嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人CD專玩制服

有無人CD專玩制服

我意思係真制服, 唔係街舖買嗰啲
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想用咩制服,和點玩

我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前: f1 u8 n( T' ~
影,依家仲喺衣櫃入面。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Dare to be Different~♡

我好多年前有件國泰恤衫
& s) S9 m1 s- c( K99年花碌碌國泰logo嗰隻) C7 N- ]3 K8 c; n6 ~! h
5 F! N3 O7 g+ V$ v" F
依家唔知去左邊

師兄我權限睇唔到張相
' i- s$ K( g0 W: w; |: X唔知係咩款

某大型`商場既詢問處制服我都有

啤酒女女的制服真的很美~~
7 i' c8 D- u9 W/ n2 I( c8 z, S不知可從何入手呢?

有時拍賣會有
% @7 r2 D% X1 o2 d# B7 L但啤妹衫多數都係徧細碼

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 01:56 發表   - A# P, V5 y* h6 c$ Q
我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前
% ?* A! [4 S! }' }) W5 {影,依家仲喺衣櫃入面。
) ^! a/ h/ L6 o$ \

' j1 }  l4 H1 {8 |" p5 j+ m1 y4 T" o, D# o8 i
你件制服好靚, 是什麼碼?
/ b# x) ?  r8 m  G2 p# k9 H通常我都不合穿

引用:
原帖由 fakiller 於 2013-11-13 02:10 發表   7 M6 `3 |5 l; G8 g$ M$ H
師兄我權限睇唔到張相
) J0 _7 u) g( x

* U0 [( t6 N: a9 ~9 ^/ d, ]平時出街無人當我係男人,呢度畀人叫師兄,哈~

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 09:56 發表   
' I7 @6 O6 ^# F& T
( C2 N. t6 V4 R7 `1 \你件制服好靚, 是什麼碼?
2 O& f$ G  l- ]( t+ I- ^5 G通常我都不合穿
$ h- H$ {  D# `1 N+ N) a
" k; ^  U+ v' R9 |嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都
/ c8 y0 P. A5 ?& ?會著唔落。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:35 發表   % v0 y& a7 a" ~$ {4 {0 a: N9 _

. N* C! F7 K- j$ v+ B- Q( n4 S0 O/ m, k& Y2 i
嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都
( }1 y) I+ `/ r, |會著唔落。
$ l1 I5 y% p4 f- ?; g! a' f$ t! N) `0 A: Q- c4 s: X% i: f
呢啲制服連中碼都好少

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 10:39 發表   + z3 |/ O3 D& _5 r# s
呢啲制服連中碼都好少
- r: [# o8 m3 p3 n# C; j% ^$ i* J/ Q1 _& b& A6 G" L4 Q
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M9 w( K+ a* I" L/ T# ^
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
  T4 \5 u8 r) a! M8 R咗。2 u' n+ Y! E( r

- \2 k2 j$ t" u# e[ 本帖最後由 mabelmeow 於 2013-11-13 11:02 編輯 ]

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   
& y. ]3 Z( E/ B: M2 @  i: J- M

+ ]5 R7 R8 U( o5 r2 a- u8 U  a中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M& I) @. |  g8 j/ \. j
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉! H- B: B; \' a/ ?6 K, j/ S
咗。
; I7 v' i3 V3 h$ a1 D" G; F6 l3 r8 p) a
眞善慕你可以穿上...

你這套s size 有無28腰?

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   6 l  K0 M% q3 z0 N$ j% c5 N
& a% }: h; J7 p8 X. J
- T0 q' }" t! X! P
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M; _- C) e- M+ _
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
1 A" e# o/ L# G8 K) w咗。
1 l) E: w2 n" U# f' L1 W; P1 {8 I  P, H* Z/ w0 ^! Q9 j- x) Q( \" D
啤妹多數都好廋,所以中碼應該做好少

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 11:11 發表   : R4 a; ~# @/ b7 w) _
你這套s size 有無28腰?
9 \- v& Y+ g1 m! ~" N7 n" c# }
( n: Z9 V! \& S$ q& }  ?( O5 ^: B
有28吋腰。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   
0 H8 Q9 x! L9 N( W1 T6 m: o8 Y4 |! A. H+ @* M+ p2 L7 Y# W  {
2 z# ~, B! ?5 C* v% n
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M! h$ t2 g3 [7 V- M) Z/ |
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉6 o7 ]( d5 W, k3 x" U
咗。
& l! e, ^+ i. C4 k
掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   
" A+ R% T) X' P% u
  P5 B% D3 D3 c" u" s1 j* R掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦
. Y1 }2 ~+ S7 K3 o/ l- D% `
6 a8 d* P% V. i$ I
我都丟唔少校服架啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表     _3 e. g. ~* K& V6 Q+ U2 F6 A
掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦
6 g6 d) D( `% W6 ~; c/ ?2 }# }

$ d% Z& p$ c5 i( e7 r你覺得值幾多錢?啲人又會捨得畀幾多?我試
) X5 _" U& Y/ G" B過送女裝畀人,但啲人又要影張相畀佢睇又要; ]0 {5 q! l; Q3 q3 U! U( g% V1 T
約,仲要送上門又要就佢時間。之後我寧願掉; {2 \  g5 r0 \* H4 t' o* N0 }
或捐都冇咁麻煩。