嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

老婆就開心啦,一千大洋{13P}

華歌爾買三件錢包很重傷吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 昶寬 於 2023-2-15 00:00 發表   / a9 f2 x" o3 Y7 m0 |
不錯的胸衣,有穿搭上嗎?
, |3 @) r4 `" P! V$ O& L  ~2 O
我穿不下
+ |5 h( Q. G: o% p+ o( a
引用:
原帖由 rita0083 於 2023-2-15 00:17 發表   6 d% b0 Y! K: Z/ E
好正, 一千都值
# Y# x: ?& k$ W0 \一般啦, s2 ~! M9 i+ U; U& {4 y  N
引用:
原帖由 夏天 於 2023-2-15 06:17 發表   
' ~! i/ U) o* Z. C0 I華歌爾買三件錢包很重傷吧
! h) G& i7 I% W* J
一共一千一百幾,情人節也不算多了;好在那店冇salute,否則。。。。。。

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-14 18:18 發表   
' Q% k2 q* v' D' N* w; ^# v% b$ D4 r; Q1 |* v
女sales話,加了加長扣,比較容易適應,隨時加減細半個碼,其實我不同意的。
/ N# J( `: z2 k0 j+ d) f' }" X( J
0 i- _( j4 b. l1 c5 M5 W佢唔知你地係夫妻
* N7 \& }* U! J1 ?/ c0 W其實佢係為你好
% w  J7 H% E. F7 r3 o加長扣會減少個扣的拉力
$ h3 r) j" h/ b9 i0 w7 L男生比較容易單手替女生解扣 0 O5 Q# t' Z: y

Seeeedssssesssss

It must be good!

老婆就開心啦,一千大洋{13P}
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-2-15 10:39 發表   
% U' T- x- C7 @0 }7 T0 R+ I5 m( _* A3 Z# `

0 b8 |6 ?( C. ]/ z( h; U5 W1 _# n8 `佢唔知你地係夫妻* T1 y3 Q6 p: P, M  E! M! }# D3 E
其實佢係為你好2 E3 d5 R+ z! H. h/ ^
加長扣會減少個扣的拉力( V! f6 Z' l9 A; _: C  W
男生比較容易單手替女生解扣 , z( ?& a. S# `# g
  S7 {. e( s1 t% T2 N" `
又係喎
4 N) W) `" I- @& k0 O2 X加左加長扣,分分鐘我都穿得到!搵日試下先

7 A+ Y( p9 o0 F6 f  c9 o% K) e/ d* P# }
5 s4 y, J4 e- F, ~; K

# g0 l0 E* }7 R/ a' E1 |3 m3 u. ]: D[ 本帖最後由 samou 於 2023-2-15 11:47 編輯 ]

正啊~~ 淑女款~~ 你老婆对奶都幾大啊~~

回復 2# 346 的帖子

想看看,回复下

有立刻穿上嗎?

3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系0 L/ j7 Z, h# h2 \. d
老婆知你有份著?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2023-2-15 18:29 發表   
. S; p; G8 l6 L* O: T3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系
$ H7 u& F+ w$ A/ u" }' u9 M老婆知你有份著?
+ j! P* y* Z1 m0 D+ C* k4 [: i/ h三百幾一個,差不多啦。日系買不到兩個呀!
+ m; K/ O( N- s我不穿老婆的,因穿不下,間中試下而已。

我都成日買wacoal俾老婆
0 C- B2 Q! H( U$ S8 ^, U不過佢近年啲款麻麻,買少咗

你可以共享嘛

wacoal 係舒服D

唔起眼,但都好睇

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   
& x$ f+ @2 d' b2 ^. t我都成日買wacoal俾老婆$ R5 W1 p6 J. z: D2 N  S/ x
不過佢近年啲款麻麻,買少咗
8 e( n/ T4 \) X1 B% Y  n1 ^
係呀,曾經轉左買台灣貨,但係洗幾洗個胸杯就殘晒。% a$ C4 f& F; t4 x1 b/ c# K- z
引用:
原帖由 herond 於 2023-2-15 23:18 發表   
$ }  A- A! x- }3 p8 ~  Gwacoal 係舒服D
" y2 C' Q! t7 i( k應該不錯( d: q. U5 h5 }. G) O) R
引用:
原帖由 xxxhh 於 2023-2-16 07:10 發表   * ~- G7 F$ e- f' s! ~8 I& }7 ]
唔起眼,但都好睇
7 f; W" T1 U; L8 L
老婆戴起來好看多了

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   
' T+ H# j( W/ g& W1 Z% T3 @我都成日買wacoal俾老婆4 z: L' ^8 I0 }2 M. q% R1 q
不過佢近年啲款麻麻,買少咗
5 ?% [0 W8 t* d$ S
/ v, o& z; [, W# z/ v& J8 v; fWACOAL 啲 其他 line 比如 Amphi, Salute , 不錯
享受 一分一秒的 CD

1000不算多了

回復 1# samou 的帖子

也是想要自穿上

最近訪問的版塊