嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

20 款 衣裙介紹

1 5 7 10 11 14都想著啊: D, K% p3 _0 L0 \
特別係第7套
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 tiffany0914 於 2019-2-17 13:47 發表   
# U. j/ H; x' b  ?7 k9 F1 5 7 10 11 14都想著啊+ u: [$ \, a9 z8 g
特別係第7套
+ I. Y3 ~- [) `1 I- {1 J9 W5 S0 b- t
我新高根鞋. o+ ?( R( K* J! L" j7 M  @$ H: |1 k
http://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

每一套都很好看都很想穿~CD的慾望是無窮的!

引用:
原帖由 judy 於 2019-2-17 15:50 發表   3 m  u3 _  }- t- z% v: C
每一套都很好看都很想穿~CD的慾望是無窮的!
. G0 P* e) D- q; ], O& ]1 `" _
5 h4 x7 b& O& K* R
我都是和伱想法同

全部都好鐘意!聽講露肩款式,我地要駕馭難度偏大,因為男人肩膊骨架普遍大過女仔好多,身材唔夠女性化的話,著露肩款好易被睇出真實身份。1 h- ?+ j% A' I6 }: v
我而家最大挑戰就係要減肥,特別係肚,太多靚衫都係因為腰圍問題我買唔到,好心酸!

引用:
原帖由 aliansex 於 2019-2-17 19:10 發表   " L1 O- `( Z1 s4 j% z1 X
全部都好鐘意!聽講露肩款式,我地要駕馭難度偏大,因為男人肩膊骨架普遍大過女仔好多,身材唔夠女性化的話,著露肩款好易被睇出真實身份。
$ J: v) T5 [; ^) p! C6 p* \我而家最大挑戰就係要減肥,特別係肚,太多靚衫都係因為腰圍問題我買唔到 ...
2 b- d% p8 Q9 F  r+ R  ~

0 Z+ @$ a9 ^6 Q+ b* x- ^我外出時,必會加件外套: ?: o1 i! F6 J9 v1 x
會穿有彈性的衣裙。

佢啲窄裙好靚,我好想要
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-2-17 19:48 發表   
9 q2 ]% q) ?8 Y5 n  @5 o9 x佢啲窄裙好靚,我好想要
- m6 M! t# g8 L" F; L5 [) Q( V

9 v5 A" M9 q  H, W我平日也喜歡打扮外出

我喜歡粉色系列。

引用:
原帖由 大行 於 2019-2-17 21:23 發表   0 x- g, H- i- r: N
我喜歡粉色系列。
+ h8 _3 j! |+ t/ R. X
* [1 L- E1 s0 c% }' U; S2 f7 ]3 Y我也是喜歡粉紅色

引用:
原帖由 大行 於 2019-2-17 21:23 發表   * K/ Z; s: S% k
我喜歡粉色系列。
, {! A, H, n# l$ |# I! ~& Y0 n; g2 q) c! H" K
我喜歡第五套

回復 20# joey221 的帖子

very nice !

All dress are very pretty but need a great body

all are pretty and lady ar~~

每套都想穿,最愛第二套旗袍
Yukina 雪娜

引用:
原帖由 cdmandytse 於 2019-2-18 09:32 發表   
' v$ D) V1 y& Pvery nice !
9 l% e1 q4 x% n5 `+ I
: i* U) \- ~# f* }
看看/ G; e: V. j1 x7 |
姣妹紅色高跟鞋
; H3 V0 j+ P. D( khttp://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

引用:
原帖由 lavina0127 於 2019-2-18 16:19 發表   ! e  z- @3 o8 ^7 _: T. V* r& }
每套都想穿,最愛第二套旗袍
& U9 A; S1 ?7 T
- I! Y+ p6 N. U5 D3 W
看看我
7 j* q* p% x9 u9 i1 B4 p: C2 C& Q5 U姣妹白色內褲, S4 `. V2 b2 G6 L
http://hkcd.tv/thread-68433-1-1.html

引用:
原帖由 cyw 於 2019-2-18 09:56 發表   
. x2 [& S" P7 ?$ H  s% gAll dress are very pretty but need a great body
8 }* L4 O2 [  Q4 q0 [7 D' ~; L5 |: v) X3 d& a' K+ o
看看姣妹白色內褲
5 V5 T. v1 u% Z2 \http://hkcd.tv/thread-68433-1-1.html" r0 {3 u8 C  E# w1 d/ Y- W
姣妹紅色高跟鞋$ C9 q# q5 q; Y- @" N7 Y/ e0 h( H& ]
http://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

引用:
原帖由 cdmandytse 於 2019-2-18 09:32 發表     F' c+ h/ {7 x2 l
very nice !
# t- t# s8 z, r

3 K4 k% ~1 V4 q8 M% o/ l下回看我黑絲腿好不好?

最近訪問的版塊