嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 時幻想自己係女皇

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-20 23:35 發表   9 o3 [- }; l9 }% E* U: `7 |
; G" S6 p# d+ ~& z% P+ j

' I) I; h" p( b他䌼只能給他一個男人乜乜,不可給別人摸
2 l7 j! B4 m0 }$ `3 D7 R2 @1 u7 d) ]我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 10:17 發表   
# @" l" T' Z2 `$ q7 X  l; v) ^9 J, O, N; ?( [2 R' k$ s4 p
我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。
0 j) d+ Q% B; y0 W1 Z* u
; P0 D: P! ]% ^0 m+ K- C要他們帶著安全套?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 10:26 發表   & j: s6 Y* U. y- v3 {
我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!
' [/ Y) ?, Y  b" U' z# H4 r/ v& ~& d2 S0 |
我有時也有㓜想

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-5-18 21:26 發表   7 y  w( {( f5 O' e# j+ O

4 K( E$ o; r+ h: @) S3 e
  b1 H' s$ j& `9 f! J也不是( P' u. _8 M+ E! P
我是經常幻想自己是被痴漢欺負的受害人3 ?3 v7 H- j3 A$ N, W0 N2 E
( ^  N+ I. i: @  i+ Y

* |, v  g+ X$ b, v5 X. `! \痴漢,點對姊姊?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 18:23 發表   4 j$ o4 p& N. W* S& T+ j
6 I# B& `3 D! A5 E. S5 S
! m; g: U' c' ^3 i
要他們帶著安全套?
* w: I) Q: H% \" {4 U$ K6 R梗係唔帶安全套,射精響我全身啦

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 20:57 發表   0 T- P3 A) E( n, ^' a
: x9 ~+ d! F( s7 e( n5 \
梗係唔帶安全套,射精響我全身啦
" k) |' Q  J4 X0 U2 ?4 `( @- e! b$ X
他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 21:58 發表     Q( m) ^9 h, b) }

/ K( M' u/ g. {# \6 i4 m+ C3 @, U8 \4 n! g) i4 F1 i
他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受
3 i# E6 L- P0 s% [. {+ t我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左

回復 1# dennispri 的帖子

幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 00:16 發表   
5 u) y/ I' q" l$ z  x2 ~) I- B% H# T+ e
9 C6 F" W( B  _+ Z+ ~我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左
! y9 c" s  ]0 y  _0 m4 o0 p
/ O1 Q; x( k: R& g9 v
男人是這樣的,初說吻一吓,之後叫含著,射時漲吓漲吓,口感不錯
2 l8 O0 u3 h# A+ E1 E但是很大的濃度魚醒味

引用:
原帖由 babyabby 於 2019-5-22 00:20 發表   / f9 r7 ?3 m* t: S
幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!
. {5 r, u0 G# x5 \1 K$ [要著埋腰封,做個充滿女性曲線既性感女皇,要令男女奴未玩已經射曬精比我。

可能個男人太耐無射,d精會好濃。/ W8 G/ \, A" }4 @& u9 ?
由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。& F$ \% t1 _  I8 X3 r3 z8 H) O
: M, R& N4 u+ f7 ^$ E
[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表   
. G' t( S  ]5 @4 t0 m5 k
. o6 N0 O0 l% f9 _7 ?1 \' I; H/ v4 U5 ~
男人是這樣的,初說吻一% l' B0 G2 t9 n$ l: C/ L$ ?

' X3 ]4 `* H$ F- Q7 q3 n[ 本帖最後由 dennispri 於 2019-5-22 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 10:48 發表   : _6 h% h. i5 G) b" ^; L- c
可能個男人太耐無射,d精會好濃。: E0 e/ Y5 o8 t! }' |
由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。
5 [2 V4 Q: t9 A+ u  Y5 B
( I7 y1 X4 z9 T+ O9 h9 A[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表 http://hkcd.tv/imag ...
; h1 s" C0 f: T8 c

2 E; A* P1 u0 K4 ]" |0 y謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

你都可以試下,8 D1 e1 n: c- G3 i9 M: \& W# t
或者你又可以教返我d 秘技呢
, J: [- {: v7 w* P0 B. }4 X  E
! O+ h3 t+ x5 ~$ {5 B- g
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 19:17 發表   4 W1 a2 ]* P+ `3 m( {" x

% S8 y; B- O$ R; \, a
; R2 G, z: g6 _4 [0 w' m% j謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 19:20 發表   
  o7 L. P2 L+ N% U你都可以試下,3 F0 x# f$ w8 c
或者你又可以教返我d 秘技呢3 @- E- q' k; E7 [
# C) S' C1 q7 U
+ ?2 Z7 J) d5 O; I0 L  j
/ |/ ?2 i& m1 h" R; K
男人喜歡叫床聲,

叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。
+ H/ S0 g( L$ V( C' v隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。
" F/ B5 y& @4 i# L1 k8 ?
% m/ C( }  ?0 A& s  w
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 22:14 發表   6 s. _+ M7 i$ B* |" y1 J* r% m1 K

; i5 H# |/ q5 X9 ^1 y5 ~8 z2 }, Z' l' X# \0 ]; n$ y: S) y$ n- D% o
男人喜歡叫床聲,

有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-23 09:49 發表   2 Q+ A8 W( b* L+ |
叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。
7 ^% `/ l9 [5 w  x隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。
# I8 k) ~+ c, c0 p
8 Q4 L9 h  p5 X! E: J* \+ M
. f) }: A! F) `* j7 q# S1 b" {! [; r8 ^' l! C" q2 @- {
好主意,我喜歡手摸,硬硬的Jj

引用:
原帖由 milotene 於 2019-5-23 11:20 發表   . r5 v4 S- q6 u3 m7 T) ^
有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入
1 P# K  j6 H) E4 P8 W( J' v7 w6 z0 M; o2 L3 H$ \# o
和伴侶玩,縂比自摸不舒服