嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd浴室門背後春光+2張太太沖涼前掛有底底

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:26 發表   ! Q5 E1 C, `: m3 l0 |

* `: @) P. s9 w係呀!但有一樣唔比得佢知道!!!! x( T$ ^5 e  I0 b
擁有朋友太太及別人的胸圍底褲!
/ I0 U8 d, A. ]  Y& p
慢慢調教

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:35 發表   
& J. z7 i9 L- H4 e& |
( l: W* l: w& N1 t8 X女性內褲一個碼,如果身材相差不太大都合穿著,唔會知道,
5 q7 r8 [9 Q0 p  S! [4 j我新年在朋友家中團拜所取走的內褲顏色,款式正與太太一條較少著的差不多相同,# M; [3 J! h: b6 e, `
適當時機我便掉換給太太穿著,因太太少著,對款式細節不大注意!
, [5 d8 n) i' R+ I
師兄又有機會興奮

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-23 18:26 發表   
$ F* d! U% d- v  V. Q) x9 f4 k- u! B6 Y! F
有冇叫師兄俾意見
% |# L4 w) q* {
有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,7 X1 S/ C- O3 E
樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,8 _) K- w  _: [6 ]
由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 09:08 發表   
' y- N& w4 f/ d) y2 v3 ]4 Y' w. B3 A
6 m$ y$ k' U" n7 x/ [$ U0 E7 \% S有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,0 F, L- h3 @! J5 z: T
樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,! C. X5 @5 I+ S9 N6 Z( v& w5 Y
由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!
  @8 H) g. }7 M- d$ N  Q
不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:32 發表   " c( I) G- V: v
( g7 q% _2 q- B" F
不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味
$ ^' |7 W$ u7 _7 @對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.

今明目張膽

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-24 14:02 發表   : W& W9 N5 C; `; K$ T# g
今明目張膽
1 R) \8 K- r+ J8 x9 q
冇問題,以現今,其實都好普通啫,好多人都一樣喜歡," u1 O; q4 [' {5 i
但唔出聲在自己心中,還假道學地非以.

天啊好棒的VEIW~0 O: Y# W" G% J7 D0 `0 V3 O" s
想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!

引用:
原帖由 gemini27 於 2013-2-24 14:33 發表   
7 T% u- J+ z. R- k& Z5 ^3 ~6 r% q天啊好棒的VEIW~
# Y0 T7 b0 J, |) M9 N4 C" @想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!
7 K& c/ y- [9 j) v/ T6 F真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.; C* P# Y1 G$ S* w( ]. W1 D

2 ^% s7 A. j5 r& o* H[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-2-24 15:40 編輯 ]

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 14:53 發表   + u9 h) T, Y, m, V4 k7 H

' t4 H+ Y7 t- Q0 q# G3 v' M- _4 W真的?你太衝動了,可能到時見到真實撫摸到時,
' x  S6 O; y1 D2 h% I會令你無法忍不住而射了,希望你夢想成真.
- {% E/ F% C/ ^/ @# U
! O) A  I9 b, W7 h, h" e2 C: g
ㄎㄎㄎ ; i+ V4 y2 m1 G7 R7 Q/ g( Z
我一定會拿來射+ }- w; a" F6 T! H1 W: Y
會每一件都射完一發再出來

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:59 發表   
7 f. Z# |# \9 S( m6 i. l
4 t" ^! ^& \) Q2 H, I! E0 S  f7 ?對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.
: {2 u4 v) A; ^4 j$ L
有冇師兄唔鐘意的口味?

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 15:38 發表   4 c" x' g; {" [6 E& F

F  h. I; |  F! w' q$ e真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
3 @, {# |7 C) U, L, G4 m
模範夫妻

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   9 e( W* S" D0 J2 ?: a& u# C
' _/ ]1 a- i, e! Y3 t- g

! l" o( F5 Y7 ^* s3 pㄎㄎㄎ
9 y1 H  q+ l3 y* V7 S我一定會拿來射
7 Y. E  e5 o$ ]( F. i% `2 C$ u會每一件都射完一發再出來
/ P$ [' Q8 V% b" B
小心身體受不了

這麼美又性感的胸罩內褲% O- n2 f2 P4 m4 x& ^; a
我願意

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   - Q5 v. i% x; e: C* B

! Y1 T& H) b; Y. ^1 _4 I& y& @1 c% @5 P2 ~! {
ㄎㄎㄎ
/ x/ x1 o7 F; G我一定會拿來射+ i* p/ n9 m( Z% u
會每一件都射完一發再出來
+ t) p  ~: U. {2 `
嘩!之後點呀?搞到咁!度度都精,太太知道喎!
4 C3 ^0 O. E8 g* E/ w" r1 m& w" Y! }
' p1 G$ V. m- K[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-2-26 00:26 編輯 ]

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:54 發表   
  G  P8 ?% F, P; S5 U, `/ V0 m- u+ [  J/ P1 ~5 @! r% x
有冇師兄唔鐘意的口味?
) k2 |" `& Z1 C: Z3 B1 D8 R8 D) K
間中都有,太密實果啲.

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:55 發表     E# F$ V; G5 g% T0 P
4 x- u/ P, d& V2 H, _& g" I
模範夫妻
3 e- d7 x# X- a' s9 x
自問,我倆的思想已踏入最高境界.夫妻間比一般更幸福開心,
- |/ U- w" o8 V2 N& i所以有好多朋友都羨慕我倆恩愛,但不知道什麼方法能做到呢?
, N# U6 Q" X* S6 N! B3 q但我倆又唔講得係從性思想為出發點

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-25 10:01 發表   5 E( O& D& S! S1 i4 O+ X
這麼美又性感的胸罩內褲8 w0 M. ^' Y+ f* |
我願意
$ k3 Q7 g/ ?- G% U. T1 m/ t已把不能公開你要的發到你fb內,請往收件.

好多好漂亮的內衣+ a2 u4 E8 S6 \( {
最喜歡左邊數來第二套黑色的

挖~真是多啊!!+ e, s8 k, B8 N- F7 L9 ~
可見你有個很棒的老婆!!

最近訪問的版塊