嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)
9 O$ c" w9 M9 |- G7 q
( o, B0 Q  x- D0 H7 R1 D1 d當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
/ |1 B) d1 }6 t2 @2 P; h1 O" H/ C, [, u+ M: a
啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試9 `# d  q5 D- _' x" p
3 U4 A3 h, e& B" Z, [/ w% h
當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,
- m4 C8 P* [! F2 g/ D$ B$ x! e' L- z- s) p2 ]7 [" c+ p/ v
被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫
5 h) C. Y5 q. g3 D1 A6 k& t9 K( y5 k2 {9 b' F' b" c
含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   : u7 D' T$ d0 O7 J8 W) v: u
話說小妹近排想試下比人插ge感覺
1 ?" ?7 |0 y! \" f2 w8 L) s但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈
6 X! E$ b( _9 x+ A2 ~: k& T, Z淨係會流d透明液體出黎. S, d) b2 Y# U" \. Y5 m
想問下其他姐姐係咪都係咁架
& g$ X% {, m# m7 ~定係我技術唔夠好所以high唔到@@
' s" E9 n( m! t& G% S+ H- Q

$ b/ `2 p3 Q/ B- }' K從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   ! O4 J3 S& Y/ Y+ V
插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)
+ h& @2 E$ ~7 I
  ?- E( T1 m2 p, S& r當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
  x4 w, b  K1 ~. H: l4 @6 }" F
( o5 c' S$ k7 Q. m啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
7 H: a2 P8 o+ k+ z! ]1 `" a+ E
4 r' Q( X- V) K+ y" {; S8 f6 n當 ...
, l! ]! S$ ]# p  t$ R  J9 }+ N6 B6 ~
很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   5 U% c4 G4 W6 H7 Q# Q! `
之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
) U; d; D7 n- n+ G4 }2 c
3 [$ h% k& _+ H$ w# D3 |我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   
1 g6 z0 O6 q* ?0 v( v插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
4 \; l( @: t0 O- m- C7 j
, Z7 e5 h/ d/ o0 A我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   
2 v& }3 L9 y: W4 Z# n' u2 V試過喲!會噴出透明液體
+ L) v4 ?# |& ^' d* o2 M
2 S. \* Q: N% b) b- }2 a( f
我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   8 Z. V, \8 s) ~( g4 d/ I0 l5 g$ X% y# }
試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
) Q, u$ q6 ]/ j9 }8 K4 o8 v  U) P* V. x2 z8 o
我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   ; o. N- E) `6 A4 t" R  M4 {
玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手....
; Z3 Q, [+ N; W. }2 n. p$ G! K. L8 ]覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
$ ~! w8 C9 K: R4 E' U! L# [& j$ y9 K3 V+ N+ i1 [/ D
底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?! ]% k8 e6 y9 _9 f$ z$ ~
人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
1 g, ^" t* g# h! \- v有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
7 `  B% n% }; `0 R& h+ [

# n9 b6 Z' N3 Y我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具" Z1 r7 M. r, z& ?2 O
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎5 d5 _2 U* a. s. e% b3 |; z2 G
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮! A( N9 R: r8 B: M( ~8 y' n6 U
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
7 T) s+ f8 L: U; r" Q  M* w- J4 A5 O
; x) M; P' n9 p道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   
* j2 f2 r" p$ o: b1 m1 s! L! s' b' G. Z

+ j/ H" u, a% R( ?2 a5 }7 D  g我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
5 \. `$ K% d& }) ^% i

) E8 @6 h- t9 t; }) A; k) G. f5 M我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   
. S& ?3 a4 T% d% j+ M$ I自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?- q$ `8 t7 t/ ^* ~  I! C1 S2 _
人地聞到咪好臭?
0 I: i: \3 K/ |
$ G9 H) [! ?) r6 z我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   2 `9 W( Z0 P& u3 a  l$ }' g4 X
我依家都有玩假陽具" j4 n& l4 k4 {/ P! \) [! V1 b* w
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
$ V& S/ T! `* e跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
3 W: w9 \4 L5 c- {% e- G/ d插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 : v0 P" J! t) O, h

& l5 |- U. q" o6 G1 E' k道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
- i  B8 y0 k2 ?# a6 N' u+ L* p& ]2 ~: ^9 K0 }
我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
# w) z! q3 c& k+ B, r我依家都有玩假陽具) O, [5 ?& \/ @1 s/ d* D- V
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
8 D" I+ x0 s# }( V跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
/ v* v7 P# U" {' n3 w5 L: @插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
1 {/ w: v8 ?5 ^9 }8 a
+ m: y& B& e9 q9 M5 ~" M道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
( P; O5 w* A' Y, g9 t好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已/ ]6 ^6 I) C* I6 Z. ?8 D
插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左
- [' W( s" `5 q5 t8 g" K* H我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋
+ J+ M' J/ h8 f& [4 ?" P  t- `有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)9 Y: q# @8 @  l4 w8 b5 t( Y& v
又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚! J: y- V; i* D; U/ U6 L* d6 v
又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感' I) P2 H& X4 @( s0 k6 ]( P3 L
用電陽具玩係好玩但好易壞
, H" P9 ?4 K& M. Z; f而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)
, V( s4 `/ u* P4 {. t1 q而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片/ y- Z) ~* l5 \& l
外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡
8 n! ]9 _& @3 v! A, s  q相片太過激,唔係好敢放上黎
, C. r+ ?/ y  x1 S2 H; `- J9 z8 `4 n7 v  B. N
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,
& s* t: Z! x& v1 ^" h/ r4 x手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感5 `% |- ?! @4 }3 F! Q6 [3 R3 |
如果口唔想用手指1 X9 U% t2 @( u) z* N+ T: o9 F
而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口8 R- z; c* D0 L# h
同樣以上方法. ?! b/ J4 r1 m; b8 }
但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好
+ M* X! @" P5 K# A  b! W衛生重要,用完清潔1 J4 g0 {  o8 [
如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
1 b! c' s# l: p. W" x( x有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
3 X& d& S# y2 b
4 ~4 A3 Y0 D6 p0 @) K
7 g: S5 m) J( {6 i: K