嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幫買校服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-12 18:35 發表   + y  \) m* F1 N* ]5 w6 J
( U3 m3 S* i0 L% S6 Q* E
一間間啦- h" C# p! _/ ?, t- x
有啲根本唔會問
4 ^3 X  A7 y% e% ]
太誠實' b( w4 e0 D' @+ S# ^
火車橋吾賣∼∼∼∼
7 V# H9 Y* @8 t+ K. B4 Z# t- s1 @1 C7 L可能現在商號多7 a. N9 s8 G5 m- H7 T: w
火車橋不能像以前"吾休做"
9 Y) j% d# p. K7 N$ S4 T2 i相對也比以前易買∼∼∼
' D, {4 b: o. H% H6 s2 A以前我比距refuse過一次 ∼∼∼∼

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-15 08:45 發表   
6 H$ C3 C9 h1 O; T( U% Z, m/ a
( }. @$ r7 `: a% l太誠實: d, [, e3 @+ X8 l4 H6 W0 S* f) K
火車橋吾賣∼∼∼∼- |2 Q/ g& u" K8 i* i
可能現在商號多
$ A4 I+ O2 [4 v% K) L/ a. c! D火車橋不能像以前"吾休做"! x$ v# d* s3 ~
相對也比以前易買∼∼∼
7 ?+ B( W7 l9 {, m4 t$ Q& M5 n# d- E以前我比距refuse過一次 ∼∼∼∼
" j* q; P1 A# c' X  T6 j) h, Z  A$ }5 ?8 y
但有人話金錀先係正貨

引用:
原帖由 compmani 於 2013-8-13 09:10 發表) l! k' Z  d7 X3 |* Z
去m記...   sales姐姐問我買黎做咩, 我答...   唔係呀我幫人買架炸...唔係我食架...個女仔又唔自己黎
3 a5 f7 H3 a9 O% n你呢句令我諗起「美國俄亥俄州禁室培慾案」
暫停寫入

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-15 08:37 發表' \% W2 ^, F8 O3 f' m' L& K- V4 l* Z
有D shop 要求留下學生性名 ∼∼∼∼
  a) H9 O4 Y4 _9 C0 U; y$ }不過我係老作(陳小敏) ∼∼∼∼
3 q5 X9 I( o' S4 D# q; b( H1 p
開口中之謎......7 c  A, V' m  A& @" u* l( X
! D& K9 i% g7 ?2 t* l1 H
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2013-8-15 11:03 發表   
4 c' w+ R5 L0 S  Y! i+ {
* \! G5 T5 Q6 m- l開口中之謎......
6 M, W8 Q  Q) O+ T& g有無咁橋
: `  a6 X4 Q6 l' t我真係九up6 J: A$ \- \8 |$ l$ F  _
買六合彩~~~~~

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-15 11:36 發表   
# Y  t! E; ]7 ]" q! Z5 l
8 k: P, n4 P- q4 I有無咁橋
1 Q, v: v% T" N3 |9 O7 a我真係九up# v; a, U) f4 L
買六合彩~~~~~
8 Z) [% N/ c+ X$ n$ ~
如果真係要名既,應該核實左先賣,唔係問完就算

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 11:58 發表   
% |1 d0 o& \+ `8 W
, f( m: i) a% n, n- i9 D, q如果真係要名既,應該核實左先賣,唔係問完就算
8 @: _( t; D/ a* Z
距叫我寫落張單度~~~~

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-15 12:49 發表   # c1 {  Q# g3 I% V; _  l$ q

: \' c$ Q4 I$ E; H* w, J2 m距叫我寫落張單度~~~~
" P* F4 I) W$ A- I% a7 g. h
0 O9 |' W0 s4 X8 q* i其實真係無乜作用" `  i8 z$ U8 u+ s
都己經賣左,有個名咁又點?多此一舉

應該系唔想你買左之後話買錯size要換

最近訪問的版塊