嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

閒聊一下~

閒聊一下~

係咁嘅~6 e8 |; s2 j; V+ ]& j0 c2 i
近日呢...er....$ @4 g% w5 H- d" S
點講好呢...
. u1 g1 K$ X/ T/ S8 l9 k& |* q. x/ P
我好似鍾意咗...應該話好想掉返轉個角色: V8 {  k$ f2 c4 `' V/ H, ~+ u
想同男仔發展吓~
) L* l  @  k* ?0 ~9 d享受吓比人追嘅感覺~- k, j$ }% {0 E" s! W
好想同人日日WhatsApp傾計~~* z: r9 c' l8 a

+ N2 o5 k4 c- b$ ~9 g* I7 o2 X1 S+ c
3 n& N. O+ ~5 \. \雖然咁講...
/ t) X$ _) A2 A5 s# v但係依家又唔係成日可以cd...
) M2 Y' m; e# a, h* b0 N! i* ^. o7 n所以想搵個男朋友其實真係好難... 6 W8 p' S* c+ J" o" l% B5 y
7 N: [7 m) `  I. O+ {' N5 ^
6 v0 j8 i+ n5 ]  F! Z3 i' B4 l5 J

& j* z  @+ c6 W/ F8 w( m/ u& Q" V9 ^8 Q. f% o8 b1 W
1 h# `! x0 ^; n4 x

3 b5 c0 \& |& X$ `- m( U
! r4 Q# l9 t4 F- N# c  i之前post講嘅嗰個男仔原來只係一場誤會...
0 O, K0 D* r  Z" v  }# s# Y雖然有啲可惜
* d% g( ?4 P3 _* [& g3 a3 a但係相處耐咗發現原來佢都唔係咁好...
- u& P6 ^: s2 F4 [0 P. o) w3 _
9 C* b. ~7 C1 A' X[ 本帖最後由 夏路兒 於 2014-11-1 01:37 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
歡迎到telegram搵我傾計
@heiman_meow
無頭像者一律不理會(о’∀`о)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
傾下計都ok既 我都好明白由英國返香港冇得cd果種feeling

引用:
原帖由 wangwang8863 於 2014-10-31 23:12 發表   
- P' G. G2 H! f2 D+ X! _( b, {傾下計都ok既 我都好明白由英國返香港冇得cd果種feeling
, i' {! z8 g/ ~. H
你都係英國返黎?

你又係英國!?我啱啱返到香港做野
4 I+ R3 l7 @& c5 ~) R, S3 K2 ^- d3 d$ L' U
點解冇得CD?
4 K7 w. u! d2 ]
* ?; C; O3 y) Q0 x" ?得閒pm我出去飲下野
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2014-11-1 00:47 發表   
3 a7 P) X7 F# ~3 v8 ~& v你又係英國!?我啱啱返到香港做野) \3 {2 a" h+ L8 q7 W; N
) y3 \' X: P8 b$ _0 }+ K" `
點解冇得CD?4 ?& p6 l6 j+ X1 u  k

" ]* }6 t7 a/ M得閒pm我出去飲下野
! m* s( J3 u3 u7 b  J3 e- O! ?
係呀~~, t3 U' k# m# u. v

% N1 @# O. l& q" R9 C2 C3 F0 K不過返咗黎好耐lu~~
, s+ v* }7 `/ v. I4 K% Z9 g# Y. H7 ~6 t( ^6 Z# F8 d
我仲係學生黎ja...* F" x: n9 T' \  |
飲酒嗰啲就唔好喇

引用:
原帖由 mercury1 於 2014-11-1 00:47 發表   ( }/ C* h( U' e! r- N( J, W. n/ t
你又係英國!?我啱啱返到香港做野8 s" P  T4 A/ U4 k4 Y; N( E! X# q
2 G8 u9 a4 v2 @
點解冇得CD?1 D2 W" d" b0 U7 W
& T. g- G9 q" |: O3 ?) R1 y
得閒pm我出去飲下野
: n' U, u: F2 h" `# ~% O
8 v8 {" m7 @; l$ @; \: r
引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-11-1 01:32 發表   
" a7 k/ I% Y- T& X: [7 y
" U" }% l* A; n1 f/ C" X係呀~~
2 Q9 {2 f' S5 y- P( q) W$ O1 ^: K
- h; r  X2 d4 F" R" e, Q不過返咗黎好耐lu~~
/ T! j/ H" a% t3 i! g- h% r3 a; {; f" B3 ^4 Q
我仲係學生黎ja...
" e+ a7 x- v4 q4 t, ]8 b- _! k飲酒嗰啲就唔好喇
/ z/ W( S( e3 \. q# q$ g. \/ _% o5 p; c2 s& H) N6 N* a
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應

係外國有自己房真係好爽

我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.
  @) \9 A& ^) Y; B1 u但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....

引用:
原帖由 gila 於 2014-11-1 08:27 發表   % m, A& b/ u! |% Q& K% I
我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.
( b1 e% n4 B) d# \但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....
/ k9 D, o4 J, C" r6 h: J
我同你諗法一樣....; t3 f. c1 I) _) P/ X
" C" M* u4 e5 I9 b
我係因為比女仔hurt咗太多次..0 r5 K) u" J$ |) v1 `2 q
已經唔想去相信佢哋....
歡迎到telegram搵我傾計
@heiman_meow
無頭像者一律不理會(о’∀`о)

引用:
原帖由 gila 於 2014-11-1 08:27 發表   9 A6 i; c9 ~0 L- K6 _
$ [: f& U+ ~5 q6 I7 E, ?$ W) k但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....
- v+ ^! f+ z0 `$ h1 ]
; u( D9 ~7 `( m
引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-11-1 09:42 發表   * w3 ?3 D- i0 `8 t4 K( L# P

( ]6 ^; D# T6 f. w# [我同你諗法一樣....3 c7 ~9 R4 i* ?2 _+ j" k
5 B4 p& }# E( x& S" D
我係因為比女仔hurt咗太多次..( P4 ^' C( C& c- `
已經唔想去相信佢哋....
1 g. F. {9 M" L. u* k  ?
% M. _/ I. }; A) r- p+ h" ^7 E
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應

最近訪問的版塊