嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人CD專玩制服

有無人CD專玩制服

我意思係真制服, 唔係街舖買嗰啲
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想用咩制服,和點玩

我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前
& A- L9 f, P) c$ c影,依家仲喺衣櫃入面。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Dare to be Different~♡

我好多年前有件國泰恤衫
. F& T% K. f. [3 h* y! O99年花碌碌國泰logo嗰隻8 ?* v- q! P8 A3 C
. L, d) A: _. F7 j6 ^: ~
依家唔知去左邊

師兄我權限睇唔到張相5 K5 k0 G0 q/ V$ M9 ]
唔知係咩款

某大型`商場既詢問處制服我都有

啤酒女女的制服真的很美~~' x& s+ @2 N; K0 H/ V
不知可從何入手呢?

有時拍賣會有
+ a/ V" c* ^8 F- |/ ^5 P但啤妹衫多數都係徧細碼

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 01:56 發表   3 {0 x, A& J7 e: G5 f
我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前" o. S, ^( ?3 j' K) L- o
影,依家仲喺衣櫃入面。
! Z3 [) y& N6 K+ c9 @$ K0 t
( S" Z$ s; f2 ~$ M0 ~5 d4 m2 u* @2 E. a8 S: h0 F' \
你件制服好靚, 是什麼碼?# F9 U9 @0 L! q2 u) }0 \% w* ]* ~
通常我都不合穿

引用:
原帖由 fakiller 於 2013-11-13 02:10 發表   3 z; c% L; g1 O9 m
師兄我權限睇唔到張相
: G$ V" l* G4 V2 I+ p; A

9 o+ Y& P/ F+ c* [# [. I平時出街無人當我係男人,呢度畀人叫師兄,哈~

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 09:56 發表   
" j9 a0 t2 o& j2 L0 z0 q% ?" s( a: _4 a3 u6 [" b
你件制服好靚, 是什麼碼?& p# i. @7 B$ @) i3 ~- i1 p7 Q
通常我都不合穿
: v# J5 Y9 W& v3 _

+ x, q6 x, P- s4 R3 w1 T嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都( U. E4 a* Z: X9 u! p: V1 {! q
會著唔落。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:35 發表   & v& w$ S; i0 a4 v
5 p/ T: \/ }1 Q1 k: B
  c5 M. g9 p6 w0 m
嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都
4 c# t5 U" u  Y/ M- a會著唔落。
" E/ T- Z0 u0 \& m. a  C, q$ `! W& j% Z3 p4 A
呢啲制服連中碼都好少

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 10:39 發表   
9 @7 ^( c( |' H呢啲制服連中碼都好少
. f: @' V$ n% L2 m) _
, C9 D# V, b( J8 e中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M
/ a$ ?2 s0 `& U# `9 a2 z. N碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉; I) F  J( |* m( e
咗。+ j' F& @6 C, M( P1 C

) F* ]/ V6 a8 `7 M: T[ 本帖最後由 mabelmeow 於 2013-11-13 11:02 編輯 ]

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   2 [+ P0 |' K: f

% P% m" S! Y6 E- H! Q2 ?) |1 _; W, ]+ G; X" \3 T( I* x6 T
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M* e  U% C: b; V7 r' m( i
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉4 U; I7 o" p9 T9 X! d- A6 b
咗。
2 i& z  _' m' o% }( [& {6 B
8 I5 x2 q  y& u9 }' f8 S( h眞善慕你可以穿上...

你這套s size 有無28腰?

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   
* o# U  \! v0 x- N3 P& e; v  t) o8 F* ]2 e  L; l

4 e3 {3 O; I8 B+ l+ l  u4 X中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M1 v9 l" [4 @. ?0 O2 Y! T
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉) |4 R0 E1 j7 O7 s
咗。
; C, \: i% g, b. B1 `  x7 f# {
2 J9 l  K. i7 _/ C& i$ `6 K啤妹多數都好廋,所以中碼應該做好少

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 11:11 發表   4 d7 B( E' j; X- b, K$ t
你這套s size 有無28腰?
, c: L# u% V6 W/ t3 |; Z, E6 I
, l* f$ _# N( S! [0 k' F
有28吋腰。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   
) B* T+ w* B) i8 z& l2 x- t1 p- _0 L, c( Q! n9 J& G5 G
% ], W  q" B9 `7 Z2 Y/ U% y  {
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M+ O) x% E7 u2 _. b5 |- n
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉8 ]; _. `1 Q7 `5 i6 x6 |1 m
咗。
; g3 }- M' ?- U) N0 E+ T% }掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   
, d: c- f2 @  J4 J" c# T, G& l3 Z' p4 ^6 R% l1 S( j% e
掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦
5 h  Z0 p# \, h4 p* Q5 R; P7 G- F# s

9 q1 N: V* @& d/ |, e6 O我都丟唔少校服架啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   
7 b+ n: b- _( t; d5 S  c掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦
! W! C' m: ?" J0 C: @, _; B, t3 o- M. O" y- g  e
你覺得值幾多錢?啲人又會捨得畀幾多?我試- ]: I0 \  d3 P# `& ]/ B
過送女裝畀人,但啲人又要影張相畀佢睇又要0 d0 ?0 N. k6 r# ]
約,仲要送上門又要就佢時間。之後我寧願掉* z- _0 B. k; ~, `. n' c/ \
或捐都冇咁麻煩。