嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

24歲直男想搵cd 做長期sp

24歲直男想搵cd 做長期sp

有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# 鋼鐵直男 的帖子

已pm,請查收

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   
+ T: Z, x( w, M1 M有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
+ C9 W# y) E) `4 g9 x7 B6 d) e4 M4 l7 A

' O$ T9 B: D' X6 s- O) i' X7 c5 k我年紀比你大呀8 g! o% |; O8 o& c1 I
你喜歡三十多女人?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-1 03:15 發表   
* c! }9 a2 z7 v
8 D1 p/ Z' `, e8 O' m3 e/ g
% a) T' C* f" O  {- q% U0 e我年紀比你大呀
( X2 X$ P0 I, N( M3 c2 n你喜歡三十多女人?
5 M) }/ h6 n, g5 X  r8 l鍾意呀∼

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 04:17 發表   8 B+ ?8 W& @) h$ p& `# d! f
8 h. m) j8 U: z, l7 _7 |
鍾意呀∼
9 J: Y( Z+ b3 `8 z4 B! o1 E9 _  A/ ], u9 n
你喜歡看本小姐穿著
9 @, T2 I, B( e' i2 ^1 v( M貼身裙8 Z6 B1 k- Q8 l/ y  y( x6 s% a
,睡衣,
  o$ R2 @# m' b9 W: o/ F6 u7 ^休閒衣?

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   
, h0 Z1 j+ H" {1 O" l有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
8 o' E* @* I* U! s6 L, `1 Q
2 M; [) B1 \# n- Y! y1 c
我這樣打扮喜歡?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 13:42 發表   0 C4 D0 p( ], _

@& }8 X2 d3 f& g2 e1 B. C, Q% e0 z) ^9 d8 f
我這樣打扮喜歡?
% u% h' @& ?+ G  M/ E) ~
射爆你

情人就pmed
. e0 }) z/ ?0 E3 l: ^- }8 QSP不了

嘩, 咁筍呀, 真係難得一見既offer : t! n( L! g. m2 }) T% k: ^$ E
我要應徵做你長期 sp 呀, 有得比人抽插仲唔衝住去咩
% S  i5 D/ r2 G# [你咁大食實好多人排隊應徵啦 , 希望唔會遲, 希望可以揀到我 8 w- C4 y, A) p
WhatsApp 我 66982429 please

我可以報名嗎?我有tg

引用:
原帖由 unclehui 於 2020-4-7 17:25 發表   
7 k0 k; ~- w9 b6 X9 F8 o6 ]" V! s3 a
射爆你
9 m' f/ _. T( h$ N

$ h  S" `, [& O; U5 Q想要射在我那裡?

最近訪問的版塊