嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位有無著過空姐制服?

引用:
原帖由 sweetcrew 於 2015-6-12 23:26 發表   6 Z' u5 T: z7 x7 a3 D2 S' {
有, 好舒服, 件衫好滑, 不過無絲襪留低.
6 }' Q" A1 U4 q/ m& z* q對高爭鞋都唔夾腳
, M+ v# D4 \) T. i( K5 @3 _你著過邊間?

國泰港龍都試過

邊度買到

我有件正版的KA現行制服∼, ^3 ~& d0 m: o% N! ~( i
雖然是KA,和統一了風格後和CX 9成似呀∼
: D% X6 g- m$ C' C' s( K是小妹花了不少人情托自己做空姐的朋友買的0 n$ j1 t- y* R5 d2 G

; {9 n4 d3 w& l1 K有姊妹有空姐制服有興趣一齊影相卅交換穿嗎?
) X) T7 K" I" |3 Z最想穿就是舊款的CX制服,如果有姊妹有就好了∼pm我呀  

引用:
原帖由 大話王 於 2014-2-26 23:56 發表   : D! ~" i4 X, K  d$ C9 Z7 d
有空姐女友就認真幸福啦, 可以成日借佢啲制服著
+ b; p( x5 X% ?5 ~2 a: C
你唔怕俾佢以為你係變態佬咩

我都想玩空姐,銀行,快餐店姐姐D制服呀

空姐服通常都著唔落
hi hello

買過淘寶HX唔錯.% f6 b3 @3 m& e+ M" p

- O6 y2 h# N$ i! L岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   
1 @0 m9 G1 W9 |! m% ?; a買過淘寶HX唔錯.
+ m; \1 z2 {+ ?5 _/ Z) y8 v& C  P- w( x/ X
岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
9 M$ M4 C4 L/ i  S入面件衫係點????

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   4 x* \$ Y6 p8 \
買過淘寶HX唔錯.
* W2 b4 @" |7 F! d. W8 e! u! t( t; ^3 g# H9 z
岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
& U$ ~9 ~- ?; l  q$ l5 t5 ?( K

* s0 \: j8 F0 T  Q# z6 H, B' w: A- j9 U) S0 u4 b5 s- G
睇上去OK 喎, 唔知貴唔貴呢?

除左識個空姐女友我估冇咩方法

我也是比較喜歡國泰及港龍

我都好想買返一套空姐制服,著住黎X應該好爽.

港龍套制服真係好好J

空姐的制服很貴  比學校校服還貴

冇呀空姐制服太貴了,買多幾套校裙算,

雙12買 外觀95%相似
$ E) G$ N7 l, s: jKA 制服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿过国航 东航 南航的

我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴

引用:
原帖由 SAYA030 於 2020-10-8 19:39 發表   , d" T& b  ^7 g) }4 n; V) h
我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴
2 s( O. \) A- K) h9 g+ ?( }+ \8 v- u: r
貴唔貴,見人見智4 o1 q" ~3 M' N3 \
# L8 g; E$ f, Z# t( s
有人 $6500 收假貨
" ^& |: r: t, u3 B# |  `* }  S+ `有人 $9000 收假貨
* I" u9 r: ?' v' h& J- G  Z仲要寄外國.連運費都蝕埋3 Z9 {; |, x. s  n9 V

6 t* V9 P6 ?5 D; U
# b1 [% k" ~/ l2 N% p+ Z有人無心買入假貨,意外地當真賣走左% s& Y7 R1 A7 |8 R! x, `; E
; _7 N6 g$ x. x. c& ^0 _
/ _# [4 y2 ~, l
我$19000 收左2套假貨😭- ~* Z* U- y7 ^2 `4 r, R3 o. c

6 W3 ], m& c. B2 w! C
6 D7 W  {, h0 K: l, E% kp.s 如果你係儲,有套 cx bc 5 full set (no badge) $6500
4 ?* _( s' o/ ]) r  K' c* z
7 e9 ~( H8 \7 b2 c  }6 A8 B[ 本帖最後由 fishball1342 於 2020-10-9 09:03 編輯 ]