嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

夏季校服

夏季校服

今日見到屋企附近兩間校服店開始賣夏季校服, 夏季來臨了
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好想買到tcaa牙,二手刀好牙

穿二手的女生校服會更有感覺

引用:
原帖由 tommil 於 13-3-2014 15:42 發表   
, n- C, S) p4 a% Z穿二手的女生校服會更有感覺
  j. L$ M, m. J# d+ k/ @5 q9 N6 P+ ?: h, D
我刀想著同學果d校服囉

夏季校服一定係正好多7 S1 X0 J; [4 L2 P/ L/ b
又薄又靚

引用:
原帖由 killnnn3 於 13-3-2014 16:55 發表   " t! L; g7 O3 Q, V
夏季校服一定係正好多
0 F/ Z4 o8 ~+ l又薄又靚
8 K9 ?3 ]7 K$ |6 k& r2 ^: d: T, p& U7 T1 e% B0 X! ]0 `: ^5 L
而且容易收埋

最好就係著下洗下。令件校服透d仲好著

又要開始諗下今個夏季會買邊D校服了~

我新買回來通常唔會洗, 喜歡新校裙的味道

引用:
原帖由 willy 於 13-3-2014 21:48 發表   ) y8 `3 N* s/ f6 \+ K6 _
又要開始諗下今個夏季會買邊D校服了~
1 a0 _$ y  C- ]+ [& _/ l+ [
0 p/ V6 U/ C5 S3 C2 y
我要買tcaa
8 M+ s8 Y$ r) e! [" R不過5知邊度有

引用:
原帖由 346 於 13-3-2014 21:44 發表   # W- h; S, o; o1 N& ~0 r$ y/ f7 C
最好就係著下洗下。令件校服透d仲好著
& H! [0 Y6 f$ O
) V- N5 P& {3 R* I& @0 ^- N我無得拎去洗牙!屋企長期有人架

咁咪好快我見到學生妹著夏季裙周街走

引用:
原帖由 hellohi 於 14-3-2014 09:43 發表   ; R" |: w1 p  x  m
咁咪好快我見到學生妹著夏季裙周街走
. a. U. Q7 d5 {1 o; u6 w8 j
# K* m- P4 {% n
吾知有無娣錯牙) K) z% K& \$ i9 |0 e
擒日系九龍灣補習,同一齊既有個女仔著淺藍色既校服,好薄甘
! B% Q( Q( _! V" G  }* M0 Z我角得係夏季

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-13 14:22 發表   
3 g. b8 g2 _4 A% U1 X, e' ~) i好想買到tcaa牙,二手刀好牙
' h9 [7 `  |$ ^* {& E7 C; v$ O% B: _4 c4 m$ P! n0 }( L
TCAA 是那一間?
' x8 v; Q% B- p! T: a! M2 F我喜歡性攞殺

引用:
原帖由 cxyx 於 14-3-2014 12:13 發表   9 d% |, V) J5 }( k" i& e1 ^' C4 w
, o/ ^" p+ X, c$ J3 Z- T

0 ?4 `% R' s, c4 F4 k2 p" w8 F) CTCAA 是那一間?% w' w2 |. }, A- {2 ]" d5 k% n. b' C
我喜歡性攞殺
, q. o) E- ~2 y/ c0 Z) B

. t5 }' ]2 o, p8 S! S- c基督教崇真! ]3 S# F$ J$ |' L
系長沙彎㗎

引用:
原帖由 cyberip 於 2014-3-14 09:07 發表   6 K) l1 D0 U3 L: N
我新買回來通常唔會洗, 喜歡新校裙的味道
' G! Z. \% m: X: u
. b! l1 k$ ^5 A
, S; T# ^0 J& r1 [* r5 ]( \) ]' v我自己都好鐘意呢種味道~

引用:
原帖由 346 於 2014-3-13 21:44 發表   
5 l$ [: y6 E& O1 j最好就係著下洗下。令件校服透d仲好著
; H) S" g& Q2 v* a4 h& Z次次有機會都會著完拎去洗~

引用:
原帖由 willy 於 2014-3-15 11:34 發表   
& v% U  w$ ^9 w( U$ Z4 N: H6 o0 }. ]. q0 ^- C; S
( f. |* ]* X6 F; u  B) b: {! k1 W

- c% W5 `! ?7 a. t0 @1 }我自己都好鐘意呢種味道~
8 T2 S. [7 S% h0 N
# X: d% ?% Q' s' v& y鐘意X n,
5 g! G) g9 t4 b$ E8 y, @# ~" q& e# T不過我鐘意冬季長袖連身裙款或者長衫款,套入枕頭攬住黎訓!!!

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 17-3-2014 01:23 發表   : |* [. C% w6 ~9 q$ T

9 [+ U0 x9 Q1 n
0 }" C3 S+ e9 }& e( x( x鐘意X n,' l! K+ t% r2 b8 a& J
不過我鐘意冬季長袖連身裙款或者長衫款,套入枕頭攬住黎訓!!!
, x6 ~3 _/ V0 C. U0 g; [0 t6 c
你5怕比屋企人知㗎?

收埋入被窩裡

最近訪問的版塊