嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

返學個陣會著襪褲

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 1-4-2008 00:35 發表 5 z0 v" Q7 J- L- A! l1 C+ v* u. n
e+成日都著住返學...; k7 {8 r" G  W7 d
果種感覺真係好正
1 B4 [, W; O' G, \3 O9 b" M' D! H, P4 ~, v. u
我而家日日都著返工...一流既享受...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表
; l( |, y% y/ f5 }, m5 l  z我就未試過, 不過都好驚險1 o5 ^2 _2 |; x, c/ I7 W7 s
有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走4 g5 S1 a' W0 C: l# H

0 w0 h1 Y; X9 X我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......- D5 L2 p3 u  w: V0 s9 ^
而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
6 p, ^1 E, Q( \1 m: C* l3 K5 H- L
其實咁樣有兩個可行方法:
4 E, t! I3 v% W. r! ]0 W/ W' P6 b& ?' @9 Y& O( ?3 n/ @; ]' [
1--著肉色絲襪,冇咁容易睇到!) w0 H" G1 V* K# @+ [7 l
2--著七分褲,即係只包到膝頭以下,
9 _! K: D4 T7 y   咁大腿同膝頭仍然享受到絲襪o既感覺,
2 v/ q/ y' c) F3 }. A6 X   又唔會俾大發現,不過小腿有一忽冇包到,會涼涼地!

回復 22# 的帖子

始終都係著襪褲好~~& R( {3 h% T( F' D8 Z
不過會突撃檢查, 無辦法

除非是極寒冷的天氣, 否則機會很低

我都唔會 6 Q) Q; q+ ^/ w7 {
怕熱

讀 幼 稚 園 時 著 過 =v=
# g" U! _5 S# |* ^天 氣 很 冷, 媽 媽 叫 幼 R 著~, b& `! ~8 ], a1 g, e$ E
/ x& ?' v* F8 V

並沒有試過呢

引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表
' X  ]- r, z+ g  `我就未試過, 不過都好驚險! m$ p- [! j8 d. ?2 |9 g
有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走
2 n, l1 m6 O& Y; V! P
# a; I8 W( G5 Z: Y5 ?7 {我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......7 z. h2 N8 U& F/ Z* z/ k
而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
- s2 K5 P: P( v5 \3 x我同你情況有點相似.., Z% j  C! B5 _! A0 x2 H- o
有日著左BLACK C+白SOCKS番學..1 F$ ^8 {* H4 p  `
點知老師無啦啦CHECK襪..
9 c% O, R- T9 D( T  ?+ O因為學校只准著冇LOGO次白襪../ @9 W7 w. v- g
CHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)4 x4 w4 w' U, D  s# J8 J: B
佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOGO幾上,正常睇唔到..)
, b' c, j+ a* Y5 m+ o但MISS偏偏係要睇晒成對襪..同見到佢對腳為止..
5 ]( r% T8 w; J* x" T" E2 U! A6 g結果同學當然畀捉左出去..
* A! `  }7 N( o! {( ^MISS之後仲串佢:「如果你成對襪白色冇LOGO,我話知你著襪褲..」8 g4 `: V4 v8 ^; _- T, c
之後..我勁驚..因為下過到我..如果畀佢CHECK到..咪全校都知我著C../ k$ i7 e5 {# n! M# O$ G
好彩..唔知點解..佢突然冇CHECK..我知定番D..

怕熱, 好少會
: c& ^5 p0 e& j2 v3 F果種感覺真係好正

著住c好鬼熱ga wor~~

那棉也是如此嗎? 因為我有興趣知道.

回復 1# 的帖子

去camp果時就會.....
7 [1 B! ?, U5 N- nnight好冷

回復 28# 的帖子

你MISS都幾咸濕, 不過可能佢真係驚估中掛...始終好多女士既思想都唔係咁開通...

我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩

引用:
原帖由 sunny 於 2008-10-17 14:37 發表
  z! j7 K/ z8 E7 T4 M2 K2 E
* I2 W4 n! J4 l, v, F我同你情況有點相似..$ T9 k7 G- O! n( Z% Y" F% J% P: i
有日著左BLACK C+白SOCKS番學..0 v. q4 P: i; X; Y
點知老師無啦啦CHECK襪..
5 `0 o+ B8 l# F因為學校只准著冇LOGO次白襪..
6 R+ Z" n* ]* T$ m" i$ UCHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)3 r, K# s/ k# C$ f" `; ^
佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOG ...
, z/ F8 g4 L7 d9 N( `% y4 h你都幾好彩   唔係就大件事了

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-4-1 08:47 發表 ' y- r& [+ J* U  |' c
* q4 K1 p) P4 e# I3 c: }1 d7 g& _
0 n3 i% y; L# E3 U' K7 R
我而家日日都著返工...一流既享受...
4 t1 _$ @$ _/ |% Y* t
我又係喎...3 x: m9 f1 C8 p$ p* E
不過就唔係日日著...% J9 b7 x% M+ d3 i, e1 R; r
著薄c + 唔著其它襪....
3 W0 K8 M5 R# A' X2 T7 E咁樣夏天就唔怕熱, 仲好涼下添...

其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?
; J/ K5 z* d, y# A- |/ m4 _0 M唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-15 16:27 發表 - k7 X6 N6 G( H6 G
其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?. G3 p+ f$ E7 i8 D5 @5 n" o! B  f
唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好
* u8 ]6 S2 e2 x1 c2 S( ?+ b" ^
好多地方都有啦,女人街大把

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-4-12 18:03 發表
' C' L+ A5 O! K* k6 V我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩
$ S# q+ j" V& k: T5 d對呀,一讓同學知道了就可好受的了~

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-4-26 19:55 發表 - c7 G+ l" }. }9 b7 }" e

. T( N# U  B  e0 h好多地方都有啦,女人街大把
$ ]4 Z! A$ V7 u1 ]$ \! d有無上樓舗呢???