嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
2 P9 h5 o9 ]6 E4 {! x: |$ ?' d/ |6 g3 S

" _7 \' [6 H2 U, v4 q& x9 n, |, e0 d5 @我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
+ s) {! U6 t1 `1 H0 p
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
( S. `* h6 N  H5 i3 h$ l0 `4 J填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
. J4 U- O9 K- X' P: Z4 i如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
( O, d) m1 {3 U- e: V著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 2 ]& P. O" ~& X* _- _, G: p3 e
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
8 c9 V6 h$ u1 @4 Q# I' ~3 t- S/ S% I$ q
硅膠款彈下彈下真係好過引架 % J' |  [& B; h4 l6 e) a/ E. N

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   
8 C6 T5 u% |( p3 P& }' Ihttps://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159( S% J+ Y7 G6 h1 R  t# ~5 F

/ L! Q8 l0 Q& S這款o 唔ok?
& u* {! \1 L5 o9 h: z: `. K: {" r! z
https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
: o8 W! N$ {& \1 \2 B6 i/ U9 j
' n5 W& }4 N3 ^. m) P! \

+ i" e5 `3 |# \. t6 y1 P' g“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
6 a3 s7 n2 O1 S( R6 ]2 t) u
* C$ F/ A' s- |7 x0 ?% b手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺
# g9 V8 ]) z; ~5 F8 V視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下) g3 R/ @! k+ j0 w
出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油
" Z/ X: V( W& I/ d, a表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手; P3 s& ~( t, @7 f2 U& k
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下 6 o. x* X: E* q" S) l- Q6 I+ f
9 p) Y" N2 m: C
$ g* B4 Z, V2 [9 ~' M/ w3 Y
買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
  E9 V) Z! x& s) u3 o7 Y( ?3 ?' ?% C( V' x4 j3 A  ?) i( A
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
2 O$ v7 K' y) c- K0 |. V填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 * r" M; W, P* J6 H. i& v
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
) ]* |$ _$ E/ a6 n7 q8 P6 \
# R8 ^, l" n. `1 Q# p
" j( M* s; G2 U- A1 I) }
wow. 冷知識0 [2 G0 b  P0 s+ g

2 t( w- u; g! u( c/ ](o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   0 x* T, p. V8 Z9 J9 `" s
6 D( e$ K; p4 j8 b
真係好大真係好大真係好大 * x8 Q* s4 m0 }
大到漏出黎
1 H* ^, v6 f8 u# q6 W+ G8 n7 X9 ^9 ^/ s# R0 d# h
似,兩個吹的波波,在心口。
' }7 |' V5 X. K4 y/ \& g' D6 b) w" \  x: j/ f2 o( O
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   " Q, I, @- n: @' J' Z
6 U* @% Q8 B- |3 G* i

+ Q3 X. F/ {$ u我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
, T& i+ q) v: q4 N

5 w4 A9 |' m# b6 i' V) ~7 H應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。
8 N% K1 P  p5 Z9 ?( R2 m) q+ g+ H
要身材,也是女性6 F0 |4 E7 p3 E6 Q4 a/ M0 P  y

& _. r. P/ h! n, M9 z2 x(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿& Z/ L3 P- W6 X0 b( {
如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   + V% A9 l1 \- f, \! t: Q; Y. R
2 D: U! P, T5 A& {4 l+ x+ y" H
& N! F  F7 h4 p) s1 P4 R
似,兩個吹的波波,在心口。* m- F% {( J8 I8 L
  ^. x0 T0 h# x4 k5 r/ q7 o
(o^^o)
男友話我似三頭怪物
) q8 X- n5 |7 e+ w- c6 M! `
$ n: X; ]5 d2 @# U7 G& e+ p
' _# b0 P& t3 ^/ e2 \: z" i5 \9 F
0 h/ s: V; w2 D0 T- Z" z4 Q$ H
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
$ ~0 Z* ]4 \+ Z& X2 J! u  i夏天會唔會好熱?
* m) q& p) k: N$ v" D熱,好熱,真係好熱2 w* q- K$ f: n. w) X! s5 \
冬天我都要開冷氣玩呀, Y; ~% ?- \$ w1 T5 c8 d

+ T+ h2 @) r0 p: b- b8 m6 ^7 j4 l1 T+ B% C

" @. j& Z0 e! w6 @
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   6 b, U" f3 A. U* S- L6 ^& V
好貴呀
  c7 v/ ^1 b0 \5 l9 p& i% B: c! y
- d; x% N- S8 W但係值得
& d) a, c. f  e8 h  u, a; q) O$ x5 ^8 K# k9 U! M

, u+ A" T' U: z+ v
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   6 k1 r5 ]4 ~9 ~0 g+ o
應該好重
+ Q( P( X; B% E
戴左重左 5-6 KG
* H" n3 b6 H) Q7 R
& P! [' f7 A, G% q( X
7 n+ S2 k3 `7 `0 q7 y" x8 T  I
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   7 _+ F6 ~9 d( V! h* _/ F
至喜歡看你腿
# S; M, X4 D' i) A; U如果我腿似你更妙
4 |. N; E6 d8 o, F$ A

' z' p) d6 `) h4 \" e. Y) B我以後貼多D比你睇 : m. S4 J! R6 Y& [2 _9 V. J
1 B# O8 u4 z  {, ?) X; }4 w

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
8 S5 R" y& r7 R* o" ]3 O我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
7 V% n5 L" p! `+ U6 p- ]7 q* S7 S有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假4 \  i4 y4 n+ K7 ]
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 # e; ]& V" T3 ~" _; r4 r
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   0 Q" D: N& W; s  I! G# m

, b0 Z; H. C$ T3 w有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
" @5 i; b: a- n; p/ x# W% @) S用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
+ e: ~* D) m* m$ [% V* t
; n2 Z2 G5 e0 K2 s8 K( s8 o4 m7 |
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
6 H  k7 g0 b# K# p1 ]4 [% B男友話我
! n& o# D7 v4 W9 H: b2 A

# g& d# c3 z0 o' h仲有一個頭,未計,0 G/ F  W' T& q. C
5 S+ @" z. M+ m  r$ ?
除非,已經⋯⋯
# u& @8 |" _! I" c; U4 k(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
$ a5 _- u4 `/ p# ~( N( E: m上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
4 g& y# i# }$ j0 C% X6 H
/ p% u; W) {  @# q" o8 U6 z. Q
上身又要,& S3 R, p9 P9 u# T" [  t
下身又加臀。
, R0 j$ d( S! \0 ]9 s; `: t! A6 Z+ J0 j. }$ ]. M
會不會,好熱,好焗
- z" w5 y$ ^9 u; \( r2 e
. o2 @! I3 ^: y" @4 U$ F% t, S( G(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   1 X# G, e3 Q7 f6 d* m& v) D  F

2 e1 l+ b8 C: j/ q有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
0 o, X6 F8 ^0 V* ^用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
% j9 |7 q8 M+ P! f

: c7 z3 ~1 `$ S好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張8 L' Z' h. p+ w: w8 d
Nice

最近訪問的版塊