嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新娘俾人搞

新娘俾人搞

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

Gooodsddd!

回復 1# 和服迷 的帖子

第三張. z' q2 }' B$ ]! `/ l" _
太吸引! {0 s& V% z/ _/ L  y2 B1 _
我化為新娘子奉上自己

Oh........oh.......oh...........

好想變成她們' N5 d+ \( W$ X
最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。

版規唔可以露三點
1 H0 d4 _/ j; m" }6 `5 e呢個壇已經無人管理
" y% f4 m; l8 u. j8 @1 q5 f2 H如果想呢度死快D或被搜尋網列為色情網頁就盡量放D

回復 6# JoJo1217 的帖子

等於幾年越嚟越多廣告好似冇乜人管理

回復 6# JoJo1217 的帖子

Absolutely agree la!
4 {6 h% C! t* R, y2 h真的不宜有露點相哦!

太火辣了
; f0 e7 {' ~$ c) J8 ~. S* W# O真性感

不錯!! 不錯!!
/ Z6 O4 c  J; X4 Y; u- H2 x6 ~; x  n太火辣性感!!- a3 _/ f% e3 h

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-17 13:12 發表     o& j) V! P. V6 _/ p1 Y6 w( n
好想變成她們! U! u, M  F" f& p
最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。
4 @* l  y* I, d) r; @/ a我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-25 05:41 發表   
7 ~8 j) a4 h- K8 \
' o* D5 g4 m9 x. E我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁
9 o3 C- {  C5 [/ d

9 s8 k5 L, x7 D) ~8 u反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-25 18:25 發表   
0 K# a1 Y* b0 {/ D0 C+ s+ W) K9 Y0 x3 J% P4 K$ s0 w
8 F( b8 P- f( G' M) U
反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁
5 l3 e2 ]% W* u我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-27 19:27 發表   - j* J& c. R  K$ ^# e! V* o

: R9 k  b& a. U0 m我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!
" i2 f( ]/ }! e9 M' x3 X  z: J' I/ @3 h! k
如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.

引用:
原帖由 willy 於 2022-10-2 18:57 發表   ; \, k: i' v7 w- s8 j/ H2 N+ C

8 c) C% Y8 [/ U
+ E# V+ H  V9 N: U9 M+ j- s如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.
; f+ N/ Q# s* v  v9 ~* P
我都好想做新娘或者姊妹,但越來越難啦

露點相最好盡量避免
2 h) d* a, c9 p8 w/ y" g
5 k6 J5 U* g* f& u9 }+ ~) c想睇咪自己google囉