嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

飯局後感

飯局後感

估唔到大家咁好傾
! }( q; v6 a5 T9 x! q* j仲有呢個世界真係細
" O( t' `3 |' M! O' @2 N露姬真係強,以後真的要多多指教了
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
到底係咩飯局?

心儀!下次唱K!下下次燒雞翼!好唔好!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-11 18:30 發表   
! H5 C3 o/ A( Q& m# }: X' M8 i到底係咩飯局?
' P$ R; {. T! q( @. q  W呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~
; E: p( k4 y. O% \/ D0 F+ P/ C5 z" \0 j. x, S4 i" n
不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~

引用:
原帖由 ckn1031 於 2010-3-11 22:09 發表     D  I, Z$ r1 C
0 ^  [* r# H9 `+ D
呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~/ o8 g0 o! A0 d) R7 H

# M& j: \9 @) k( c不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~
0 d9 j' a7 ^* L2 Y! v' k. y5 z你地無頭無尾, 就咁話"飯局", 當然想知你地係咩飯局啦....下次公開出邀請啦, 肯定好多人來.

好丫好丫~

有飯局都唔預小妹ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-11 12:54 PM 發表   
; T4 O. g- R' t, g/ d估唔到大家咁好傾% f3 c: F. l# M' v$ g2 K7 k- H
仲有呢個世界真係細
, N1 q5 @7 L0 V. ]4 x* H露姬真係強,以後真的要多多指教了
( W# {- @  b( |9 S露姬真係好靚~好pro~

嗯?心儀,那天誰是你??

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 01:50 發表   & ~5 j1 m; N* |1 [1 R$ T
嗯?心儀,那天誰是你??
- \3 U7 g& i5 X) }
@@?
# _$ K3 x* z+ G. w+ l, `3 [芭比姐姐有在場.............?

你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

無人知道的私人飯局。
" t5 l6 z. i2 {7 S# x  s6 u
9 [# ~' U6 m/ \  z$ o  會唔會最後變左陳志雲?

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 02:07 發表   $ `$ S* r. ]7 I0 y1 o2 v4 H8 w
你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
, V7 d# ~6 H2 }/ Y: K5 f& z
無提及過亦都無18+既野...& I, E0 f# H6 e: {1 f- Q
芭比姐姐係邊度聽到架@@

心儀0 Z5 ]  p4 ?) d/ K- L
3月5日$ j: e: E* c6 _5 C( [
個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 11:45 發表   * ]* K* m, P* x3 n. Q
心儀
- D- B/ a7 H# ?  {8 Z$ a" l. l3月5日* K) u0 g4 \3 T8 d2 L9 r
個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
' F: i* K2 h$ G' U' y$ ?笨笨的>>>
. K6 R9 T. S% q+ W. m唔通係elsa佢地?

其實我都唔清唔楚,因為我都是應邀去而已
CD生活美學

好傾就好啦~
$ Q8 a% o/ ~, h6 M, W8 C我都好開心~
! n  R4 R5 z+ m# k
1 X  J- n$ }5 d1 l0 _. O別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""
% ~6 B0 _2 Z: }6 O! Y* G大家交流交流
# Z' n+ L' x' X; b
% X( A6 N1 E" e& M( b1 D2 @+ _' v6 bsuki都係-3-''''你仲強.....
0 i8 V) @. L; ~+ l7 T" `我都冇膽出街....
0 {2 R) U0 ?; S( A/ g9 i8 z2 [( a
下次再約出來啦~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-12 15:31 發表   , }1 b: V- `4 t
好傾就好啦~
$ H& r$ S6 ~2 M( j4 f1 M我都好開心~. q# I2 J5 G* }8 T: H
% P, x+ w0 }0 u3 U" B6 G6 e2 s
別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""+ F( ?6 ]% N: K* e" i* F
大家交流交流1 |0 p( E0 s0 u7 \2 ]
3 h* ^9 t( T% l2 k' j
suki都係-3-''''你仲強.....
, R2 L9 t1 v5 t" d' X我都冇膽出街....
4 r2 V; i) O3 C% o6 G3 j: K- G, S7 g1 a, I$ ~
下次再約出來啦~!
' X& g7 ]$ X* c  e' d' j4 Z8 A4 s- j以你既身型同化妝技術
4 S4 M. |8 W6 u7 Q- T0 P唔出聲應該唔會有人認到你+睇得出你係男

% a  x6 I' c+ Q' O% F4 K那是幻覺!, f4 m9 u8 g; I! d
你乜都睇唔到!

遅D我想弄個飯局唔知有無人想去?