嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝( [: b) Z1 |' G2 \
! p$ A/ \5 f4 V7 V5 ?$ z' H/ G
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><
6 [8 S0 R$ d/ u- S9 v% Z有冇留意到

已收帖. 謝謝!
+ P2 p* A, g6 e' ^: Z
  w7 k; u. @, z! m[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-8 h* n! \  i8 e2 X* Z; g
所以我一直都係好驚><
9 C4 Q# ]1 i+ j& e等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   ' B1 z2 d/ i1 O' j' f# _3 b9 K7 ?
買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
  v# O( K0 V; v1 ~' D/ T) f$ e

6 V5 Y- A" `0 p7 W: H買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試1 D; d! _5 I; s: r/ j  e3 o- d) o
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40
+ h3 d5 O7 v, I$ e揾倒40、個款又唔靚
& \9 M) `( o1 z有D姐妹仲要係41,42碼( K4 \  x8 \( O
+ ^, n$ g6 j3 P% A' A; ?' z+ i! b
ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!
5 Y( E: \6 w( a# }
( i) M: E: a5 |$ e# c2 i[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

已收帖. 謝謝!! v. A9 ]. Y& W: D- N# P. R
9 a" R" a1 h% r

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。9 T+ v3 n  ]6 {) \7 ~8 l
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   
1 K" A" s- k/ Z- W* l- \/ Z0 Z你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
& Z# P# Z0 g- O0 R7 d) p/ s( ]# ^9 t我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
" o* v1 a. F4 s, |+ z
, L: D- I1 W! O+ l9 a8 i+ ]3 Z咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!
3 j# G; N0 B! k4 E- g+ U: y9 q: k8 o5 j$ w

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   $ X# M  {! @' s7 S) i! C; H9 D* F
1 x6 \& R% @% T. @5 n3 u
! E" v* T! U4 I5 e
我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??8 @! l+ g3 o3 r( J
1 v! ^9 O& k! I- J$ Y+ i7 |; f
補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
$ f6 A# I& _4 P# E
. k! R# B( A5 I  D1 O樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )
5 c% o( W# L- v3 _2 y2 y- B8 S, x  j5 v, x+ Z# R
40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   ; c! a; k6 ?, K7 s

K6 r4 U9 z9 o* j0 {7 J$ m; p: f1 p! V+ I/ f/ q% c5 g
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試% p2 C/ e- H2 A: x$ X
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有400 O, w' {1 x# G, C: e! w  O7 k7 F# V- i
揾倒40、個款又唔靚
) l! H5 U4 d4 `+ P2 k5 ]) v有D姐妹仲要係41,42碼
2 G; B# v7 }5 ~4 F) h* Y5 [
- F5 g* @( ?7 a1 ~ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
1 ]$ }' C6 Q0 t& [; {4 _! w
完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!5 j' K; b/ I- R+ R. O8 i% P

( z: w) e, {! @+ O[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:46 編輯 ]

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀

最近訪問的版塊