  t" m# P( `4 O% d, l

/ H9 I, N1 p, W講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,3 i5 e; Q* j8 u9 y0 d8 W

- o* K- }; Y; V# U+ `: C第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著# ^$ e' S- O* x, w

% a' S5 L% _: s7 n. T4 [至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   ; s8 e: K6 o' u, g4 y9 j
有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
( H+ I+ |2 F9 D/ i: w

- b3 K/ s$ d0 F* U如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表     L/ T& z2 U: n' X3 A
試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
% |' N: p* d4 n3 U; q  R& w
/ F6 \, w, M! g1 D1 O至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,4 C- k% h: A! c" V8 \& a

/ _3 b0 U: ?, B" e+ v! `講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
  y- I. i: K0 Z9 p
* Y! K0 c( N$ T& l5 K3 N/ @
好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   - z3 L% ^8 Z3 z: t6 ~- S7 E
試過 著住黎比人射落bra到
9 o9 ?$ d" y4 K" n/ CUp住精係胸到
" h: V$ m0 q6 _# H0 I) f( C1 \感覺好正好淫好女仔
: m3 G2 }3 u4 m3 M! J+ W* M
; J7 \9 t- U6 s: i我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   " W: [1 F6 s6 K) v# L
鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
( I8 L9 `2 V" \$ ?$ ?! l6 r

/ |% F: T6 F, I可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   ) `4 l( c$ p2 V' ^/ P
係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
- D) o" K, t3 ^& a. \" }
' B; U1 i- |  S  i% G% Q/ Y+ v
被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   
1 T( }; m8 b) R2 D! `$ s想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,
& K2 v0 _% W: l, P9 J  e只得我一個份量唔夠
% h/ h% u% Y  Q2 B4 h6 \
( t' c" a7 k( [6 D! N被射的感覺真好的
/ {" u% S" g% W  G' P想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   , j' c) |$ n* W. f, r3 C% f2 G
著住比人射可能更正
% G) y0 }; E4 r! ~$ b+ T) @9 P+ W
: t2 |6 O. G' x! [" o8 z: R) Y我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   7 d. w/ ?! R! ~8 d, s1 s
著住比人射可能更正
0 g: A' }. B* I' N

`3 a5 ~7 W9 l. V我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   8 C: n! e4 v4 ^# g! K$ y
自己倒立顏射自己吞返就試過^^
7 g4 |1 G; Y: p( U. R! H) ~8 Y) k真係好似女仔咁架
+ ~  z) }3 m. [/ x0 C* j5 Z3 f5 ~9 [9 w; ?! _2 ?" i8 F  ?
我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   ) K& r7 O3 Y7 L6 S% S: K2 v8 F' L
我都想試下射人同比人射.
# S: t! Y5 f8 s
5 K1 l# t1 p8 ]# N1 y
被射可能更爽

最近訪問的版塊