嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝
) c# T9 Q. p. F) y# F5 ]+ r# H+ S( P4 h+ c. P) w9 [
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><* S5 q  B* j+ W1 z3 h
有冇留意到

已收帖. 謝謝!
9 t9 B# Z2 B3 S/ b6 {1 \
% O6 W- g4 U, a/ e: M8 h( Q[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-6 u  O0 g  _9 H0 x+ U; j3 Y9 e1 d
所以我一直都係好驚><6 j* T3 @* Z# o6 w# y8 J- E
等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   / a9 E! y# R1 k$ m% m
買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
+ l$ L6 T& q5 f; x- @2 O
( |6 T. C9 c  @' l0 {
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試
5 T; f# l8 v$ k+ U/ w9 x' ?3 K' w尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40# |% ]8 L4 r4 N
揾倒40、個款又唔靚; Y: C1 a2 z, p9 S7 N
有D姐妹仲要係41,42碼
5 u! [* j* o, ~( Z- o) f
  X7 ^4 h6 e8 W, r; W, Y$ t9 Kps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!; l2 w' x; j3 g8 @" J2 ?  i

) y! ^  y: C) `[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

已收帖. 謝謝!
/ V7 e6 N" k5 x0 C3 E
! ~6 P+ `' h( X3 v) `[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:46 編輯 ]

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。) n) T2 E( v* e) W$ o4 h
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   0 i' C6 {) i5 a
你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
! c- @, V) f  q: z) H& u我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
2 r1 ]* y* N0 y. v5 a. o$ M

- C$ [" `) ^. p. I咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!- d, n5 D  a: \* Z

8 S: {- r% L# ~7 J" x" z4 R9 n; f[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:47 編輯 ]

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   + R- W! k; @) e3 z7 Y3 m
  P5 ^$ _' ]9 g+ @" C

2 R8 E1 z# O  c8 b" G! `5 w我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??
& O" |$ m8 i8 S- O& K& v
/ F! Y6 J5 r+ O5 `) U5 v( {補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
) \& s( B' k' r1 R6 j! _4 ]
* F$ \- k9 C8 l* B, b! `- h! R
樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )6 ?3 x9 n$ x, _- w

+ }3 m6 C: t9 `, G' ~: B- V40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表     c( m5 C- N# V  Z. Y

7 ~. ~" u7 t) S5 |+ t8 ]" h; k7 |  [6 Q% F( g7 ]$ U
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試
- [" c" D% ^" t  ]% k# h尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有408 L; e  b& ]7 s- k: e
揾倒40、個款又唔靚
+ j% |6 M$ z6 N6 M( F有D姐妹仲要係41,42碼
1 S7 _' E, V& O  p3 D+ I1 e1 r) E
& E- x2 t4 C! ]$ O. n) H% c: t; V; Rps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
1 K" `  O; F, }; a% a完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!/ b2 Q- P+ x# X# b3 U6 \
5 q8 {$ f! u8 v0 k  o+ c

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀

最近訪問的版塊