嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人興趣外拍 ?

有沒有人興趣外拍 ?

大家好~. ^: n% c7 @! b& N: E6 z6 v2 s  p
最近入左部相機..... 研究了廿多日攝影 買的時候原意是想拍人像 風景   幫一個好好既朋友留一個好好的回憶* x3 m( P5 c- _% V; a7 z

0 [4 ?* `/ m+ U0 N. r+ e9 ]看書上網  學就學左少少技巧
5 ~9 A5 t) Y8 ?
2 }3 _* j- U7 _3 |" x# h8 M) B) x4 X但實戰都係比較少7 w3 l1 q' _- B8 U! d: B
0 R4 R7 t4 j7 I1 ^
未知各位姐姐有沒有興趣 一齊搵個地方影下相甘(順便當旅行下)
7 q% g" c0 T7 f8 l4 f1 T5 b8 e; x/ Y; l- h5 c1 J
始終都因為係練習 而且我得2支下價鏡.....  所以唔好太高期望 (不過可以保證一定靚過普通dc 機好多)! |: B0 v$ T& i$ G) s

3 c7 e# G2 V; R2 b因為我都畫過好多年畫... 對構圖取景有一定認識  都可以包埋電腦執下相甘... . h  i- o7 y0 E4 `7 G) a$ s
, R! f- z+ |) S# n
& m$ A7 w2 V" g. i; p

* t/ S5 O" ^2 N* Z0 |! A我年20 ,Year1 , 學生  都係cd ,不過唔會女裝出來∼ 樣ok la  興趣好多 喜歡吹水,包唔會悶   可惜就得165    各位姐姐如果太高怕尷尬 就唔好搵我了~' Y, B( e' l1 K% u! }( \
1 N1 S$ D, B+ ^3 H+ f$ s
相方面自己想keep 一份,不過絕對唔會公開
2 s1 R. o# _0 V( y2 I; c; T3 [" J5 U
% D) A1 s0 T0 A. P1 J3 C甘AA制
1 n/ x/ b8 G6 E6 ~  T
. E2 I; t4 o& u7 I3 c8 U5 l( m不過都係la ....cd 左之後唔駛好靚..不過唔好太男人...事關我都怕比人指指點點.... -.- ...
1 Q% V  S% ?0 f0 d" y6 _. j8 ]/ v* @& d5 i3 S  c
就這樣la  最近放暑假 一個星期番2日學, 時間上可以方便各位 ~ 
6 _, S& i4 y6 T+ t1 i- i/ k2 j
6 n( J5 p: t( h' W- A9 z留言 卅 pm 我  如果有興趣
; R$ D4 s' I9 C; G: F6 ^) m7 I  a
/ @, A8 a  R5 A: }5 q9 e
3 |4 J0 x: |  P/ A, t7 ?# U+ i3 ]4 m0 ~
" Q6 `& T6 ?; s4 H" w* G

% m$ f9 d  L9 ~( @8 [! v[ 本帖最後由 傅千紅(KIRA) 於 2012-6-2 19:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

要去邊d地方架??
facebook: https://www.facebook.com/hahaMiki
twitter: mikihahaha1
tumblr: mikihahaha
instagram: mikihahahhh

咩機? 咩MODEL?

去郊區 / eg 郊野公園  / 風味街. eg 中上環影舊境 / 長洲影小國風味都得~   地方大家傾~ 我沒有所謂~1 W/ M' _: T( E$ }1 v' i$ H+ V( q

" D( S7 l/ V8 _1 @4 t; Y* {" N機係 canon 7d
  Q8 i" n9 E8 n7 o+ R# v
( z, v, C! B1 n8 ~5 z[ 本帖最後由 傅千紅(KIRA) 於 2012-6-2 19:19 編輯 ]

你做咩唔CD出來?" K, b4 g* D  n, f1 w8 R
如果唔係外影你會CD出來嗎?

以為你會找我tim~XD

引用:
原帖由 露姬 於 2012-6-3 07:24 發表   3 K! J7 J7 g2 u4 }  o8 Z# m
以為你會找我tim~XD
/ \$ }6 L, r) m) t: R2 r想ga... 不過你本身已經有好多人幫你影...: p1 M. V, h4 T( ?* d6 R# n1 w' d& t4 z

! c$ c" [; h2 t! n- y我怕你會介意的的工具同技術...haha

引用:
原帖由 qwe123asd123zxc 於 2012-6-2 01:34 PM 發表   & u0 `! z, x$ c5 T4 G
要去邊d地方架??
$ R# k7 }6 I1 U9 g' [# p' [! |6 _
haha~) y! Q; D& g1 w9 O
你個感覺比我覺得超似d無知少女比人呃出去~XDD

引用:
原帖由 peterxx 於 2012-6-3 02:45 發表   
8 \3 c9 M2 ?7 J, G2 k" Y3 U你做咩唔CD出來?# x, p! {4 B4 T) h, A
如果唔係外影你會CD出來嗎?
# D% N, `, t$ P: D) K! C: C* M3 o8 E: i8 R
應該話...我唔多似女仔 再加上唔多識化妝
  b! `* H1 [  q* N
6 R% K7 V( s; U2 O! m) _) |費事出街比人望...  haha

果然誘人,真是羨慕你有此豔福

有興趣 一齊搵個地方影下相

PUSH PUSH~~

我都有興趣~~~不過我都係想影妳地多d~~~~

要去什么地方拍呢?

點會介意XD幫我影的也一樣有器材不好的人啦~

甘就好////  PUSH PUSH

還成團嗎? 會唔會找個地方可以出到黎先化妝換衫呢?* d, V& o) i" c/ d4 h& B2 i% o
自己是cd但從未出街...有點怕.....
渴望被愛,撫慰,做一般女生會做的事包括...

我有車, 有冇需要幫手?

都想去睇睇

引用:
原帖由 peterxx 於 2012-6-10 00:56 發表   2 S! \2 a3 D. C1 S
我有車, 有冇需要幫手?
) K  X, N. E7 A# {! B
嘩...真有霸氣...BTW 真的有興趣可以ADD我FB /PM我傾下~~