嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 奴在戶外被強迫露出調教

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 21:56 發表   & n2 E! Y3 J9 a# ?! l

( |( f* z, t. r; _, E9 G我有戴肛塞呀
: D* E. j1 K, v1 ]7 V6 @
3 Y$ W2 G' q  f0 k% S# e7 q應該會好興奮!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很美很美喔

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 22:36 發表   ! I) g( F. w7 P; D) X
4 L0 v+ {9 ?0 R

6 U& R  n+ j# ]  q, R; T一邊舒服, 一邊淫淫地露出, 高級享受
1 |) L/ R# @6 x4 ]肛塞大唔大架
/ Z/ M  B) T2 c! z' }- M4 a% v$ u/ b0 A' v2 I
插了肛塞,時不時要提肛,以免掉出來,感覺勁正!

引用:
原帖由 samou 於 2021-12-23 08:34 發表   
& F" R0 z/ F3 e3 o( h; Z6 |: \# v" u. w8 G. ^% D0 B

0 U4 J7 ~  o9 v插了肛塞,時不時要提肛,以免掉出來,感覺勁正!
* a7 k3 b- t' j& @' ~: p; |4 G' j- o  |1 n: g" m3 w9 q. Z  y
提肛有冇舒服感覺?

嘩 靚到咁 殺死人咩

回復 1# squirrel99 的帖子

孔面很女性化
' b8 [: `" ]* O+ c內裡非常之好惹火吸引

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-23 09:38 發表   6 c: B: Q- n: q( s+ a

& @2 C. b3 ^" h$ i3 Y( E  S# Z- n. J  ^
提肛有冇舒服感覺?
/ \) p7 l$ ~4 m2 L- q* l. {/ J: J2 u' ^

: z. ^+ m  ]' Q$ t可以說有特別的感覺。

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 19:11 發表   
* h% m: R, s( ~$ \
/ V9 L+ f% L% z' O" n2 @) R/ A5 d" C& s% |0 P
有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想* J* r. D6 D1 N3 B
我今晚 update 多幾張
! h) s+ N  |) y$ a8 C. R3 j) X% a( M6 a7 h. j' U
期待你的新相!

。。。。。so pretty 。。。。。。

姐姐你比之前更靚女,很犀利。你的性感程度真女也比不上

野外露出

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 10:14 發表   & W9 O8 D. @4 p) S8 m& a3 Y

; G( d4 q. C1 n- P) V, I係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤
$ i! S4 s; Z: O$ Y7 T
7 w! N" T1 D5 \6 M
very very good r 
最愛淫淫就是小怡 多謝支持
做S做M 都快樂 秀秀最愛 歡迎PM

引用:
原帖由 okmijn 於 2021-12-23 15:17 發表   
( B( I8 K& P% X' A姐姐你比之前更靚女,很犀利。你的性感程度真女也比不上
$ j0 I& s7 L9 H" y5 N9 }
唔係掛
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

真係好正,好羨慕你人靚身材正

入咗去- p# G" Y" O3 `! O, O
但妳喺TG嗰边用咩戶名呀?

妳的腿的線條好美啊

好正 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
I like CD Girl

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 03:40 發表   9 U' k( d3 n$ n7 h
被主人強制帶上口球狗繩 % \9 Z8 M$ x8 P6 n
4 F, N' ]" S7 }" b; j
想看更多請加入 TG 群搵我 0 v+ h3 Z4 _" A
香港CD吹水群
4 i3 ^  }: n5 m9 @3 Z# J# [https://t.me/joinchat/OfhaRQjZB3ZjMDJl
8 u! ?$ h& k, A0 F% ]精彩呀∼姊妹。。。。

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-1-3 17:17 發表   
$ }* k& m6 _* F入咗去
" ^. m1 p5 ?2 e+ u但妳喺TG嗰边用咩戶名呀?
7 Q/ O& U  @* ?! x* Y+ Zkyoko
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

真係好正
' k/ Y& X2 R, S* f1 W" T4 T完全睇唔出係CD 仲可以感玩SM, o  n/ W. I2 u, D
好羨暮

最近訪問的版塊