嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40
. N) @" D2 U+ ]6 l; l+ r1 P8 X2 \& G/ T" V' Y5 _5 @" M, @  m+ O
因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖' m- i# g6 R+ D8 C8 l
0 e/ o: t8 L, \$ f. y  A3 ]( M
新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid7023 U; I) u  ^1 W

% Z, w" T) O$ `- B8 r0 I3 e[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2023-7-27 14:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根
  G3 X/ r' a- L4 V/ g  H' I很有女人味
1 T. s+ g- }4 ]; W9 @5 h期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   - B. V% e3 S0 N1 ?3 o
尖高根1 n5 W' s5 i7 K7 [5 [8 s) l, C
很有女人味
! N2 F- D' X2 e% _# ~. w期待穿上
! t* W4 ~4 f% c+ Z& M
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖, |$ c" X; M) P* F
+ n( m& @$ E& b6 ]7 l
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,  ?+ i2 @' G: g1 `+ W( g- ~
  L9 H/ o7 k1 E% f! O
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?* v3 k7 X- M7 n, D
, x; |* C8 t; n) Y. a
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   
6 X9 b6 T3 q& t+ M- C' a5 ?2 v9 k; H) V' [  g
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖, ]  V# C: e7 u. A5 K
4 R8 W$ H/ k1 d  y; Y( {) ?
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,1 n2 L  D# }* e) W2 z1 ?' ]) i# w$ e
. H3 W9 Q3 F+ m$ |
咁可能會好睇好多
7 p" H5 Q- v: z' O
6 X) p" O9 [. }! Z: b, @, B就係因為這款已不再流行才放二手呀
1 F& r0 K) a; I# K; ]+ z5 d0 c- M7 b
不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   
& y4 V: W: N+ I7 S9 L0 k感覺,好夾 腳趾?
& O) _" d# m  g9 Q* a) Z" a. B8 ?1 F) u
- k1 L  @( j/ k5 O(o^^o)
9 @2 V0 c, A* A3 n. A7 E8 p# k' }( @完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,$ f9 c2 v7 \% M. v0 S9 E
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,+ [$ k; \3 H% A* S2 h
, ^. `* n5 V; h
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼) o/ o8 A: d7 p6 i/ A
& Z( n8 y/ V2 V! M- `4 k
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
) q& l2 Q  @0 f: }; x& ^1 r
3 z$ j3 ^% ~3 X! ~9 Q[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   
7 X6 J5 M! C! M% J  ]  E: y5 V
0 u* D2 {1 C5 I: X9 L6 i) Q/ ^完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
9 B, D0 {/ C7 C( X- C; c夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate," O  k# M6 S: q) [. N, R: @

3 M% o5 E: g; {- `, v為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼4 Z; }# x% Y! k5 Z

9 m1 b8 x7 K8 N( j1 @" T同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
" g& d6 g% x  G- ~* p
5 Q9 ~- e* Y: e5 Z" d  u9 eI also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋
; D& j6 G+ z. f$ P7 n0 _, Q很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   + Z3 H! b" s9 q" W" x
妹妹你很有心得
$ N8 B7 Q+ n9 C" {, o5 ^4 ]

, r, f  E% z  x: \' B冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
1 u( Z3 l% b' P8 q) L: K$ P6 x/ r0 S$ u9 K7 I, D; R) @) a+ {0 S6 i
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   
$ _' S1 x. A  M- `; N) k* W! S著咁高腳痛又會起水泡
2 b7 c1 X9 G# W- ?( L
7 F  O% z; Y2 B5 x
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,; F8 A( x/ f) P+ _
% ^7 e0 h, Y+ U  w% c
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我4 O# R" X7 u/ }
7 m; F0 c* B- H- Y
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   " v6 D9 |* y3 y4 h
呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
0 G; j8 q1 }* j: {& e- D
始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   & ^7 m4 |; n* {

/ {$ x  H& G3 b: J! t$ G7 ~8 I
% ?5 W; _* G0 {; {冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
* K3 A3 }" s$ i4 _6 U- O$ b0 H8 ~0 U! N# S+ {. L
9 G/ Y& X) t4 l' r! D  C

( m( O6 S4 l" D8 A2 [鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,% |9 o: f2 `2 M# d. Y
' c6 s" T' E7 ?1 q# {, F
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我; f  l& \$ [' L- b4 B% C' ~

8 D- I4 t- d; T! G3 ]再腳痛、再乜野我都會繼續著,
$ z* ]! O' m+ ~3 f  L) c' L
5 k" z/ p) z6 t" ]6 L. g我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
  U, a' ?/ T' J, l  D( S% Y7 P$ K, y# ~* W# V2 g

! |2 @7 P" T7 f8 c; z. o0 V冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
% i3 D- Y; f" H8 R: a8 _* Z; X( n$ Z) i9 s# @3 \( c

' J) Y$ T2 x3 q  d" O7 }
% V- p6 R9 Y* m$ {5 u4 d1 g5 [鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
; o2 q+ z8 k9 z
; j  [8 N& c" v5 ], x同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我/ }3 M* X5 N3 ^# y6 [+ a; \, T2 \9 g

+ H  a0 M. N. U/ m0 D再腳痛、再乜野我都會繼續著,
, M$ ~+ P5 ]+ R4 w+ e
: z  x; w/ e3 I" M! V$ I  d
姊妹説了貫高根之好處和優點' |9 i5 x8 O% s4 E0 d4 u
我真的想穿吓* W0 {; d  w7 N" }% H: m3 o  V
細味我自己的高根,行走時
" L+ [- G: O$ h% e; b! S真的好像側了一旁,冇乘托力

最近訪問的版塊