嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢
* Q4 r) I; J- Q* e& z& O
9 B( V5 t6 N3 |; l& F首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:
) a% N$ R2 x) ?" D9 j! U6 R# p' ?9 P0 h- o# d( C
(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝6 B+ g% m; X: r" N2 K

; _8 n" v8 Q. W3 j. Z(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意8 P/ B# \( @: K
5 a0 ~- N2 l; ?2 D
(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel
5 k& {, b1 F/ \: G7 G/ P' x6 A! P
(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類
- Z8 p# @4 D4 U) E# w
& H5 p6 F$ a! X1 H[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:34 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美1 X8 ^& S% y# j# g
而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
  ?7 }$ {7 x# M/ m4 l9 S& ~鞋形很美7 J  Z& T8 d% H; x) h4 f
而妹妹穿上很有上班女仕味兒
* R* `& n; Q+ Q# y, @4 w  j
' E' u6 t5 {2 w% I
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   * N% a: B7 q& M7 e+ x, f- C

" r2 {) D# s3 @0 q/ M; W3 P4 }: ~; |! e9 _6 m
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
" V# A: Q2 b" G# x: }2 ?

, x) x- I" i+ A3 ?有人幫手,必更美- [$ `  E6 C# n+ {+ h0 {
你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   * M4 ^$ A3 U% r! D  Y: ?0 k( `
鞋形很美
+ f) @4 T9 z& B  N8 J而妹妹穿上很有上班女仕味兒
0 z( C; y  F; K) a/ \+ x, R, @4 f' y& v0 s$ G
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
! d5 g3 T; t2 M9 f* U, W8 N
; V8 V, M  A' r- s加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,; G8 ]% }- B* S# }! f; A
! e! S1 O% I$ m0 z) n
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,5 H, t8 K( ~$ z' N0 K% N5 ?

( {7 X. f* H5 e' \講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
( R: ~$ C: B; b' r6 V2 s* ~, s; N2 _1 U3 g4 D: c$ k6 N

* E$ G7 b9 \; ]5 [其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
7 Y4 i* S! Y) e+ d' B% |- K
. l3 s6 m9 `: k) @3 Y8 z7 ]1 |0 A要幫手?
  L* e* U5 X* m4 L2 j8 j, `6 \7 P7 I* m1 s5 S) d
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
0 M% S4 A5 x: I  W0 o  s5 y" q完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   . L) d- O" E  p
鞋真心正
" N' Y; H2 C7 s* V完全擊中我心
, U6 n0 z' `) g

7 e9 |/ M; y/ o$ l4 E7 P5 C. e多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好 # q7 q( b8 H8 Z

+ }- E- b  r6 j' \# \: g[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:39 編輯 ]

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   5 n& @( }  `3 k
( O  W# X9 \4 y; p
/ U* U7 G" h" c8 C2 o9 m
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜/ D9 y2 k1 L$ o4 q
) N5 L: |7 u$ ]% O
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,) m( |# p* J) a6 I- L

9 r/ g7 G4 g3 ~* R尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,/ M- D1 o8 q9 I2 D: ~& v/ B
# C* ~" }% e. Y2 s
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
+ W3 n" O8 f' v8 T; _# a
8 Z+ I% ?: M6 [" I. \1 C
我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿% F( ^- g  U( F/ v
我未曾穿上那些貴高根
1 F1 b0 k$ ^# w3 z, E也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
* D+ k8 b, T/ b不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   4 C+ t4 q/ N; i; ^; a$ P& G# M1 m
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!9 b$ i  ]7 [) A9 m$ C' Z
不過這對肉色絲襪有點厚了一點
/ u# y- l9 W, z
8 _, M& ^( J4 o  M% t
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
% T3 @7 t& ]- \3 o8 @$ {% {  n( J: z, v2 |# F# L; P' a
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,7 Q) ^- Z) t& s( |
2 l7 C5 c3 M+ q/ u: _
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身
9 ~) z* A" m  D9 V) f% E( L8 [0 `4 L3 A" I

不錯!! 不錯!!
8 W* o  P: H3 X3 b3 w' ]" V; z# ~絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
! }$ A! {" Q( E& V- N3 _' A% X絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!( a- M7 n% W9 J- B- q: J3 M+ C

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   
3 F% d8 @7 b4 [
$ ]8 \0 u( M$ X  A1 L
8 `0 r( B5 @% W3 a我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
9 f' C4 x6 x, P9 S
/ j' r3 J7 }$ k' e4 N厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,+ O# f+ b7 h6 @$ j* U8 }2 b6 u1 }8 L

+ q/ B9 f% c' k9 r) N當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
5 i1 d" x4 u2 V! r8 I7 J5 M

S2 ?* L- n6 a5 q8 H
. S! p- K# `8 l+ R5 }我會穿上,薄c
0 Y) W( ?- \& `6 V  G1 M' L( c, b- w1 Q" H& Q! n
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   " K: O# \) i! v5 Q+ @  l

" p/ O: P8 D9 @7 {& w- {
3 L9 y! J; g3 M# T( Q: q  B* D( s
% X$ ^9 E# U  x我會穿上,薄c
' d8 @( B3 S6 d5 g2 m  d3 I4 B0 ?' p( o- ^+ x) I' S& F6 `
(o^^o)
8 F4 z) [) {5 j$ T* m3 |( n5 @5 y( K
) O) L  X( {6 U/ y% H9 v
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)' O( g! a3 m& O0 d6 _! Q" X, D  p
; d1 e9 ~; f) [  \  t" a
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,  T7 Q# s7 P- @( A

4 o* Q8 D/ H8 e' F再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯
8 L! s0 x' j+ a- Q3 O+ u近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   
- F+ o* D6 s  q0 O  x6 @/ j! {, M- J/ \8 g, S

$ T* D( c: W9 R+ N薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)8 m! F  t) a8 `" v: X. s

$ l& E6 p- [  w4 a其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,8 v/ e7 s! q' Q' b  {/ m0 A
: U5 _( A! W4 R' S  S/ I7 L% H/ P
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
* q9 k; Z3 |4 z* o! V' ?. _9 G自拍真係好難