嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

閒聊一下~

閒聊一下~

係咁嘅~
8 Z; f: W1 T2 b+ t% k$ M* Z( a近日呢...er....
$ f: i5 I5 a9 e9 v' s點講好呢...+ y6 n# S  ^' v1 @

?6 E1 @) P. c' Q' k* @我好似鍾意咗...應該話好想掉返轉個角色1 Z3 d6 X* k5 L( I3 l6 ]
想同男仔發展吓~
; ^% d! V) f; z  o: v. i% N- g享受吓比人追嘅感覺~3 v( S- `% L- r5 @+ ?# k0 I* N
好想同人日日WhatsApp傾計~~6 ^. _3 K$ n* B4 C  ?# Q8 J

3 N& F1 \9 U. N: @$ P, C# V  P, A" t& F1 j9 s$ {6 E: t
雖然咁講...% [+ `8 c# i7 F2 {5 c
但係依家又唔係成日可以cd...
8 ?) j5 D+ _( O# M% [2 G所以想搵個男朋友其實真係好難... , o* d) e7 r+ A3 N* O5 m5 A

4 L0 o2 g: X, `0 N% S+ g, G" ]7 h, l0 b; o. U+ U& I

6 ^4 q* b: F/ v* N9 v8 M! H2 O7 t& F$ E* h, g! w* {2 [8 k9 p) j

7 ]3 q1 {. c& t0 o9 i" o0 ?& g. o: c4 Y. C$ [  z, M% V/ b0 @* Q3 k" M
0 y, J* x$ s! s' A" _: x, P
之前post講嘅嗰個男仔原來只係一場誤會...
: I' d: a8 n* [- R雖然有啲可惜8 e! ?/ c+ U+ @) e/ h8 n3 F
但係相處耐咗發現原來佢都唔係咁好..." Y9 N& x+ V/ y4 a( s* h

: \! J3 `# ~6 Z( ]2 e& r2 l* n1 n& m2 U[ 本帖最後由 夏路兒 於 2014-11-1 01:37 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
歡迎到telegram搵我傾計
@heiman_meow
無頭像者一律不理會(о’∀`о)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
傾下計都ok既 我都好明白由英國返香港冇得cd果種feeling

引用:
原帖由 wangwang8863 於 2014-10-31 23:12 發表   . `' I& r; y& {# N1 O2 K
傾下計都ok既 我都好明白由英國返香港冇得cd果種feeling
. k$ @6 y+ s2 B6 E' g' j0 g$ T) |你都係英國返黎?

你又係英國!?我啱啱返到香港做野( ]/ t2 B: l0 h  ^2 a

$ u/ I& q# |( E. S3 S, x$ v點解冇得CD?
) o/ @# q0 k) e+ b( Q& l0 [6 j7 g5 o  n* k4 T6 Q
得閒pm我出去飲下野
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2014-11-1 00:47 發表   / X1 H6 }7 @- J* a
你又係英國!?我啱啱返到香港做野8 R8 @1 ]; [: I: F
: R0 N$ o! w& _1 U: ~
點解冇得CD?' |4 |. n+ V9 x5 ]' C+ @' O

3 S; u* x# w1 y' N' N' ^1 y得閒pm我出去飲下野
& m2 t  p- I5 k; \- U0 f係呀~~
, ?3 M& q9 G* n( j  m/ m) J
, {! b7 l. b0 S; C4 M2 t; s不過返咗黎好耐lu~~
% A" Q$ h' Q; o' \6 C& g% e% Q# W" s! \
我仲係學生黎ja...  B$ k1 t! Q+ x3 _+ N
飲酒嗰啲就唔好喇

引用:
原帖由 mercury1 於 2014-11-1 00:47 發表   ; ]6 N& R* K/ E, [& z
你又係英國!?我啱啱返到香港做野
8 u3 V3 ~* H* \- m* o3 |/ ~+ O% E8 h$ Y
點解冇得CD?
8 Y. B) [# _) a0 o: {! t7 U& `4 ?, g1 U' H6 W# D, i: X2 I! v' W* K
得閒pm我出去飲下野
8 D' U; a& G8 T3 x; O8 h
+ F( G, C5 }1 `3 h- d
引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-11-1 01:32 發表   
2 L5 G7 x7 O3 i9 W. L1 _9 M' [+ k% O# Y6 s
係呀~~# W8 F: I' R- v* n' T/ B' s& z  e

M( @4 G" C5 F! f) N! Y; |5 b不過返咗黎好耐lu~~
3 q* f6 \8 ^+ I# s! |# A
0 {! J5 t2 a5 S- U+ `7 R, u& {1 J我仲係學生黎ja...
; e. W4 e3 K6 F3 U1 x$ h飲酒嗰啲就唔好喇
% t" k# p3 a- Y( ^* I

& C3 {: ^. W: u: u
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應

係外國有自己房真係好爽

我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.- K1 A5 t2 U9 Z7 T) v
但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....

引用:
原帖由 gila 於 2014-11-1 08:27 發表   
2 R. y' U! T- F8 a) l我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.
; \- N0 B5 _. a5 t但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....
+ D. Q# d3 c: m6 w' S我同你諗法一樣....
+ P: U% M3 H/ `6 {% f2 S/ E- a* @* n& {! J: d, f- m1 `
我係因為比女仔hurt咗太多次..- |; `1 }. {! s4 {. {6 }
已經唔想去相信佢哋....
歡迎到telegram搵我傾計
@heiman_meow
無頭像者一律不理會(о’∀`о)

引用:
原帖由 gila 於 2014-11-1 08:27 發表   6 {+ p, Z) A9 G" z" r
我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.( I- ~: f" G' \% }- p5 u5 u
但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....
& r3 y, d6 q6 k
! ~7 h+ H5 k4 _! d; P' r
引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-11-1 09:42 發表   + P/ h7 i3 L% p, b  z, d/ r

. t' u+ Q/ M) I# Z% E: x& M我同你諗法一樣....  W, a1 Q6 I# G- D

P2 i* O- ~; ]" X7 q% G; }0 E: F$ J我係因為比女仔hurt咗太多次..- y3 [2 i1 ^% q; \9 |
已經唔想去相信佢哋....
  ]& m' w5 u! p6 Y6 K0 U

- i8 }7 G! V! n
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應