嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

一間叫UNDER WEAR(驟眼睇賣BRA,背心,內褲)既鋪頭有冇姊妹試過買野,(灣仔太原街,尖沙咀,荃灣川龍街見過呢間鋪)+ c( v0 ~0 r5 f
價錢如何??男裝買態度如何?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
試過男裝去灣仔同尖沙咀買都無問題

有錢去買,為什麼有問題?

我都著男裝入去,不用怕啊!

我成日去買啦0 t& {2 u$ Y: B  }3 K
早排仲買左男裝絲襪試9 X# X; l1 J+ R  p4 V9 Z# p
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... mp;page=1#pid753101

我去開灣仔個幾間+ D8 q4 y7 W' }) a0 k2 J
男裝照入去
( h& i4 e  u) P# ]2 o& v1 x& HD女士都唔係點理我  |' ~  f  D3 ?- ]5 p
我亦由我佢. m2 Q  K( T+ M7 K+ z
俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次
) P9 s- b8 r& W2 Z% {' D買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)
  Y* m3 U" ~* E個女SALES仲好好服務態度

花園街都有一間! M# O- }  z; ^( z) V, c
但啲底底都係菲律賓人士……

引用:
原帖由 MUI 於 2013-10-10 12:50 發表   
8 {; O& Q2 J$ P3 W8 p: U花園街都有一間) u# i0 z' V( N& \) u
但啲底底都係菲律賓人士……
6 j+ W3 L' e2 w. F5 M+ ~+ H% P5 u. r5 H+ `/ W

; a- \/ T/ e8 d唔覺個度有既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 18:20 發表   
) {8 S1 K8 Y, H- m- d+ R: I5 X
" v5 ~- ^6 u" ?$ e3 N; |
+ f0 ]( Z: P9 S" k3 ?& Y2 V2 t
唔覺個度有既?
7 Y3 T5 ~5 X8 }- q$ a

' [& t' E+ c# ]) M# b- \8 F好易搵

附近有咩鋪頭?! ?) j% j. }8 `- t2 ]
等我易搵D

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 12:38 發表   $ ^! x% `6 h: s5 K9 U5 F
我去開灣仔個幾間
, |* }" }) U) C3 s7 [男裝照入去
. E3 Q7 q* X- m/ G5 DD女士都唔係點理我4 z7 W1 o& g4 e9 G  B  y' b
我亦由我佢% j- Q/ F4 ?! d8 z
俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次
, t: I6 H& q/ j4 o買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)
" |- {9 l$ G1 z8 n: |7 d& h個女SALES仲好好服務 ...
* h) {+ a  _  y+ X& i

) {2 \' s7 d6 Y6 U# N. y連住幾間鋪果到?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-11 01:57 發表   2 Y& ^  S# v1 G- |7 f- F
附近有咩鋪頭?. A, X' [0 N& U* m, u
等我易搵D
. E, B) N) u8 q( Z* _, @1 p
! V* ~& Q8 |) @4 j唔記得,但招牌好大

引用:
原帖由 73A 於 2013-10-11 02:10 發表   
) X8 r: F$ Z+ V! V
# X9 g8 _4 B; L- i- A" k- U' N3 f7 ~7 }! u$ Z9 p
連住幾間鋪果到?
9 z2 i! l( C+ z8 z% z4 |可以咁講啦....

一定搵到
! r# C* P( S! P0 q: ^+ w8 t4 [+ u$ I因為個條街只係得個3間

其實仲有冇人去過另一間鋪頭度買?

荃灣川龍街果間時時去,  無咩人理你, 如怕人多, 揀閒日3點多鐘- t3 `2 _4 ^) k& q: b. o
避免中午食lunch 或放工時間去, 因會幾多人下

灣仔果間有無地址可以俾我啊 各位SIS

果條好似係太原街

無錯
" [0 p, L5 @. h3 |5 @  ]好易手搵
, E8 g, x. u1 S灣仔MTR上地面2 I; g1 p# h$ Y" J& Y1 o4 p
修頓後面過對馬路就係(街頭唔記得係莎莎定卓悅)

thanks for information
i love bra