嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

返學個陣會著襪褲

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 1-4-2008 00:35 發表 , H! u/ I- c  o
e+成日都著住返學...
/ F9 ~! E0 y" O9 o) B- N) u; V4 }果種感覺真係好正
; k- V* ^7 `9 \+ \
+ d3 ?7 [8 L: W! d* {1 o( O+ ~3 b
我而家日日都著返工...一流既享受...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表 # G. U) [6 t6 @* ?# d! D6 W$ B7 s
我就未試過, 不過都好驚險
0 }8 C7 \1 _4 T0 c9 h6 L; Q有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走
% Z* g! C: |' a8 g7 y# S6 H! H& P3 A, M1 C0 c9 _3 E
我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......
9 b- {7 p1 _4 A" ^% v' `而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
2 m% k4 A: x. C9 c/ B; q& @2 T
5 l0 n2 \6 a: a( C/ j
其實咁樣有兩個可行方法:4 D9 v% Y; V0 B  h/ A
( l9 S8 v# i6 I" ^7 Y7 i) D
1--著肉色絲襪,冇咁容易睇到!
  ]* M& M" Z5 R3 q7 e0 k/ h5 E2--著七分褲,即係只包到膝頭以下,3 y/ b- R. U9 C' t- x) W
   咁大腿同膝頭仍然享受到絲襪o既感覺,6 [6 m6 Q. \6 I
   又唔會俾大發現,不過小腿有一忽冇包到,會涼涼地!

回復 22# 的帖子

始終都係著襪褲好~~( z3 o- e$ i8 \" d  I' x# X- a/ ^
不過會突撃檢查, 無辦法

除非是極寒冷的天氣, 否則機會很低

我都唔會 - m  x+ [2 A' _. s; n+ A! a" o
怕熱

讀 幼 稚 園 時 著 過 =v=/ M" o+ O3 A1 m/ c
天 氣 很 冷, 媽 媽 叫 幼 R 著~- z/ a( v) ?0 w4 k7 t; p) ~4 c! I
/ s3 o, p$ i# L1 ^8 J. \

並沒有試過呢

引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表
! g/ y+ I& @* X1 ?$ s我就未試過, 不過都好驚險
: D* L( p' p( @2 I) N有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走8 N* m1 n1 f6 N+ [1 T
( U5 j2 m  X% }" k( x
我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......' A7 y9 ?+ ]/ T" {# `
而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
7 w6 B1 G! q& I4 C- l
我同你情況有點相似..
+ A+ M& u7 \3 o# }* B/ k有日著左BLACK C+白SOCKS番學..; {& A+ Q9 |/ I$ f+ s4 u
點知老師無啦啦CHECK襪..3 L$ y0 S8 D/ W3 X
因為學校只准著冇LOGO次白襪.." C+ c  h8 [; e4 [. t* u  {' H+ t+ ]
CHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)
! A1 Z3 |, `  r" j7 L7 V# [9 \* ~佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOGO幾上,正常睇唔到..)2 w/ d! S" \+ n, |1 m8 ]0 X
但MISS偏偏係要睇晒成對襪..同見到佢對腳為止..) J/ O7 d$ l% q
結果同學當然畀捉左出去..
6 B9 g* I  Q- H5 j+ o  d% aMISS之後仲串佢:「如果你成對襪白色冇LOGO,我話知你著襪褲..」
0 `2 Q& u# W% e- o5 `& K' F: `3 I之後..我勁驚..因為下過到我..如果畀佢CHECK到..咪全校都知我著C..
% g/ C  k1 o  f% W% j# r' W3 A好彩..唔知點解..佢突然冇CHECK..我知定番D..

怕熱, 好少會. U+ {% D: k5 ~
果種感覺真係好正

著住c好鬼熱ga wor~~

那棉也是如此嗎? 因為我有興趣知道.

回復 1# 的帖子

去camp果時就會.....9 H, N4 a) ^  D1 u( K6 A$ |7 l
night好冷

回復 28# 的帖子

你MISS都幾咸濕, 不過可能佢真係驚估中掛...始終好多女士既思想都唔係咁開通...

我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩

引用:
原帖由 sunny 於 2008-10-17 14:37 發表 5 E1 R  d6 X! b& E+ G1 d

; ?9 n# {) Q% h) m我同你情況有點相似..
3 w8 d# r  O. o9 I4 h# U6 s有日著左BLACK C+白SOCKS番學..
. T7 t8 n1 T) G3 h; ^) G( [點知老師無啦啦CHECK襪..1 G1 J; F5 L5 n4 l/ c0 T
因為學校只准著冇LOGO次白襪..
  ]9 T$ ?( v* @2 H3 rCHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)( K# H  }& t1 C
佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOG ...
; h/ p' B. N. \5 _- ~' v  l" Y
你都幾好彩   唔係就大件事了

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-4-1 08:47 發表
/ l9 c4 v4 j3 n
4 a! l( B0 a$ a4 e+ p) q
- g: r5 h" i4 R; l7 h# _我而家日日都著返工...一流既享受...
) D& U! h6 U, A# g5 K8 G( E+ d- a我又係喎...1 r+ V7 m/ G0 @9 O
不過就唔係日日著...; U# M; K4 T- N2 `
著薄c + 唔著其它襪....
2 L3 q; q; X$ U6 |咁樣夏天就唔怕熱, 仲好涼下添...

其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?2 j4 d" f6 E9 N, w/ g/ g
唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-15 16:27 發表 7 a% U4 q7 z  K
其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?
6 B1 q4 i1 V, W5 A% @  O2 x唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好
2 W, A! y8 h3 J! b% o
好多地方都有啦,女人街大把

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-4-12 18:03 發表 / Y! F6 C  Q8 V) `" H1 H5 t
我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩
; ^8 q6 i6 Z/ S" P
對呀,一讓同學知道了就可好受的了~

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-4-26 19:55 發表
" p6 _5 v" i2 a. b! O9 R
* d, S' O5 Q# M  E) q8 [: t3 s: o好多地方都有啦,女人街大把
3 a  o! ]2 y/ S! h. f. ~: @1 D3 d有無上樓舗呢???

最近訪問的版塊