嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
+ g% H$ ?$ b( P' ^) s) J5 E- r8 p( K
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
$ Z* t8 K- r- X! B8 Z5 _& @想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
2 L% d  b- i: h1 E0 l* D8 E* ]7 Q6 A. ?5 b
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
3 m; q* h6 Q0 h$ h* j三個男人對住射

gay?
8 M, i4 z) B9 F你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   
. u- C# M) N4 `, Z4 M! Lgay?8 u- T3 U" @) J% W7 E1 e
你地真係好變態
$ W* v6 [2 N- {! [
4 z5 r6 d; z# d/ r' I. U$ i0 S
我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   " `3 _% w, Y$ n- V! ^0 l. W1 |5 q  w
全身射??!!
$ o& l" |+ k$ B/ ?$ ]+ x* f" u4 W7 I1 Z% i. d3 U$ }. h# [
SHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到
6 t# V% E( a3 }2 G, jUp住精係胸到- b# t8 w7 ^6 N1 i3 `# m, l  }
感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
2 z" o- q+ L8 R0 L
2 \9 r% r( Q5 x; `8 p至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,' e9 H1 L" W. \$ u

8 s8 T- E  r) u0 T講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,6 W/ g) o3 {2 A) n# S

# Y( G# Z/ W5 k; j9 ?5 f' v8 t第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著
; g4 x3 i! O. t5 b2 I' ~+ {% E+ J1 L
9 \* E0 F6 R6 ]; E至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   , j0 O! K9 S) e$ J: Z( y3 o
有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
" s8 Q# A- i2 x; g+ n* e
  D- C! p% X9 ~4 V% Q如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   
3 l: J+ z8 }% n8 a7 X! o, c) Y  D試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲$ u; S; @' D6 h
0 j% J% r. E, X4 i% _. I' k
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
) v) m9 ~' K7 \6 G1 \6 d4 c- b5 Y" A+ [' t$ j8 k0 B; n, N+ O* T
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
: Z! V9 k% f' n5 S$ A! }
- T% S% L/ N8 v! e1 b好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   0 P- _7 U% k% J. L- e: |$ a8 P4 l
試過 著住黎比人射落bra到
7 s$ I6 C8 \, i& z* `6 F# BUp住精係胸到2 R' N& d: X) D+ z" ~6 \: ~5 k$ Z
感覺好正好淫好女仔
3 j: V: Z0 Y7 `4 P3 _2 l
  d  v* `! r7 _+ W. R: T我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   7 ~+ g. z3 j$ _" k9 A: V
鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
. b/ \% w# t' {% A7 Q4 P; A% \3 U9 j. F2 B& G7 z. i" \4 F
可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   
) b( ~# H0 _9 d1 x係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
/ L: h' |# ]! Z* F9 `8 ^6 h
5 f1 V/ _- P2 L被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   2 N8 E6 D/ P% m: ^& R
想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,
, T  ], j1 M0 ]/ [# R! @0 V- t只得我一個份量唔夠
9 V) V/ b: x2 O% b
3 p' [* Q" {1 M3 _, t; W被射的感覺真好的
, r5 K4 g$ j( ?8 ~4 k想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   3 |; H1 u" ^( B# c' e* X  v
著住比人射可能更正
, _+ a; z3 c& R5 K% L: y! h$ J9 G: c! z8 S' o" @
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
+ x" @9 o) _- C+ c( s8 u2 p7 K# I著住比人射可能更正
+ M- ^/ d+ K7 v' W, j5 x
5 @5 t/ ]6 Q- r+ w$ a( P: A
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   
4 X& ^4 C% H" |3 q! E+ B自己倒立顏射自己吞返就試過^^; k) T3 b1 C: I7 V0 G7 f* x) a
真係好似女仔咁架
# J+ {7 _6 j1 U4 s, M
4 e+ S3 `1 ~4 s! R我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   
5 g) x! O5 G6 b/ p9 B# N' _我都想試下射人同比人射.
" F& W! X2 W$ X( Z9 d' Q

6 P2 \" P5 f! U2 X; ^- e被射可能更爽

最近訪問的版塊