嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)9 v- y1 k2 z0 i' F8 h8 y2 X$ [7 [
+ }8 n( N; O6 l/ B
當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋5 v3 |3 |1 W$ c9 Z  v( P

) V% l( x; ~3 T$ p  P啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試* v6 J9 f& V( L/ {* [. v) i& I+ E
7 ]2 @% S! |. q$ {
當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,
' z. S0 v) W3 H3 i( \( c5 I7 _
* G4 S& t/ }2 `. [4 g9 `& I' c# i  h被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫
( x2 F- i$ r. e6 a7 q
# r* C, x  U' }4 `* {# r含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   
4 k# j" L; K) t* S) \; l9 u話說小妹近排想試下比人插ge感覺9 H; i- a9 c6 d* d
但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈3 U4 P4 c2 m1 X$ v+ c7 r
淨係會流d透明液體出黎# I) s3 h3 E- w1 e3 U
想問下其他姐姐係咪都係咁架
0 ]) u7 j, H$ t  D! X+ k定係我技術唔夠好所以high唔到@@
2 H; k2 V8 N" B* t& I! m6 v
. E. G3 k! j. q7 k" }  x從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   / K! v) b; v# [) A; z9 T
插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)0 w% U; _/ M9 c8 H  x
$ X7 L4 X7 G. x/ N8 p$ `# p
當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋2 x2 [+ ~4 Y9 t9 A- v+ |7 X* e& V

7 ]- v. ~$ Z) e, l啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試. P. F6 v/ n. x! W/ I7 H( V

/ ~% e- ~/ C. R' K, V- i當 ...
# d/ {  J  u  l( a# W3 D( R
1 @  F. e- K- i- o/ f3 }( L+ r* z很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表     E5 k9 [' e. N( l4 h9 c
之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
& w3 s4 Z6 p% Z
- e4 Z9 f0 v, z6 v! u3 G我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   5 p, o& B1 T7 ~: ^0 K* n
插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
* B, P' i8 n& _4 Y0 ?" n+ h& T9 r! [; q7 g1 m" W
我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   
/ u6 A' Q7 u0 |! x2 i7 u8 M試過喲!會噴出透明液體
! m$ h. k* n; Z5 m( q& t" @* u3 V( F" z! f2 z% T
我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   
) i; v! `9 K6 Q& r試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
% z6 z/ i1 T# N" O6 H
. z6 E9 K! m) {5 K
我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   , z+ b' N; v/ `  [+ p
玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手....
, @) x6 V$ _: A1 a/ A+ _覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
" m! k0 i  r* p& D8 Y* L/ H3 D
+ k& `, o! M6 g$ J1 {/ X2 u5 z! @+ H底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?4 L+ E% v! K3 Q% ?7 o
人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
4 [+ [! U- x2 a7 F* [1 O4 J有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
, F: o) i6 K" a8 Y% _) S

7 F6 u& Y1 b; A% Y我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具6 j* m" ?* x) v: f/ h) e' W
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎* v+ e8 d& J0 j' W+ O- R
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
# ?: x. {* k: s$ C7 k/ @插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
, m( e% U2 N' }) ~& Q% U2 P2 G7 P2 d% T
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   . l" P$ j) y3 P

6 V* G8 Z8 }2 o$ V
9 e: w; G3 `! O& ~5 {我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
) D# w" z' @: F5 o1 {" o

8 P8 U# i7 T# N) o* w9 M/ z我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   
, u1 o/ @8 J! @0 ]) {# s' J% f自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?. x0 W9 d* P5 i) }
人地聞到咪好臭?
% U+ s4 M' o) D0 m" k9 f
6 p9 z# s. d6 N. c
我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
+ _( g1 D4 f* X% y/ ]; @我依家都有玩假陽具% O" F6 N. v- R. I' |1 U
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
6 C, D; u; A+ Y$ U7 z" ?' M跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
) O6 J6 h! ~# y' L: t插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 & f9 x4 u% ~, i1 u
+ p3 p, i9 B4 U: m: e3 z7 T, s: D
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
3 j. t0 m4 j  u% g6 y! ^: r( i
, M, ]' K" R8 [% y# z' q我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
! R- E: T( U* f8 c0 B0 \: D/ [我依家都有玩假陽具7 N7 }7 G, A- e9 i# ~. y
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
4 r3 L* V! t- \# h6 w% I6 Z跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
% `6 Q( Y5 O/ L0 J. M插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
. H$ p1 o6 I: X7 D' D
5 X( ]( I) i4 k道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
& }1 l' U# J$ @* ?2 Q好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已/ z' k; }" I  S' d) n+ q
插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左6 V8 M% C1 [3 g1 r% r2 X
我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋
! I5 b7 {0 g' n) q有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)
( \+ ^( H: @( n0 B$ u" K又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚
/ }; ?, E# O+ D8 h# b' L8 L% b& Y又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感
# a8 i! A+ k" u9 d, B" U: W用電陽具玩係好玩但好易壞+ X1 r* F7 C! d6 C
而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)- F( J# @: `: X, Q
而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片
  L* q# I1 ~* z1 a  [9 w" k( A外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡
. P4 p! g$ e7 x& J* m, \, P相片太過激,唔係好敢放上黎2 A" B8 G& f0 }8 i6 H$ c/ B
% b  L7 Z1 n1 X2 d9 _5 b$ l
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,7 E/ z$ e5 u4 @* ~5 v8 c
手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感, V# C3 o( F" C5 K
如果口唔想用手指
" O  I' T$ i# \+ f% Q9 f而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口7 m, r# r; Y1 g7 x
同樣以上方法
, K3 ^; j# m0 f# U& j) x7 L7 E7 m! W但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好
3 f3 e0 M3 b8 ^$ N$ W& S) R衛生重要,用完清潔2 f8 F. E; _# `- F9 T% T' {
如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   ; g/ k, [& X. Q0 G0 S3 K1 Z  B# E7 x
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
) i# l" z/ D4 M! X. k5 ?/ o) |; X
7 t4 n) Z( t! z 3 S, c1 r0 h7 S. J; K7 F