嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買校服....

買校服....

我想問除左昌記之外有邊到比較多校服買
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去"健身"
( v7 j' y8 |8 P% FDG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有
2 C- R( o5 F% s# L5 C' h. y6 n如果冇可以俾相佢做

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-19 01:49 發表   
2 M: U, \$ a; Z8 c  i去"健身"' n- y9 n+ ]" `# F0 w# K& r, y
DG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有; J% G) V0 M; K3 C6 H
如果冇可以俾相佢做
. S% Z5 `  t. Z; g3 I  G. b係邊到泥,有冇長細地紙

寄生蟲不爬文
# F# B5 N2 u" o" |渡船街boss commerce ctr地舖
- r9 c+ J; Q* D(八文樓對面)
暫停寫入

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-19 01:49 發表   ( \2 {3 J; j* g2 j1 P
去"健身"
' e6 N# W8 s. _! QDG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有
- W2 ^' @: O7 k) ~" h如果冇可以俾相佢做
8 Z2 [' H+ F7 J+ P* _4 \

* L# m% Q! m6 Y+ ^如果比相佢地都做到, 禁睇來我有一套想買好耐的冬季有望

引用:
原帖由 willy 於 2011-9-19 20:27 發表   
2 q  W8 l" \9 @; \  p( V1 [/ j, W& t1 D/ c7 L. b0 I) q7 g
2 a5 k" g( t. }- v/ R, e
如果比相佢地都做到, 禁睇來我有一套想買好耐的冬季有望
$ w! C! o0 N( G' K" i# ^

1 Z1 p7 }7 e* @0 M. r0 k; p0 N3 M) l2 v+ Z
我試過俾相佢地做一間已經唔再有GEI校服, 老板看了D相問左D問題 (係咩領咁... )就畫左個圖俾我睇" X" M/ A1 l7 i7 r- e: d
佢仲拿了D校服比我睇 配下D色
: Z: a" U9 ]" _  y, ?6 `9 x過左兩個星期我去拿, 做到同ORIGINAL的一棣

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-20 00:53 發表   ' h. U$ t/ f4 {2 h( M
) ~7 d2 U7 t. E- w; _4 q- p

5 g; q' ^9 g- k/ ]
$ r/ N' b" _" g% b我試過俾相佢地做一間已經唔再有GEI校服, 老板看了D相問左D問題 (係咩領咁... )就畫左個圖俾我睇
2 ~# j5 B7 ~6 q5 x3 P! z佢仲拿了D校服比我睇 配下D色
; l8 L( P3 g; e過左兩個星期我去拿, 做到同ORIGINAL的一棣
, L+ F& l; g9 b% P+ O* v
咁我都考慮下去做套聖心商科先

回復 6# peterxx 的帖子

我都係果度訂造過兩套 , 不過有一套拎埋板去都出左少少問題 , 不過唔影響穿著同外觀我就算了 , 不過值得一讚既真係d 料 , 著上身係舒服好多既

引用:
原帖由 zero2000 於 2011-9-21 21:30 發表   & Q- G- T$ f; P" z! W. p: Q1 w% i; `4 U
我都係果度訂造過兩套 , 不過有一套拎埋板去都出左少少問題 , 不過唔影響穿著同外觀我就算了 , 不過值得一讚既真係d 料 , 著上身係舒服好多既
, O1 B6 O; v0 T. ~- Z% j  P( N3 I
佢D料真係唔差, 係物有所值的.

引用:
原帖由 West 於 2011-9-20 01:05 發表   
3 w  m2 v4 G  c3 w" g
! P* p# S1 a, M- h咁我都考慮下去做套聖心商科先
/ D# i2 F% w; Q' g1 |5 C$ W

: K* B9 B' l7 q8 z你最好拎版俾佢好d....佢有粉紅直條既料既。

昌記最方便

等我去試下先

去豊昌順啦,咩都有

MK Tim記