嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦
- N; ~$ r; ?/ l( i6 B( ~% T9 u( Y$ q7 C# ^0 G( M, w
也有聽説過有些人拉去胯下,; g3 @, L( l, P# `+ f% {. i6 x9 d
再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,2 ^7 w$ I0 `+ w7 M
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,
7 `6 Y, `8 N9 C膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。' V  q4 a) v6 Q/ H5 v, F2 g

) Q7 k' M7 w5 i3 k看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,
* W& y# \% @" U5 s2 M9 X這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。
, x( s) s; Q( g4 r
% p6 u7 ~/ x3 i5 h這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,/ @" U3 \* |6 }! a% v
就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。# x( u  h9 O+ @( ?, I9 o* Q% l

7 g) I5 {3 ]( ?$ o# I, g: |不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。, x1 Z- s- t! D/ K3 g+ ~. ^
: [. R( S. ^$ b5 y: I8 \3 ^, K1 V2 Z
不知怎樣開投票,哈哈
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   
& a: p0 N% q, ?9 G& d& U6 D" U我啦,我會向上擺的啦
, ]# I% Y; D$ r* A  w
6 _7 E0 x1 A' E" f也有聽説過有些人拉去胯下,' l6 S  C5 Z/ j
再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,
, }0 e# d; S: b* e$ W試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,
( X) h8 C. Z" v: v膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。
: |& W4 c, A" m* [5 g
# y+ ?- r! J+ a- P% C) v看聽過有人在泳衣三角位 ...
5 g7 z% T: |6 W
3 y: L2 i6 p3 h' m" m* }$ b3 c6 K
我少穿泳衣

我放向上

向下放,不過扯時會痛: K6 B: n- j7 h
向上放 要著裙款泳衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表   . P$ c! q  b1 a
我放向上
! ~& P' ~% r. v5 S6 R$ l: N# r' }
9 l( S' n9 Z$ J我都係,但包皮會先反出來嗎?

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表   
4 `( T/ H7 o5 P1 G向下放,不過扯時會痛
. J4 z0 ?% W! f' s向上放 要著裙款泳衣
6 ~! {3 U: e/ T! X7 [/ |. [- S, u/ B* {: e- }" Z
向下放似乎沒有那麼清爽,( O3 V3 M: \7 p6 W
你意思是硬的時候會勒著嗎?* F' Q" n( f' r9 i  n  W" Q( x
" E# U6 }3 L4 D) x
分享一下我的啦,, I  U) V: T; {$ s7 b
我會硬起來之後先至穿泳衣啦( D0 {- c4 P- C! y
' {7 b0 F: c! `$ E% i
還有就是,你會先反包皮6 c) Y% J, z7 I4 X8 }5 V
還是等下面硬起來自然會反開嗎?

高叉的好难

硬咪向上放,軟咪向下放lor

回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   + N1 h/ Y' a1 a/ ?8 O
硬咪向上放,軟咪向下放lor
9 R* i. s5 s1 A4 Y+ n0 T  M1 O2 O

* o6 c+ Q# F0 g向下放穿了後硬起來不會痛嗎?
3 d0 q0 y, Z) A: p6 N意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
$ K4 @0 t5 I/ K6 C, b; [4 [
3 F* \) |. x0 r7 M6 G那麼你會劣開包皮還是不會呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表   2 H: l. |' k/ S2 p4 F

2 g& Z! D4 i. k' |# H
# k7 B" J+ y' n/ N5 k, Y向下放穿了後硬起來不會痛嗎? ) g! i, j  _( f! O+ o3 r9 C
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
) M' O( L$ a% }! i" {8 M! ]( ~- u+ T' `5 |+ O3 l
那麼你會劣開包皮還是不會呢?
7 W/ B- n" K# ~) T. \唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   
: Q0 r4 Z. d- \/ H5 @. @- q6 O
. P2 @) M( `. l* A唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
- T0 }  c* o6 x4 j2 _
0 C7 E  u, S8 B  O3 _% u會這樣出街嗎,穿賽衣在底?( y; M$ q0 l' [2 b

' M2 B% g6 ^; c$ @; Q我在想,如果賽衣可以貼緊,
- f) W) h/ X* D9 p$ l( X那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位
) s. B! {- x0 W2 w* t# s' O  n應該會很舒服

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   
, ^5 i' D) y, E. z
, A) g( d) d) c( k
: R( a$ \& k( R. p. A會這樣出街嗎,穿賽衣在底?& I& b& I) f6 o4 F
( B7 j& q; d5 X8 P9 K8 X: ?
我在想,如果賽衣可以貼緊,
4 ~- f! K( Z1 ?4 l* x$ D那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位2 F2 L/ x* i! Z/ |- j& u1 P
應該會很舒服
" o! s' W& G& E7 y4 T好少會著出街啦,去廁所唔方便

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   7 K# s/ ?( I) |* j* c" U& [
0 Q+ I; b* Q% J( C
好少會著出街啦,去廁所唔方便
  ^+ x' S, ^# \8 M
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿
  b7 B7 d0 p3 v( e$ O! C' x自始之後再係咁著都唔敢等到急先去

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表   / o# U' |& W* x
# s) g0 R0 i& [3 d
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿
( h7 i, w2 E3 x5 Q9 a. P$ k5 ]! D自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
; c5 W, W4 g; q" f8 d1 M
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
  r/ F2 L" Q: k" B( [" A1 ^我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
  \$ z( j: K7 E8 T0 h- w! o( n1 ]/ ?: b2 F
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。4 E7 Z( S+ G/ ?
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
7 e# E; b7 ]' S" v. z4 n) @
多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   : Y' g# U( h9 [6 `) R

( _6 X1 L. E) ?$ f2 F( a話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。; H& ?3 c5 Q7 D0 G
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
! z2 n" A; d6 u8 Q7 e; C1 ^: x9 |+ v
/ A1 b5 I) V7 z; }一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   
9 [" C& I6 P" _4 ^$ l& M# Y2 D& N9 C6 Z1 q
多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
! K/ l! ]6 B5 C+ x0 b- X; z5 S% c, l# F# K4 Q
同意,真的,但不會去太遠
; X1 Y) G2 B) p6 ^' g* a# ?1 R- p落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好% G7 k6 O5 Z/ Z8 T5 W6 F( [) O

8 v3 {+ E  O7 _* B. w短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   
9 Z+ r0 i. Q- Y* q3 y* O. J! S
4 J$ g0 ~6 d& ?
6 j4 B' ?; A% G7 |4 V# [+ e: M同意,真的,但不會去太遠+ c( \2 w6 E- q: U. o
落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好3 r; }) G$ Q1 V' d/ y

' N0 N6 G* ^, z2 i% Q短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
4 _2 x. Z! u! ^1 v. Q+ c3 B* e即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左 . `1 p5 r: V4 n
通常都係著係入面當底衫褲

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住

最近訪問的版塊