嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

我買左件玩具準備開發一下前列腺, 請教大家9 e$ P6 W5 ?1 @$ e* e$ H
你地玩前列腺, 通常可以高潮幾多次先射精?' r0 ]( |* C, W1 {5 p
同埋玩幾耐時間?, d* e+ C/ X  [  d( W2 e
/ @; A7 t! v0 X& R6 w: K3 s" l
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未玩過喎!乜好好玩架咩?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-11-18 00:04 發表   # n8 Q3 _; S* z5 Q
未玩過喎!乜好好玩架咩?
: d" E. v* ~, l, x2 Y+ R' C/ h. g4 N1 r$ Y. a3 C) j- {0 ]* q2 i
可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:08 發表   1 }$ o2 P9 T9 [1 e- N' r- y' e
$ x; o1 z9 [9 P1 \
  P- U# O' M9 |  Q( ^
可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺
; H& e3 W+ A/ o# K! }( t6 B
. [- S: ?9 e  {5 p我亦很想得到女性高潮⋯⋯

是什麼來的?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-18 10:29 發表   ) G$ r+ Y% I5 _

: i# R$ I, S+ B
- w/ {* Q: i7 `我亦很想得到女性高潮⋯⋯
8 i- t+ v+ [, e& ?. f3 ?

. L3 M) C! ]7 @. E+ d乜你唔係好有經驗?!

我都好想試

可以講解下嗎

未玩過喎!乜好好玩架咩?我都好想試!
1 e/ i) c! Y6 h* t/ l4 B- z

原來咁多人未玩過!
# f' t0 [" l% y4 [買左呢隻,入門版
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都要到虛脫無力才肯罷休

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 12:44 發表   
, g6 `: W& c1 o" G( i
, C6 v1 @. F. z" P3 p5 L9 b0 g' t( {6 I6 b1 J$ r* k1 b6 {
乜你唔係好有經驗?!
4 O. V) X* T: H: E0 B9 T0 l& }0 X
- {7 U( s) f+ B3 ?3 u1 y2 v. J6 i( G
不會每次也得到女性連續高潮

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 07:35 發表   . `: `# I; q2 n- @
( S4 F2 _9 C/ k; N- E% d+ D; Y
  S" A5 p4 W. c
不會每次也得到女性連續高潮
7 w0 j6 W( |& V* |$ O

- b2 ]" }/ i- Z2 @9 C似乎想享受都係有D難度

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-11-19 01:30 發表   
% V2 @( B% j* a: B! s5 W' f+ v都要到虛脫無力才肯罷休
; r( x/ L, X# z3 l2 V' @

* {8 Z7 w4 }% M; F玩幾耐先會虛脫無力?
8 L" U/ `/ w: U好想試下女人持續舒服到抽搐的感覺
! j, i9 u  a1 G+ Q( L& z+ U
4 t, y" k+ n0 C) J3 U( g) ?2 e0 m2 Q我看過你的教學, 請問為什麼浣腸後先喝一大杯水,再等約半小時?& d/ ^( v2 d' c# e0 q

6 ]$ i' J8 O! ]0 l! {* y; R  Z7 n[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-19 16:24 編輯 ]

玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 13:13 發表   + i* E6 P# j8 M8 ~0 u* F
玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得
. A1 [1 E+ L! i4 s* y8 F
+ q+ P% w5 k( z' a6 d3 c2 s+ w6 o) v% Y' z
你用咩玩具玩?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-19 12:37 發表   ) d( q5 V+ `0 s' F9 A/ B$ T

4 u4 h  U3 g5 N8 c, V8 r
% \2 M) z3 A  I7 a8 b6 r似乎想享受都係有D難度
, j0 y  ^  T0 d$ ~

$ t! C3 p: c2 Z2 U8 _6 T  B看看我的玩物; I+ X9 n$ c/ n6 q3 H
http://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html+ l# w0 ~( {4 J# [: O3 Q
很多時只有快感⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 15:11 發表   ; R+ l* d- v' w- y0 S( l! `6 C

5 M$ t- n& ^; b4 ^2 f2 K' o# Q* B
/ x! o0 ^! z' r0 J1 W% f% s# s, p看看我的玩物9 g/ d1 ?- I/ C0 @& z
http://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html" h$ ~. v. O/ _6 u! y9 U
很多時只有快感⋯⋯
* H" q& Q) l. K7 f% H. m! u

) s( A: G$ X- T, c0 Q/ `我果支都有震動
$ {9 ]1 |/ v* D+ [遲D開發成功想買搖控玩具出街玩
8 Z: a: U9 x/ t- `" ~趁著放學時間,在一班女學生身邊,享受快感高潮一定好正

回復 16# xrm6013s 的帖子

乜類型都用過哂4 B2 @. F! t7 @; F
平又有貴又有8 H- H, p) f, w1 {

$ w/ ^5 o8 I" q# @- b係未試過炮機

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 22:20 發表   2 B7 q! H; {7 l" \0 v- x  N% q
乜類型都用過哂
2 g% ?9 Y4 S  @7 r2 j平又有貴又有
2 u. J$ b' R' m0 {1 Z0 t1 U
! Q/ l; n) _# n係未試過炮機
, Y8 G. E. _. ~* r! O

Z* b" X1 D8 u/ f. C8 H4 O6 ~去唔到高潮, 咁有冇舒服感覺?

最近訪問的版塊