嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   * n& B, ~. {' B! R6 U7 |& R( ^4 E
( Q- P' o) J1 W" {
8 \, |  _% `3 L3 l7 M6 Vdont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   
% w" J- D) b' G0 ]; [2 C5 I條女肯著我就唔洗自己著啦
$ _2 [3 r* B, n) _2 n- b% o

, h  ?, U0 f7 L) i% r% F% E1 F  Q. X妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機
' m: c2 p& S& ]( F( S# H# d
, T* K6 E! U% b/ W6 O佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   . p0 }4 x! F0 e
! H. J" P" ?0 D8 ^' d) }

! H$ G% V( x+ U0 d妳講出了事實,讚.
% _& d' ]. K9 ]( e2 T4 q/ ?以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表   
! r+ Q- F% H/ k6 o' J你在英國生活?
7 e9 q# y- c9 X: o- Y2 o係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表   
7 I, H) M" }  p) F- g8 l6 p我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機
# }! n& f- e$ g
6 s- Y- p7 O0 i# S4 Q佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
% G8 d$ Z$ h- W; _( o6 z5 @

; S% V; ?5 F: Q, V6 ]. Z
1 G" X: v. `3 L! Z' b- w" d很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   6 X! c2 v6 l; G( ~( L
" ^0 ~) b: a) b& ~
# F& j$ z$ N, z1 F  j# u) r0 M, Z( S

6 q; k. l( j, J/ [很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
7 N; T7 S# @9 X/ Y* d$ W& N) u  j
當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女...../ S( Y9 v0 A1 a+ \( }
3 ]5 u! s  E- Q5 J' \
事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!
3 B3 o  Z" q- ~' ~
6 O  ^4 c- F& [# |因為一般絲襪褲中間有條車線,
+ P% B# ]& W2 ?- w會界到重要部位,男女都會痕!
& V  t& X# c  L' |- `/ a, S# s/ B8 ]
  }; Y1 z; {2 r& w# o  A你地網上見到直穿果D絲襪,
& z* ?, y" |; J: ^# x1 w4 y2 F通常都係廣告造型照,) c, p' J8 Q0 A8 b6 c
而且對絲襪都係有綿檔!
& F  y& Q+ j; p0 A* _
. n/ d4 @- F& O* U喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子,
( q2 H* N( s+ Q) q, x: q# s. [日本野都未必有,試問,
" G4 p+ d+ w1 I# G) w& x4 e  M% Y香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架...
- w4 k1 \# o/ a; v. M* f
, A5 J* t1 J7 H# y6 @我薯緊,直穿
. n0 W+ |) P" a  X& i! p4 p& I6 d. y1 ~" M, g/ i

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   ( F9 y& Q8 {+ ?8 U( \

. r: v! q+ c% \/ V* D; W: l: G0 Z' L1 a) N  e
dont think HK girl will.
. a- z! X4 p( ^  r" q, B

. S1 g) W* F1 c5 |# d" g- o我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

條女肯著我就唔洗自己著啦! X, i/ @9 w9 s* x7 r

首先我要有女伴

冇女伴,但我