嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現實CD就好易。' _3 d( g; x: m/ i" U# S6 D1 O6 G2 F
要發夢,夢中發現自己係CD緊就好難。! q; i) }7 g, L! {: e* I
但係,終於發左個CD夢而醒返成日重記得!& K% {0 f# r  Y( n
. h( V& L7 b9 i/ l
可能瞓覺之前睇緊自己新拍d CD相吧。
3 y' r$ m7 y3 p) T" h2 V+ ]3 q夢入面,我居然同一班姊妹一齊CD緊,應該係同人一大班一齊屋企CD開Party 吧。
4 A3 j! W' ^: a" [) C1 K" }1 ^夢中感覺係…嘩,終於同其他CD同好一齊見面。少少驚喜、又驚又喜。
* T1 c  e. a/ c6 c7 m: ^之後可能瞓覺之前睇香港一段情色xx新聞。
; r; a7 P: Q5 u8 c/ J2 }1 d( x夢入面Party見有一男一女xx緊…' ?. u/ q6 k- i$ s$ K5 ^( G  Z
Wow…但夢入面既我好似見怪不怪咁,
- ^$ w7 F1 H' U* {9 c. w1 k! ^' x* y
# y3 k$ h0 K7 c0 _根住呢…只記得根住係夢入面醒左(但重係夢入面),而驚覺其他CD都好似突然瞓緊/剛剛瞓醒。
; g4 R. t3 T# K3 \6 g- G" s之後突然覺得…大件事喇,點解我唔記得party之後發生咩事既,係咪我地全部比人XX左!?! M4 c/ p/ K8 X; V4 Y

/ D9 [0 P3 {9 S1 C; _
* [+ W9 h) j3 t完…
/ w3 w* v' n( N' f# C1 O/ i4 v1 M8 r3 y' j6 G) I* z  D
之後…就現實中真係醒左.!
. u: K: n" i: @. |4 b8 l: Y( ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
妳第一次夢到自己cd?

可能是每天晚上總會穿

好兆頭喎,早日實現 (除左夢中夢唔記得個件事 )

發呢種夢真係又驚又喜* Q3 I5 {! U" v2 z+ z7 w
% G; _$ Q, l6 E
我試過發夢自己變左女仔,仲M到- I/ W' p) J! v: E; b8 k" _7 _, M
一醒,真係濕左!

引用:
原帖由 denisews1018 於 2022-6-9 21:15 發表     y$ I- n8 V0 k7 s
妳第一次夢到自己cd?
* [6 b. Y, @6 s+ d& ~
3 t* x* a/ X/ c0 k* Z. J& {係呀,第一次。
! _  n- v+ n1 D
6 {  f8 l. _- z. \# o+ v. v/ a
引用:
原帖由 okmijn 於 2022-6-9 23:39 發表   
9 ~0 Q, p, l7 [, p可能是每天晚上總會穿
" t, p. a" n8 s8 c* o
的確係CD中睡覺。但已經好多次也是CD睡覺的都夢不到自己CD呢。
# z0 z! b) j) g* y9 g$ J8 o" G. _/ X' x9 |/ S8 Q
引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-6-9 23:41 發表   
! G( I8 `' X$ V$ s4 I  X- W( H4 S好兆頭喎,早日實現 (除左夢中夢唔記得個件事 )
+ F% z: ~% j. k
睇黎係啦,今日磅自己輕左!0 I9 x) P, r' e5 Y* ^& a; M$ b

4 a) G, C) J# Q: M( E, t
引用:
原帖由 1677 於 2022-6-10 03:24 發表   / P: C4 w6 w# Y/ P' s/ A$ A1 F$ |( s/ e
發呢種夢真係又驚又喜
3 O" F: U! j/ f6 @
' i! M! n  K0 J( w) P1 ]6 o* K# U我試過發夢自己變左女仔,仲M到
' R  |, G% Z4 X一醒,真係濕左!
* m: V8 X7 c, Q& w- g4 j3 l- t5 |
嘩,要夢到M到重難。
, ?" N5 ^3 S, Q# b
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-6-10 09:08 發表   # C% `) r% I- ~
你就好啦, 可以發D 咁享受
8 J' P4 X4 }1 {6 U我估係因為我瞓覺之前,修緊自己d CD照…咁就入左腦。
, c7 a- _0 I, B
& D( ?+ W( @! W# A' [' \[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-6-10 10:06 編輯 ]
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-6-10 10:05 發表     v! _+ {: [3 H4 x' p2 W
. ?+ q: y% e9 r& S# Y/ B0 C

5 e) V$ I' b0 w- I: L係呀,第一次。
$ ^3 [& m2 U! K9 Q; C# Z$ G7 o+ F/ v5 m" G3 W0 R8 f
( k, l  i  f9 u* p$ s0 N4 x
的確係CD中睡覺。但已經好多次也是CD睡覺的都夢不到自己CD呢。
( W) e5 f% r8 u3 I5 ^3 ]; G' M( H! ]" [' t( _9 c$ U

. [! {( D; O; f- M睇黎係啦,今日磅自己輕左!. Y5 z, q' b9 i% d3 V+ A' `0 `! o

5 g) x! u% Y8 ^& G% T. T% r$ x6 l
嘩,要夢到M到重難。  Z9 \- e& _1 F% |* Q
: l! r  n3 k; w. u4 w7 C
我估係因為我瞓覺之前,修緊自己d CD照…咁就入左腦。
$ Y) C2 Z. @/ e/ d0 m
(你的cd夢好開心噢 )
. j) `5 o6 Y. b
) e8 I; ^) [" J$ ]
4 l0 g. k: f6 Z- y9 q: O我也發過一個cd夢,夢裡自己全身貼身女裝,在一間豪華大宅(不是我家)裡面行。我逐個房逐個廳咁自由自在行,也可倚著梳化隨意半躺下,沒有其他人,窗外透射日光進來,可知是日間時分,但我沒向窗外看,也不餓,也不想去廁所。正在享受這份自由時,突然想到:我在這裡是出不到外面的!
4 m* Z" t3 O2 x+ A7 i: F. T2 i" c. w7 X! U: \; a" x0 Y9 W$ l% [
跟著便醒了!(醒後有點害怕,不停透氣 (!)~ )

發完夢就現實中辦一次