嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

開k party

哈佬喂都幾好呀
* T" S9 R8 t* Y) a1 ]1 _3 ~
; O9 z3 L3 C1 I2 D/ H$ x. f不過會唔會book唔到房?
' h6 t5 z6 ^5 t5 R* R; ^. x2 r/ q: P$ E  Q! b
又或者貴到福街?

原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....9 {  U1 k0 @* H6 S" j- a6 A2 x
. a3 \7 r/ e8 p" |- V
午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費) ; h3 Q" u3 a9 f3 a
歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務費)(全日制學生$79,另收加一服務費)
7 i% i/ M2 {  X) u5 P黃金時段   港幣:星期日至四:$158起,BUFFET加$38(另收加一服務費),星期五及六:$203起,BUFFET加$18(另收加一服務費)
: z9 g+ _2 {+ b7 E# X貓頭鷹    港幣:星期日至四:$109/位(另收加一服務費),星期五:$139/位(另收加一服務費),星期六:$149/位(另收加一服務費)

回復 24# jg400hk 的帖子

冇問題呀~一百幾十之嘛...

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-9-30 02:05 發表     s9 m& R6 ~# W# d
原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....
+ E: R7 ~+ u1 y% t
5 C7 p5 p& M$ p8 J6 P5 P0 M8 J$ C0 D午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費)
, B; O3 p5 [$ ^. m# d, A" ?歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務 ...
0 P2 Q9 H" w8 ]* o0 C  b( g
最唔抵係黃金時段XD…其他都OK既
2010-09月25日 1 st CD...suki

仲係全日制學生XDD
0 w/ J: t: ]) r5 ]  r7 L不過星期日就唱唔到夜晚了

係唔係真係要搞呀?
; G- L! d" p5 x
3 Q7 u  X1 N  v2 b係就快d定日子啦

有冇諗過元朗同益neway呢?人唔多,又有得book獨立廁,都叫做新開比較少煙味...4 c0 v0 i6 ~! z/ v
最緊要平d ma~
0 N, A+ R1 Z5 B: s0 K: s# K" T9 q6 o2 D* y/ g  a
出市區都有巴士小巴...

呀..........對我來講& ]6 M' u1 L0 b' h0 J9 n1 Z

! y4 P2 ~4 F; d好遠
. E2 V9 K0 a0 ?: R
, S; \, ?' h. o' ~2 t: `$ R我住港島

開間酒店房我覺得ok呀~4 q* d3 C$ ?0 x4 ~
但上次唔係話荃灣CEO好快就收房咩?

好似有好多人想攪WO~~ 8 ^2 B* f$ |* Z' A; R
唔知係咪真係會成事

我都想黎呀 幾時開PM我呀
- y& ]7 A2 Q# W! R, W唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋

引用:
原帖由 zx1631 於 2010-10-7 23:08 發表   # K1 o, o, `6 J$ H8 _
我都想黎呀 幾時開PM我呀
! f5 G. B( L" G  U( n2 c唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋
% F% {$ o7 `: B( M/ t
: g! ~( V7 l3 J$ \3 z" R4 RBOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩 ! e* q, Y( {# C* k8 w( R
0 u2 L) {+ J' j: E0 e$ {& E  E3 O

i want to go too, msn : [email protected]

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-10 14:52 發表   8 |7 c" [' P& F9 L& y' o
* ^9 w* a. W5 u5 ]/ \: ?
" d: k7 k5 {+ j: Z; E3 g
BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
9 `/ s3 h0 H& \1 T5 E, z; R6 P- s4 a1 e  B% }2 m
: i* R) k. g" z
你想做咩呀?

如果時間ok我都會想參加~
我喜歡看女女著內衣及絲襪的~這感覺太棒啦~

你想幾時先

引用:
原帖由 dj7459 於 2010-10-15 18:51 發表   4 |: Z% O: E) `) B0 c
你想幾時先
3 i# |8 N& I4 N2 T" H# ]+ B) b0 x7 T6 u9 i
我就想29號晚或者30號
, ]" m. n& q! }' c0 b, {9 e4 o) X3 \# R( \( l, _  z
唔知其他人想點

is it possible 27/28?

引用:
原帖由 janet 於 2010-10-18 12:33 發表   
1 M: |+ C/ _, k9 W4 e6 R3 N# u9 Vis it possible 27/28?
7 ]- e8 A' ^- p( w$ s: M; v. Z3 p: U3 `4 a, J
如果可以我想28號% A. f2 y+ a1 I3 c" A

- p5 y- y- m" R! R7 H那天我可以化好妝出現