嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幫買校服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-12 06:46 發表   5 p1 f" |+ s$ k! E/ H. K2 i

: e5 \" {/ Q3 i- R# b/ J
& K' I: s- N6 m* A. b) I跟住人地問買嚟做乜,老實答係自己著
' y5 z4 w9 h- Q& W; n
reply with this answer7 m+ f6 A7 }' t" x) Z$ M4 n! C  g
you may be refused to sell for some shops~~~~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我每次買都係話自己著,所以次次都岩身唔駛換,有時仲有得試添。
  k5 b/ T( {$ e# Y) x樓主想買邊間學校,咩碼?我可代買,詳細你可pm我

最怕叫帶個女仔來
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2013-8-12 17:22 發表   
- d6 `. Q: Q- R最怕叫帶個女仔來
' Y' T6 C( n* g4 a! `
好似話講嚟講去講唔到咩碼,又話幫人買就會叫你帶個女仔嚟

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-12 12:09 發表   
1 j$ E2 p! h% j3 }+ E' J; e2 k% h6 I8 c% _
reply with this answer* U& ~$ v3 |/ _; d+ N( Q
you may be refused to sell for some shops~~~~~
6 [6 ^% H3 a) a  S; Y1 c* ~3 U. y一間間啦; ^; v' y2 ]) E  w
有啲根本唔會問

最怕叫帶個女仔來
我愛女生,要做女生,女同女生。

我只會話,距唔會黎  A2 ?! n5 H0 W# U) v1 a: c
雖然從來無人問
2 U6 v! m& W" L3 Z: O& R  \聽最多係8 o/ ^) V% V; v. y0 j# i! `
好肥渦
  ?. ]. |6 Z8 I! z. ?" A我答係呀5 ]  r2 d9 P: T/ u* x1 \
有一套口岩身就帶去話要一樣大

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2013-8-12 23:28 發表   
2 x) R/ \8 s2 V- X/ C- c最怕叫帶個女仔來
7 U5 W% c3 f- F( Y2 [$ o
可以話距行動不方便∼∼∼

既然而家傳到連昌記都會問既時候下,莫講話金鑰賣唔賣
& x4 v5 L8 A& z8 d: q遲早連去百佳買嘢都會比人問/ f4 Y, O* ]7 D7 n$ a% r6 P) y

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-13 06:37 發表   9 \" O2 o) L" s
既然而家傳到連昌記都會問既時候下,莫講話金鑰賣唔賣; k  I( j" J0 w  r+ y* e1 f
遲早連去百佳買嘢都會比人問
8 @4 a" z, j% Y  r# l
$ e6 K* w: K; w9 v5 o( o! u4 Q* k去m記...   sales姐姐問我買黎做咩, 我答...   唔係呀我幫人買架炸...唔係我食架...個女仔又唔自己黎
誰料你為了他可這樣不雅

類似啦
$ a# E& l3 B' {; p. D0 B昌記以前都有問我, d* \. e: d) z5 P4 s9 `
問我要咩碼囉
* |- D& Y" Q. o- P0 U但無問買嚟做乜

趁人多果陣去,佢失左比你之後比錢走人

豐昌順全線分店都易買,去過沙田,北角,屯門,大埔都凈問要咩size同要唔要配件(腰帶果d),去多幾次就完全唔驚啦

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:21 發表   
% p8 j4 `( l: X/ W" G. |豐昌順全線分店都易買,去過沙田,北角,屯門,大埔都凈問要咩size同要唔要配件(腰帶果d),去多幾次就完全唔驚啦
/ Q1 f# @' \; r
9 j6 |& U$ Y9 u8 h8 B6 x2 O7 t豐昌順直頭叫好好買啦!

我人少先去
4 W% ?9 M$ d. t/ B4 V最怕多人∼∼∼‘

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-14 11:50 發表   - n' V( p; W# Z& ?
我人少先去
1 _6 W. W. W7 m1 d- T# @最怕多人∼∼∼‘
- O  G; A. |, g1 y+ K' ~5 U
人多人少都係咁買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-14 12:55 發表   * t9 ?- ?, }, N* ]

/ b2 l! J) j7 F- V. {( Q' y/ l人多人少都係咁買
/ L0 S7 y9 ?$ W1 J; y+ C
人多(客)趁亂... sale屎唔耐煩趕客
# y$ b8 J+ F0 f1 H$ E+ Q* I  ^3 n人多(sale屎)... 口技搭夠, 差啲衰一鑊0 }7 X  ~5 W, t( O) H, ^
人少好辦事... sale屎得閒問你野
誰料你為了他可這樣不雅

最多咪問系唔系幫你親戚買咁,隨便答就ok la

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-15 02:23 發表   : V5 r8 C0 L6 J8 o
最多咪問系唔系幫你親戚買咁,隨便答就ok la
6 ?3 t: l! N8 _' o. g
9 k2 g$ p3 J8 r6 ^3 b
點會問呀$ ~. M, r* j* z. l( N
最多咪問幾多腰

有D shop 要求留下學生性名 ∼∼∼∼+ \' G/ h( g0 s$ _& L
不過我係老作(陳小敏) ∼∼∼∼

最近訪問的版塊