嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人CD專玩制服

有無人CD專玩制服

我意思係真制服, 唔係街舖買嗰啲
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想用咩制服,和點玩

我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前
( i9 N) o% a! f4 l: Z" @. h7 o; q影,依家仲喺衣櫃入面。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Dare to be Different~♡

我好多年前有件國泰恤衫- R3 O% y3 ^4 K, n0 r3 G
99年花碌碌國泰logo嗰隻$ i) w6 [% h$ ^

~0 l) _- {1 {依家唔知去左邊

師兄我權限睇唔到張相- D; H8 R6 ~3 g+ \6 Q: @6 q
唔知係咩款

某大型`商場既詢問處制服我都有

啤酒女女的制服真的很美~~
4 I' T2 b/ {$ m# g/ j9 Y不知可從何入手呢?

有時拍賣會有$ a$ v. H7 {$ i. L5 I! s
但啤妹衫多數都係徧細碼

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 01:56 發表   
* S: N) C  ~/ v0 ^% Q我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前
- B& J3 m6 ?' ^2 V, o$ o! q影,依家仲喺衣櫃入面。
' H3 S' t4 Z5 Z  q, p8 N' M3 y: |2 u& |# O* ?0 h0 N& N+ ]
( j. F, \. b2 w  X3 ^0 L
你件制服好靚, 是什麼碼?
( x) B' Q' d% k* C4 U2 j通常我都不合穿

引用:
原帖由 fakiller 於 2013-11-13 02:10 發表   
# B; g9 b9 i4 p& B: x$ x" X師兄我權限睇唔到張相
8 W/ l( P" v- Z% d5 _- E. h. V6 N# }

1 @1 I# k% L( U+ a平時出街無人當我係男人,呢度畀人叫師兄,哈~

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 09:56 發表   * N7 i  Z/ Q( u: V2 w" \

* [. B* `% X: Y% }7 t  J你件制服好靚, 是什麼碼?
9 @, u$ J" d5 J& w2 G通常我都不合穿
, C" E) ?/ `+ ?) h
4 p  o, y+ {. j& r  m+ T6 i1 F
嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都% }. `8 ]. k- h9 b/ ?# U
會著唔落。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:35 發表   ( x; E  J3 F/ y( ^1 f9 g

3 X2 ]9 w& {" K9 m1 L; s) f* k" K- R' t% o
嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都
. E4 s1 F0 d2 O8 }$ ]會著唔落。
6 r, V# K) ?8 \$ B$ j0 `) ~  N
. Y7 a, C5 l& T. \# a: {3 n3 I
呢啲制服連中碼都好少

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 10:39 發表   " D' ?2 \( c/ g$ @) P" @
呢啲制服連中碼都好少
- Y/ F+ R# j' e4 ?0 J) e. J& K4 Z* H# R# Y( S1 b7 B
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M3 L" @; m  N6 m' d9 N
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉# [" e/ }2 Z" V. J( r& \4 n6 h
咗。
9 P2 s7 w% ]0 ^2 F2 `7 Y, n! L% w& ?' Z; L

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   
; L: Z: T& @, Y' r/ @; u) z: ^
" L. C1 C; I" w% n# a( D& F6 g* {& U# D& V1 E
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M
: L+ i0 [4 V) ]) ?碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
, F* N9 H/ s, y9 ^# H咗。
& \) l6 x* N3 f
, n6 I# W1 ?% J1 [( Z) M% w8 {
眞善慕你可以穿上...

你這套s size 有無28腰?

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   * t1 i; g' n/ H3 W
: |  s- L9 |4 ]7 X

0 F2 i8 j& Z' Y2 |中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M
' d) ?! `' C* {+ [3 _! u# }  F9 C* M碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
) F1 \7 E* ?. L6 t& Y咗。
& m. P* V% B+ Y3 m: }* d9 q' R# c
1 N, t1 _! k1 v9 \& F1 g3 ?
啤妹多數都好廋,所以中碼應該做好少

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 11:11 發表   ; M* e& S6 E) S4 w
你這套s size 有無28腰?
4 a1 |* `7 y( N3 h- i3 l" c+ f+ X( ?2 L+ t3 M
有28吋腰。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   7 {' a" a4 \8 |& v" V8 y
* `  ?2 ^* v  C3 n3 q$ z* S

8 {  W8 a/ E$ s: Y中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M4 ^& `/ G8 k; ~8 V0 L. ^
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉6 q5 |& X& H, ]+ b: j+ a  F
咗。
& A3 T: h: K; x& W0 A
掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   
% V  T# ?$ s# Q! d4 ^& x3 w
0 I/ \2 ?6 r# L/ X" o2 V+ f, w0 c掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦
5 E8 }. L& q# ~* \1 m9 F4 N: O. F6 W; j. ?
我都丟唔少校服架啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   0 ~% A: c& @+ z
掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦
3 X0 O2 @  F4 Y' |; q
8 i7 |$ u; A2 c& ?( j* Q2 i你覺得值幾多錢?啲人又會捨得畀幾多?我試" w7 [( D3 R$ s( Y3 `" t* x
過送女裝畀人,但啲人又要影張相畀佢睇又要2 Z5 x9 D/ V* X: O/ a1 V) {, L
約,仲要送上門又要就佢時間。之後我寧願掉( e/ Z7 p3 _4 j# t! N
或捐都冇咁麻煩。