嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
8 x* n) U2 I0 N8 X要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
6 K6 R. `* s4 G! R! `
穿上身影下相! x/ J: l" I1 I7 t5 q, M9 i" R
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
' @7 I" k* R2 {1 H3 w要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
0 Y* W6 |) P; r8 ?* D+ w2 P
% O3 M% T9 R. I4 a% w/ W
我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!
; ]: ?" A4 |- w: a$ M( F2 }目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。+ P7 d% T/ Q: Q8 X& V9 \8 U- `' \
想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳( Q( l9 |& n9 k3 U- |
顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
, a- u/ O4 Q  t- b4 V" U" ^8 C好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。8 f( H1 @+ Q0 W# I4 n3 n. c: l' j4 Y+ I+ W
想睇埋近頸的一部分。
1 y& v" E. Y# ?% X' }& M
係C杯淘寶買連運費約HK$300 $ v* w. C4 K" [; D$ B! |- N3 R

加上透視喱士自然D  r0 o% C3 p8 Y3 h) T

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
3 }5 r4 G: U# k3 c8 Z* m! w加上透視喱士自然D4 b' p. P% A# S5 Q
) z* m9 ~% O' s5 ^( `. o
幾錢( P+ R8 Y: W8 W; p/ J: m! Q
好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
  X( G* |3 g& H. s, W/ w# ]: J: z8 s8 {
係C杯淘寶買連運費約HK$300 - C% V* H6 b, G& O' d
5 Y% u' A5 W$ }$ F/ _
+ S( ]7 a! p( a6 v/ @, C8 o) B
4 G/ _& O9 x/ F2 f3 K! x  Q* ]. I
300蚊咁平?  c' E" H) {  b1 {! X
6 D' a0 Q, {' H8 n
似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   
% J0 F& {3 {: ]; T7 e4 @. Wwow! 樓主所買的是穿戴式義乳) C" S! n" v4 N9 G- ?$ w3 K( K0 g
顏色很接近皮膚呀!
9 |( p, S9 m/ }, H有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
" X9 k7 s% z' ]/ ~- K; ]( Q; O3 q# g

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
4 U0 `3 ~% t8 \$ c! X+ A- Z! @
  ]# {, r$ Z! x' F/ o係C杯淘寶買連運費約HK$300
- u1 }2 @6 V3 A5 L" N! D! }306179
/ E$ y- q, ?6 \& a0 I價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。7 S9 [9 t: x* A

, m; W5 @$ r' h. [) L& a
0 R" E. c. S" |  J[ 本帖最後由 samou 於 2022-6-30 17:46 編輯 ]

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
( Z9 |- S( r5 f9 n9 m, S1 P9 k% E- c  n) V
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
: I" X/ u/ y4 L, F- h4 K1 P: g306181
8 D$ C$ T& M+ W0 z7 U7 y# K# j4 E# r3 k# p, g3 D2 `) `0 [% K
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
" {: l" K  r: o5 p" P* L" \* A2 ^3 [) o9 v
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   8 c& c+ Z* U4 u# f0 ]0 S

( o- e5 Y& a/ u/ }$ n7 a+ M: v* ~
  L3 n- k3 _+ ]: y$ K5 K$ Q2 |我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
' A- U4 d- D: R/ u/ n7 [3 @7 u3 G8 K+ D5 K$ y
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
" s2 s) ]. \3 b! k$ A1 d
( [9 ~3 ~3 ~% _( p  x5 Z: A& x  W9 J我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!* s8 a& s5 i* @* [) m

好靚,唔知重唔重呢

最近訪問的版塊