嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

返學個陣會著襪褲

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 1-4-2008 00:35 發表 % j$ G( y, q  I1 _
e+成日都著住返學...7 X; c4 h5 c" F; _$ H/ }' l
果種感覺真係好正
3 H* X9 r! b" c# e, ^( }4 ~

; Q: E% u* z5 x% i, q+ H0 W我而家日日都著返工...一流既享受...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表
  G& y. V  m  V2 S! |我就未試過, 不過都好驚險9 a7 O* V% y! {0 A/ U4 n0 E
有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走8 c, o$ A- D8 C0 M
# k) R) s! u" Q$ t
我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......4 l, D3 ^4 m( ?) U! _+ U$ W* z
而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
' ?$ v, B# r; g. h! }. t
- @& a# e0 A+ P9 P. e+ r
其實咁樣有兩個可行方法:
. n' V% I8 `: l" j' C- C; y9 n  f; Z% D
1--著肉色絲襪,冇咁容易睇到!" ~7 G( E7 [( N+ }0 U
2--著七分褲,即係只包到膝頭以下,
! O5 V+ g2 ~; F3 e3 `   咁大腿同膝頭仍然享受到絲襪o既感覺,
6 d7 l9 `/ N* D" h; Q  w   又唔會俾大發現,不過小腿有一忽冇包到,會涼涼地!

回復 22# 的帖子

始終都係著襪褲好~~
; C8 F+ @& t$ X) v- Y% \3 F. Q不過會突撃檢查, 無辦法

除非是極寒冷的天氣, 否則機會很低

我都唔會
3 N) T( `; {$ x" O8 d% e怕熱

讀 幼 稚 園 時 著 過 =v=) w" ^7 L# _# l6 p" l
天 氣 很 冷, 媽 媽 叫 幼 R 著~
: A: z- R( {# y5 G% G* N' ]
; t2 r8 B* ~( X; d4 ^* m- h8 A& o5 |[ 本帖最後由 Rachel 於 2008-4-15 23:12 編輯 ]

並沒有試過呢

引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表
: ?4 t9 P3 [1 J, w0 t5 `! h我就未試過, 不過都好驚險' ~5 S  i/ ^" O0 h3 Z0 U
有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走
/ G- s6 T% a# C/ z' y9 J7 h5 ?  w% G9 V2 I! \6 }7 ^0 t
我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......2 [* j  b- C( ?% G
而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
. \/ H8 @2 o# K
我同你情況有點相似..
. C2 _8 t+ ?7 g有日著左BLACK C+白SOCKS番學..- J2 f, ~8 t, s  M% x3 W) F
點知老師無啦啦CHECK襪..
8 p0 G# c9 H( x' k* `3 e3 F因為學校只准著冇LOGO次白襪..  q. _* [. p" h- }
CHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)
: Y! l. U; Q/ u# F/ T1 S佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOGO幾上,正常睇唔到..)
: s# n& P: E, ?) {  V  m+ G$ N但MISS偏偏係要睇晒成對襪..同見到佢對腳為止..
- D$ U. A% D, |7 Z1 A- T% [結果同學當然畀捉左出去..
7 g! ?# ?! P2 `" f  `  q/ sMISS之後仲串佢:「如果你成對襪白色冇LOGO,我話知你著襪褲..」7 U0 r% j$ o  \6 G& s
之後..我勁驚..因為下過到我..如果畀佢CHECK到..咪全校都知我著C..8 Y+ t5 N5 {! N* o" F8 x+ x& F
好彩..唔知點解..佢突然冇CHECK..我知定番D..

怕熱, 好少會$ k9 u) ~$ ?% j/ l, y
果種感覺真係好正

著住c好鬼熱ga wor~~

那棉也是如此嗎? 因為我有興趣知道.

回復 1# 的帖子

去camp果時就會.....! L. p# a( x) c$ }% h/ m8 ?( G
night好冷

回復 28# 的帖子

你MISS都幾咸濕, 不過可能佢真係驚估中掛...始終好多女士既思想都唔係咁開通...

我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩

引用:
原帖由 sunny 於 2008-10-17 14:37 發表
( c, }7 n: e1 L: [- ]' ?2 ]+ G2 [! m) {! S9 P7 X; E; B, W" U
我同你情況有點相似..) J& T* J; W! x9 k' g
有日著左BLACK C+白SOCKS番學..
' r( v; V  \7 Z; `點知老師無啦啦CHECK襪..1 M8 @1 ^9 Z) k. }# V) B( d
因為學校只准著冇LOGO次白襪..9 K% U# O- F% [' n' @
CHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)
( ~, |2 r5 o- X) ~  q" o8 v7 q佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOG ...
* R% h' x' e& r
你都幾好彩   唔係就大件事了

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-4-1 08:47 發表   [, ^" i5 m% t- f8 c6 C6 y
. K: l/ I* J# t4 P- s5 f' l
2 e, j6 F) c* s! F
我而家日日都著返工...一流既享受...
, O# O% e4 D* }0 o
我又係喎...) w8 w) o4 [) n) ~" X8 ~
不過就唔係日日著..., w+ y6 i# b# C
著薄c + 唔著其它襪....
- D2 n3 [8 J% A# t4 T" U# r咁樣夏天就唔怕熱, 仲好涼下添...

其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?/ d; i3 u. I6 |
唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-15 16:27 發表 : Z+ y9 Y* u. K* A0 ]9 x
其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?
3 p' b4 @6 v6 L7 {6 G+ f- k/ w0 I唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好
. r# \" t8 F7 e, _4 e9 A好多地方都有啦,女人街大把

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-4-12 18:03 發表
! ]  t1 a& e; P我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩
2 c0 c: M! @3 q; f+ W, ]
對呀,一讓同學知道了就可好受的了~

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-4-26 19:55 發表 ( F3 i! g/ y: x. B5 V6 u

5 {; Z' M/ C$ r9 A. q3 m好多地方都有啦,女人街大把
1 {1 B. e+ \' g" y& y
有無上樓舗呢???

最近訪問的版塊