嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳地陪我多個寂寞日子, 不限日與夜...
( w. E# N" B. u* E' Z9 `雖然, 妳地仲係身體健康, 可惜我已經無地方再收留妳地喇......保重
& c8 K# ^; M* Y( n# [+ A* I4 q) h) ~
  K1 n' a. |4 w9 r+ ]( o

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上次送唔出咩?
  s$ g8 {# I# S2 q% e5 J; G全部都好靚喎。。

回復 1# silkypanties 的帖子

好多顏色美麗

棄舊.....其實是為了.....迎新?
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

播首《一起走過的日子》

好多亮bras.

好靚呀,著住一定會好舒服!我都想有咁靚嘅bra 呀!

回復 1# silkypanties 的帖子

好掛住妳們.....) X! b9 }0 l. q0 R- \* [! E! b
妳們一個也不能少
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-27 08:34 PM 發表   
, q% s5 r# }! M; Y0 e上次送唔出咩?* U+ B& y: J& L4 D2 M8 d8 E
全部都好靚喎。。
* n! u& j# b6 t0 T- b7 I冷板"登" <---forum 出唔到個字...5 ~1 `) ^8 W2 i2 ~# ?0 ~1 p. S
! O* j% x- ?& b8 O
引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-27 10:43 PM 發表   + g: K. l# d- ~  S2 k( ~! {
播首《一起走過的日子》
  ?( h* M3 \' r1 }4 f
腦海響起二胡前奏...喂喂喂, 我聽人唱過K先識架咋
( _& G) l5 a: Z. i8 N& E! {3 R) I
  `  U1 ^+ c- A9 L$ v[ 本帖最後由 silkypanties 於 2020-8-28 08:45 編輯 ]

又見新 歡,
, O9 ^6 ?; N1 P6 z6 \! Y, ~5 R1 \4 N( |
舊的,就⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

都好靚呀' e/ O0 \1 G0 r9 R
又係土地問題

so many and pretty ar~~

想看,姊姊的新歡
: D) {1 y2 f5 t) Z
# _0 t+ x% L4 M) m# L: \" v: L(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 silkypanties 於 2020-8-28 08:44 發表   3 r( N: k' E6 t8 s& G( \- R1 `  s
9 {5 Q8 l# z$ [6 b+ _3 J; C
冷板"登"  
1 i' \3 F8 I  m
, u0 v4 n6 v4 a% a' M. F我都想應徵,不過人不在香港

可惜, 好多都好新淨

無底底

P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

So many, all are beautiful.

唔好唔要啦

引用:
原帖由 misslady 於 2020-8-28 09:41 AM 發表   4 I3 ?1 a( D- Q2 @: l: p# `
又見新 歡,
, W& a4 x- [; O2 A- q
  I0 Z6 q2 ]  S( j舊的,就⋯⋯
( {) }. j$ c6 p3 S
未有新歡
* H; Q$ J$ ^+ U2 |. @  `) P  x
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2020-8-28 11:09 AM 發表   / n) y1 f+ ^8 T& k
都好靚呀* |, Y6 K6 |1 V, R
又係土地問題
  U# e2 W+ ^' T6 {
斷捨離
) U4 Z8 Z& \& B, a% p
引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-28 09:59 PM 發表   + R  b  Y: Q# F5 S7 @
我都想應徵,不過人不在香港
9 t0 c4 I0 _6 l/ ]+ L可以郵寄, 郵資到附
+ ^" D7 ^' }: Q; Q
引用:
原帖由 Vicentcheung28 於 2020-8-29 01:49 AM 發表   : R( ]  Y' A6 P/ M" R3 R
可惜, 好多都好新淨
* a' z8 I7 X6 P" Y5 W! ]% Y/ Z我用野好小心架 ' V4 H( V) M6 T$ y8 C" u2 P2 m
引用:
原帖由 unclehui 於 2020-8-29 09:00 AM 發表   * y: F( i* U% U
無底底
  K% T1 Z& q* E3 ?底底日日都著喎3 K/ U/ M/ P- B& V( N& N( O. d
引用:
原帖由 chanchan0104 於 2020-8-29 04:59 PM 發表   1 r  u- n! H) ^" l
唔好唔要啦
5 Z: |+ C, e, J
日日在家悶到發慌, 要搵D野做下