嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家好, 我是新來的校服fans

大家好, 我是新來的校服fans

我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學." A. N3 i4 L6 j: }9 [6 d/ `3 u
5 I% Y* }' k7 `& k+ i8 N8 m
ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;
0 @- s8 i4 R) i1 w" U* |2 n
+ J/ _. H: f/ w  b7 a打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身係綠色格仔, 射左落去都唔怕黃,
& U8 ]# P& i, s7 j仲有條裙SIZE 係SLIM FIT, 一路打, 一路隔著條裙摸乳頭, +埋 手鐐D鐵鏈聲, $ [% e- n- t; E+ A% B8 [! H' `
次次打一陣, 就忍唔住要射
! H$ o5 A9 Q4 g2 d) n+ q9 v* w/ I5 E' d! ?' w
有朋友鍾意 校服+手鐐/腳鐐 一齊用  嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都鐘意咁做!我鐘意著盛嘉,陪導,扮被打劫或者綁架,用繩或者手腳扣將自己自綁,膠紙封口~

hello 你好
2 L" Z+ K1 v) }5 h. C4 L我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
5 [0 ?3 S& N. n, R# v; ?5 ^有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   ( |0 K4 v" n! E; k
hello 你好
2 E$ {" P2 c3 c, v我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服6 R0 O- Z2 E0 g0 g( c0 q" Z1 a2 H
有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
$ @5 d3 e" ^) ]# C2 j咁邊個幫你打先?

回復 3# kin_321 的帖子

我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機

有呀, 有時我會用3M 皺紋膠紙 痴隻 震蛋仔 係JJ 度, 再反鎖雙手

回復 6# 校服新手 的帖子

好正呀,凌辱學生妹

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-5-2 12:12 發表   : m4 ^  c! m# D; e
我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機
4 ~. U! s/ m5 }, L! _* [; p' PC兄, 請問你自綁後 有咩其他方法打J

原來有人都喜歡著校裙鎖鐡鏈,我今晚著校裙鎖住訓教' Q0 q5 k2 }; H: x2 X" ^4 N4 ]0 V
仲有打j,鎖住訓教

回復 8# 校服新手 的帖子

爬O係地下,身體壓住 jj 同地下磨

你點樣有手鐐同腳鐐?

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-2 14:14 發表   
$ ]# O2 \! s  X$ C6 U你點樣有手鐐同腳鐐?
8 q0 ~2 T; {% D) ~
唔係真正手鐐同腳鐐, 只係粗身不鏽鋼鏈加活扣. 當然淘寶有"真"既 不鏽鋼手鐐 / 腳鐐 / 頸圈賣, 但價錢貴好多. - e) l# f2 v8 C
4 W& Y, [  `1 @. k) n$ m0 {
E家我買3mm粗的 304號不鏽鋼鏈先 幾蚊@米, 買前 計好 每段長度, 叫埋賣家cut(免費) , 0 e' i5 w- a9 `2 F  k. a
咁就可以自由組合成 手鐐 / 腳鐐 / 頸-手-腳鐐 / 腰-手-腳鐐, 點玩都得

+ Q9 ^1 j% ?8 E+ j) q! u4 N2 r0 s1 ^4 P( d
我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒% j# n- K2 E  w: T# ^; c
一粒震J,其餘兩粒震lin,high死
5 I5 v# L( C- L# Y# r9 k4 F5 p2 d: Z3 G" k
有冇姐妹想震下  ^- r! t9 R' e7 T. R% H
3 |9 g2 c8 ?, j8 u9 ^9 [  c- j
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

Wow! }  T. N: a8 J6 s5 V
Three eggs in one time
) |; O; V: e% TI 'm the Queen in the world

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-5-2 12:09 發表   
: `. H1 y4 L" Y) E, U) r4 k1 Y
0 m, d, o6 Z$ l$ l- ]: V咁邊個幫你打先?
8 S' \2 g/ _8 l1 I; m9 h邊個唔重要 最緊要手勢好,甘先打得舒服∼
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:23 發表   1 r- X5 s# j! t! \
7 x3 I) {/ t8 E- s  V& V6 n/ s; U
4 r& P7 H6 M4 s/ ]8 p( q
我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒; O* ~) o$ C; v: x! q; `
一粒震J,其餘兩粒震lin,high死5 J4 p9 q1 [" s. I% e7 `9 m
$ P8 {& D/ F, P$ c. C
有冇姐妹想震下
5 a1 J3 n, }: l: `' g
太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 18:21 發表   : J5 s& I: d# [! _( b
1 A: p4 K- Q: I4 K0 p
太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬
! S  t* T+ ?$ }- T  I用人手摸或掃lin係hi D既
; p, M# `, j' a0 \
1 K2 g  {7 X* G2 C5 J6 ?( s. M4 |2 a我有個邪惡玩法,先將蛋蛋塞入J頭入面,再用BB膠痴J皮口。
8 D' C8 g- B8 o" ~6 w9 w7 y事前用保記腰帶(物盡其用)綁手,口塞,蒙眼。
( @7 c' X+ Q9 A  M, C+ I4 P0 P/ c9 S% f7 b
這樣玩荒淫無比!!, y5 n# P& N0 p' i9 |
: C# m1 b: r9 }
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

我中意校服

已買左求恩冬夏季旗袍,重有東華夏季

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 11:42 發表   
5 V% _9 z7 h/ c我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.
! x7 A( o" A. Y' |9 P/ U* _' k$ e2 t$ ?6 e$ M
ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;
9 l' g5 y: P; M. N# J. G" _  b$ t+ b' d( {
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身 ...
+ |9 ?" Z2 [4 |, O
6 r/ n3 I! S! l0 W" N我都鍾意,不過我更鍾意襪褲,所以揀冬季著,
$ {+ q7 J; V  j以前未用手銬腳鐐就係用鐵鍊鎖起自己既。

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   
2 |2 D' K1 o# t7 w4 ?* c5 C" Ohello 你好, Y8 p# a) C: B4 X
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
* O3 h$ b5 c, S' s5 I有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
( R  l6 S5 Z% A我最鐘意"打"學生妹:)
有冇cd一齊影相相??

最近訪問的版塊